Edited by robila, 16 February 2020 - 08:49 PM.
Edited by robila, 16 February 2020 - 08:49 PM.
Pentru inceput e bine, insa textul e simplist, incearca sa-i adaugi pattern "grundge" pe hardlight(scazi din opacitate dupa plac), si-l poti face si colorat, nu doar alb xD, a si inca ceva la asta cred ca ai dat brush sub text, it's not cool, adica ca sa dea bine pune-l deasupra, si incearca blendmodurile screen/lighten/hardlight, etc; iar ca effecte poti folosi brushes, sau texturi ca sa dea ok. kw!
Pentru inceput e bine, insa textul e simplist, incearca sa-i adaugi pattern "grundge" pe hardlight(scazi din opacitate dupa plac), si-l poti face si colorat, nu doar alb xD, a si inca ceva la asta cred ca ai dat brush sub text, it's not cool, adica ca sa dea bine pune-l deasupra, si incearca blendmodurile screen/lighten/hardlight, etc; iar ca effecte poti folosi brushes, sau texturi ca sa dea ok. kw!
Mersi, am incercat si ceva mai "nou", alte brushuri/text diferit
O sa revin cu un edit cand o sa fac mai multe
Edited by robila, 02 April 2020 - 07:29 PM.
Incearca sa mai folosesti fonturi caligrafice si lucra la pozitionarea lui si dimensiunile acestuia.
Blur-ul e bunicel.
Keep Working!
Se vede evolutia, incearca textul sa nu-l lasi asa alb, adauga un battern/texture pe hardlight sa dea mai ok, pentru un plus de effect poti adauga si brushes, la textul secundar nu-mi place, pune wendy, ai grija sa fie pe none, 10 px., cat despre blur e ok, kw.
Mai ai de munca, incearca sa rezolvi problema cu textul.. Descarca ti niste gradiente si foloseste-le, in timp ti le vei face tu cu manuta ta, in functie de lucrare.
Atentie mare la blur, e prea luminos si il mai luminezi si cu diferite brush-uri, tot albe si alea.. Un Gaussian sau Box blur pe soft light cu opacitate intre 30-50% te-ar ajuta mult,
Pune si un stroke pe text de 1px pe negru cu opacitate cat sa dea bine la ochi.
Keep working, te astept cu lucrari cat mai multe.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users