Deci hai sa venim cu ceva idei .. am asa
Atentie ! Exemple
Adaugat VIP in 3 feluri
level 1 : adauga bonus ex hs,smoke,flash , adauga 15 hp pe kill sau 30 pe hs , si altele mai slabute
level 2 : moderat 50 hp pe kill 100 pe hs , slot etc
level 3 : 100 hp pe kill 150 hs , slot , acces chat admini , pictograma vip in tap , DOAR VIP poate cumpara awp pe harti non awp !!!
Se poate adauga si banu in joc , lv 1 : 1 euro , lv 2 : 3 euro , lv 3 : 5 euro
Adaugare level 100 , cand ajungi la level 100 ai vip level 1 ori 2 etc lv 1000 vip 3 ...
Cine poate dona pentru boost , vip adaugat .
Facut curatenie in admini sebare si cine mai doreste sa se faca topic
Adaugate harti , regula gen gag la plm,fgm este prosteste /// regula cu nu pe harta , sunt harti care te pune sa stai pe ea etc ..
Sedinte cu adminii , vor sa spuna ceva si nu sunt auziti , din aceasta cauza vedeti la retrageri .
Concursuri top 15 cu jocuri cd key originale ori chiar bani reali , inscrieri pe forum la care adminu verifica daca are cod ori nu /wg test , ss cand doreste etc
Altii ceva idei ?
Edit
Da bumba , sa comunicam intre noi ..chiar si cu admini forumului ca poate facem ceva am idei si la asta )
Para sunt multe acolo si greu de facut /editat pluginurile ia ceva timp si nu prea are cine . Dar ar fii ok 2-3 owneri cu acces ftp nu doar grad !! Edi decide cred
adriano esti bine venit , da am spus poate se face topic cu donatii 1e 2e .. etc se cunoaste
robi nu esti obligat sa dai bani ca admin doar sa iti faci treaba de admin !
Se poate adauga 2 3 boosturi pe luna si daca intra lumea sv este ok si vrea gen acest vip se poate da un banut . Daca sunt prea multi se deschide alt sv
Daca boost il plateste chazz cu sebaru atunci Edi sau seba sa dea acces ftp la chaz sau si la altu . ! Ok chazule nu se mai rezuma la bani daca nu si doar pluginuri !
Edited by Bambucha, 03 September 2019 - 08:43 PM.