RETRAG>
Aceasta postare a fost editata de blakin: 26 January 2020 - 01:55 AM
Salut
Nu veni sa faci pe sfantul aici. Stii bine atitudinea si limbajul tau pe server. Numai cand am fost eu online ai luat de 3 ori gag. Meriti BAN defapt.
Uite si un print de la mine cand imi spuneai mie ceva . Imi pare rau ca nu am si restul conversatiilor.
Salut
Nu veni sa faci pe sfantul aici. Stii bine atitudinea si limbajul tau pe server. Numai cand am fost eu online ai luat de 3 ori gag. Meriti BAN defapt.
Uite si un print de la mine cand imi spuneai mie ceva . Imi pare rau ca nu am si restul conversatiilor.
Prietene, unde este dovada ca ti-am zis tie>?
Si matu ce inseamna?
Este o insulta si nu stiu eu?
Mi-am luat gag cand am vorbit urat, dar sa zic bunaciune si sa primesc gag, misto admini.
Uita-te ca am contul asta din 2013.
Nu sunt jucator de ieri.
Nu stau sa ma intind aici in discutii fara rost. Stii foarte bine cum vorbesti pe server. Poti sa ai cont si din 2001. Poate ceilalti colegi vor aduce si alte dovezi.
matu = mațu = stii tu ce. Si stii foarte bine ca mi-ai spus mie,stii discutia de atunci. Nu incerca sa faci pe sfantu` .
Domnule jucător, poate că matu nu este o insultă și se folosește doar la tine acolo, dar să știi că ești un mare nesimțit. Nu încerca să te victimizezi aiurea. Și cu spam-ul de pe u@ când aveai gag cum rămâne? și cu aroganțele proaste? Ți-ai irosit timpul degeaba făcând această reclamație...a...și încă ceva este irelevant de cât timp ai tu contul și de cât timp ești tu jucător de cs, atâta timp cât tu ești un nesimțit frustrat, te pup.
Domnule jucător, poate că matu nu este o insultă și se folosește doar la tine acolo, dar să știi că ești un mare nesimțit. Nu încerca să te victimizezi aiurea. Și cu spam-ul de pe u@ când aveai gag cum rămâne? și cu aroganțele proaste? Ți-ai irosit timpul degeaba făcând această reclamație...a...și încă ceva este irelevant de cât timp ai tu contul și de cât timp ești tu jucător de cs, atâta timp cât tu ești un nesimțit frustrat, te pup.
Ma sfantule, nu trebuie sa zic nimic a pe u@ ?
Pai zic bunaciune si primesc gag?
Ne lungim degeaba. Nu este vorba doar pentru cuvantul ala ! Ai jucat cu Mira si UneXpected cateva ore bune si ei ti-au vazut atitudinea si limbajul in tot timpul asta. Tu te legi acum doar de 1 cuvant .. de ce nu zici de gagul din poza mea si a lui unexpected?
Haide sa lasam pe cineva cu grad mai mare sa dea verdictul . Have fun pe server .
Te iau altfel, că văd că nu mă fac înțeles. Nu ai voie să vorbești pe u@ când ai gag, și cu ce scop îi spui "bunaciune" si "vtm mira da mi ungag" si alte bullshit uri din astea. Eu cred că nu știi ce înseamnă să fii nesimțit, proastă creștere ai avut, din păcate. Nu te da victimă și lasă arfele astea de prost gust.
Te-ai făcut deja de tot râsul, stai liniștit amigo. Am și eu o rugăminte la tine, "bătrânule".. te rog eu frumos, învață ce este bunul simț și respectul că se pare că nu ești deloc în relații bune cu ele (respectul și bunul simț) în cazul în care nu ai înțeles. *vtm mira*
Ești de cea mai joasă speță omule, penibil !
Te-ai făcut deja de tot râsul, stai liniștit amigo. Am și eu o rugăminte la tine, "bătrânule".. te rog eu frumos, învață ce este bunul simț și respectul că se pare că nu ești deloc în relații bune cu ele (respectul și bunul simț) în cazul în care nu ai înțeles. *vtm mira*
Ești de cea mai joasă speță omule, penibil !
Bai e reclamatie pentru tine?
Ce tot te bagi si te dai asa rotund si destept mai limbricule.
Nu mai trai asa tare in lumea asta virtuala.
Așteptăm și răspunsul lui Lucian, lui Chazz să vedem ce părere au despre o astfel de persoană.
Ce parere ma?
Am vb si cu Mira in privat, a recunoscut ca a gresit.
Ce tot te bagi tu ?
A dat gag aiurea si punct, nu conteaza ca am vorbit eu si am jignit pe server,mi-am luat gag de la mira pentru ce am vb urat mai inainte, dar tu erai degeaba ma vezi ca vb pe @u si nimic, pe mira o inteleg e la inceput e fata si mai mica,dar tu esti otet, tu daca esti un admin bun si ai vazut, de ce nu mai sanctionat?
Vezi ca injur, si nu ma sanctionezi, tu esti baiat bun, si un admin incult.
Dar defapt tu esti degeaba pe server.
Esti cu prezenta sa ocupi un slot acolo.
Aceasta postare a fost editata de blakin: 26 January 2020 - 02:36 AM
Mai multe greșeli gramaticale decât rânduri scrise, în fine, nu te mai umfla așa în pene că nu impresionezi pe nimeni. E părerea ta că sunt doar cu prezența, atât am avut de zis, seară plăcută.
Aceasta postare a fost editata de unXpecteDD: 26 January 2020 - 02:42 AM
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi