Jump to content

- Advertisement -
Photo

Propuneri

• This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

Bambucha

Deci hai sa venim cu ceva idei .. am asa  

Atentie ! Exemple 

Adaugat VIP in 3 feluri 

level 1 : adauga bonus ex hs,smoke,flash , adauga 15 hp pe kill sau 30 pe hs , si altele mai slabute

level 2 : moderat 50 hp pe kill 100 pe hs , slot etc

level 3 : 100 hp pe kill 150 hs , slot , acces chat admini , pictograma vip in tap  , DOAR VIP poate cumpara awp pe harti non awp !!!

Se poate adauga si banu in joc , lv 1 : 1 euro , lv 2 : 3 euro , lv 3 : 5  euro

Adaugare level 100 , cand ajungi la level 100 ai vip level 1 ori 2 etc  lv 1000 vip 3 ...

Cine poate dona pentru boost , vip adaugat  .

Facut curatenie in admini sebare si cine mai doreste sa se faca topic

Adaugate harti , regula gen gag la plm,fgm este prosteste  /// regula cu nu pe harta , sunt harti care te pune sa stai pe ea  etc ..

Sedinte cu adminii , vor sa spuna ceva si nu sunt auziti , din aceasta cauza vedeti la retrageri . 

Concursuri top 15 cu jocuri cd key originale ori chiar bani reali , inscrieri pe forum la care adminu verifica daca are cod ori nu /wg test , ss cand doreste etc

Altii ceva idei ? 

Edit 

Da bumba , sa comunicam intre noi ..chiar si cu admini forumului ca poate facem ceva am idei si la asta :)))

Para sunt multe acolo si greu de facut /editat pluginurile ia ceva timp si nu prea are cine . Dar ar fii ok 2-3 owneri cu acces ftp nu doar grad !! Edi decide cred

adriano esti bine venit , da am spus poate se face topic cu donatii 1e 2e .. etc se cunoaste 

robi nu esti obligat sa dai bani ca admin doar sa iti faci treaba de admin ! 

Se poate adauga 2 3 boosturi pe luna si daca intra lumea sv este ok si vrea gen acest vip se poate da un banut . Daca sunt prea multi se deschide alt sv 

Daca boost il plateste chazz cu sebaru atunci Edi sau seba sa dea acces ftp la chaz sau si la altu . ! Ok chazule nu se mai rezuma la bani daca nu si doar pluginuri !

Edited by Bambucha, 03 September 2019 - 08:43 PM.

• sEBARu, Bumbaru! and @cHaZzZ like this

@cHaZzZ

@cHaZzZ

Platinum Member

• Membru
  • 1172 posts
  • 13 topics
  • Joined 15-August 16
  • Country: Country Flag

Eu unul sunt de acord cu ceea ce ai scris mai sus ! Asteptam si parerea lui Sebaru !

Edit 1 - Adriano , de boost ne ocupam eu si cu Sebaru , nu cerem nimanui ajutor pentru asta ! Nu vreau sa se creada ca dam grade contra cost , pentru ca nu e asa :)

Edit 2 - Robila , s-a referit la bani , nu la a bana playerii ! Inca odata , vreau sa dispara discutia asta cu `banii` de aici ! Sa ramanem doar la propunerea pentru server si atat....

Edited by @cHaZzZ, 03 September 2019 - 08:40 PM.

• Paradoxium likes this

Bumbaru!

Bumbaru!

Gold Member

• Membru
  • 646 posts
  • 38 topics
  • Joined 31-May 16
De acord si eu cu asta

Mai mulți owneri ar fi bine sa fie zic si eu...
Conferințe pe whatsapp sau ceva de genul?
  • Bambucha likes this

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Scris-ul adminilor in chat-ul principal sa fie cu verde, ca jucatorul sa fie pus pe ganduri. Merita sau nu ca sa-si activeze codul. Uniforma admini/vip (Skin-uri la alegere cu plata ). Regim de noapte.  Bambu cred ca ai exagerat putin cu 100 hp si 150.... propun la vip 2  25/50 iar la 3 50/100. Maxim hp 250 (Pentru toate vip-urile).  Acces amx_cvar pentru unlag si timelimit de la grad-ul Admin (celelalte cvar-uri nu avem nevoie). Arme Gold pentru Vip, Admin si playeri (Pentru Vip gratis, admini 5 000$ iar playeri 10 000$, sa nu se simta si ei jigniti). La fiecare kill cu HE sa i se dea bonus inca un HE. Grade pentru kil-uri (gen Soldat-General) , de la Locotenent sa se adauge cate 5 Hp bonus la cei 100 la inceput de runda. Jucatorii care ajung la gradul de general (25 000 - 30 000 kill-uri, sa primeasca Vip lvl 1) , iar dupa General sa urmeze grad Legendary (40 000+ kill-uri , Vip lvl 2). Sa nu transformam jocul intr-o bataie pentru bani.....

@Edit: Remove tuturor adminilor. Cei care scriu cerere admin din nou timp de 48 de ore....vor primi gradul actual + 1 (Bonus). Sa se stie cine activeaza si cine nu. Cei care vor face cererea... sa pregateasca cate 10 E. Sa adunam lunar cate 10E de la fiecare. Socot ca e corect, merita o schimbare acest server si cred ca o sa gasiti fiecare dintre voi cate 10E. Banii vor fi folositi in modernizarea server-ului, nu pentru bere si pizza (cum gandesc multi). Cei care nu sunt pregatiti sa ofere aceasta suma....puteti scrie cerere de retragere.

@Edit(2): Robila, esti in Italia)) Cum dq sa nu ai 10E?)) Eu in Rep Moldova tre sa muncesc o zi pentru 13E)) Nu te zgarci boss-ule)))))

@Edit(3): Posibil am exagerat cu 10E....dar macar cate 5... nu e mult insa ajuta enorm.

Edited by Paradoxium, 03 September 2019 - 08:40 PM.

• adriano04 and @cHaZzZ like this

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
Nu cred ca e bine ca mam băgat dar sincer sa fiu în primul rand ajutați-l pe sebaru cu plata la bost pentru ca se cheltuie ceva apoi sa va gândiți la restu. Mersi și dacă am deranjat cu ceva îmi cer scuze.

Edit- Chazz eu nu ma refeream ca dați grade pentru bani eu ma refeream strict la ajutor. După părerea mea încă 1-2-3 ajutoare care ar putea sa contribuie la boost nu cred ca strica. Mersi
  • Paradoxium, Harris and NVIDIA_ like this

robila

robila

Fost Designer

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17
prooo la tot, doar la o chestie

esti admin ca sa ajuti serverul, nu tre sa platesti, eu nici nu pot si primesc remove? :))

Edit: para, eu nu muncesc... inca sunt la scoala, si nici nu vreau se cer bani...

Edit #2 bambu, eu dau doar ban? din ce zici tu asta inteleg

Edit 3: sa dai ban ce inseamna? ca tot esti admin, para a zis cine vrea sa fie admin sa pregateasca 10€, acum 5..daca eu nu pot, si nici nu vreau, pregatesc cererea de retragere cum a zis el

Edit 4 da, ai propus, dar daca o sa fie asa eu ma retrag

Edit 5 serverul ramane tot respawn sau clasic?

Edited by robila, 03 September 2019 - 10:04 PM.

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

prooo la tot, doar la o chestie

esti admin ca sa ajuti serverul, nu tre sa platesti, eu nici nu pot si primesc remove? :))

Edit: para, eu nu muncesc... si nici nu vreau se cer bani...

Edit #2 bambu, eu dau doar ban? din ce zici tu asta inteleg

Edit 3: sa dai ban ce inseamna? ca tot esti admin, para a zis cine vrea sa fie admin sa pregateasca 10€, acum 5..daca eu nu pot, si nici nu vreau, pregatesc cererea de retragere cum a zis el

Eu am propus ..... insa sunt altii mai mare in grad care decid asta. Eu personal voi dona.

Nu poti , bine , nu te obliga nimeni!

Edited by Paradoxium, 03 September 2019 - 08:50 PM.

DARIUS ;;

Deja suna serverul a basm, arme gold, cate 250 hp, unde suntem ? la modul de joc zombie ? 

Pe cat de multi playeri o sa atrageti cu lucrurile astea, pe atatia o sa si pierdeti .

Mie unul mi se par fabule . 

Uite-mi parerea : 

e destul sa se adauge un plugin cu level [1-100] (fiecare nivel sa aiba o denumire diferita) *si daca tot vreti sa oferiti ceva, puteti sa ziceti ca la primii 10 care fac level 100 le dati ..cutare)* . 

Nu merita sa umplem serverul cu o multime de pluginuri nefolositoare, VIP nu merita , playerii care nu o sa isi poata permite un VIP o sa fie frustrati..*de ce i-am dat hs la ala si nu a murit? ..pentru ca are 250 hp* (se fac diferente si nu e ok, nu inseamna ca daca ai ban ai si putere, asta se aplica si in viata reala)

Singurul lucru care mi-ar place mie sa fie bagat e auto-reload pe kill, nu doar la hs.

Maybe..just maybe , puteti sa adaugati si un sistem de knife-uri..dar si asta e discutabil .

Legat de admini.. nu stiu ce sa zic, cunosc si eu niste oameni care nu prea au ce cauta acolo, oameni care mereu cand intra pe server isi pun ce mapa vor ei(fara vot), nu dau nume, domnule Asix.

Seba nu are timp sa se ocupe de server si nu ar trebui nici unul sa-l condamnati.Jocul e mort, comunitatea e moarta. Lui Verdeee si Eduart nu le mai pasa, era scuza ca se ocupa de comunitatea Deathrow(de csgo) , e moarta si aia, serverele-s inchise . 

Per total, nu se merita. Daca va face Seba ce ati zis mai sus, il lasati si pe el si pe familia lui fara paine la masa. Ganditi-va si voi putin ce propuneti, ca omu' nu e milionar, e usor sa arunci sume dintr-o parte intr-alta : ah pai dai 10euro la ala, 15euro la celalalt, steam key-uri, easy peasy.

Sper sa luati in nume de bine ce am zis, o seara faina !

• DDM. and DaR Trademark like this

Bambucha

Dariuse dupa tine ar fi sa inchidem tot si sa plecam acasa no? Cs nu moare doar comunitatea asta , iti dau in privat daca vrei sv abia deschis de cateva luni si e in top . Si de la el am luat cateva idei , idei la care si Irina a propus multe dar nu au fost adaugate . Am venit cu idei ca nimeni nu posta , toti vorbeam pe server atat ! Vreti bine nu iara bine , eu tot beau o bere . And din cauza ta am ramas fara domnu admin comunist ... decii biss ca pleaca toti :)))

Edit : Harris , lumea asta cere acum gata cu respawn clasic . Dar oricum vad ca nu se face nimic asa ca ...

Asix , nu ai lag pe acele sv , lag ai tu pentru pc slab poate . Sau da ai lag pentru ca firma de host este de joasa calitate .Robila  renunta la toate ideile ...nu are rost sa te complici :))

Edited by Bambucha, 04 September 2019 - 07:27 PM.

• DARIUS ;;, K3ran, DaR Trademark and 1 other like this

NVIDIA_

NVIDIA_

Advanced Member

• Membru
  • 145 posts
  • 5 topics
  • Joined 23-January 18

Degeaba. Oricat am incerca trebuie sa se opun. Daca nu va dati seama cititi mai atenti la chazz. Seba atat timp cat ai fost singur era cat de cat ok. eu unu sa mai intru aici ? pt ce aceleasi lucruri ca si cand am plecat. Irina mi-a zis sa intru iar ca daca nu zicea nu mai intram. Cat de wg test pt ce ? Daca esti admin bun demo si ban. 

PS: Chazz ia in considerare absolut tot daca te implici in asa ceva. Fii neutru daca stii ce inseamna. 

• Harris, K3ran and DaR Trademark like this

Harris

Harris

Master Member

• Membru
  • 1635 posts
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13

Ma uit si eu la ce va mananca timpul pe aici.

Propunere Paradoxium: @Edit: Remove tuturor adminilor. Cei care scriu cerere admin din nou timp de 48 de ore....vor primi gradul actual + 1 (Bonus). Sa se stie cine activeaza si cine nu.

Nu e mai simplu sa te uiti putin la banlist-uri si sa vezi cine e sau nu e activ???

Subscriu la propunerea cu contributii lunare. Fiecare dupa plac/posibilitati. Se poate 5-10 euro. Care poate si vrea da mai mult. Eu, personal, pot si voi da cat este nevoie la orice solicitare.

Restul cu concursuri, premii, cadouri e tras de par.

Player-ii plini de coduri si le mai dam si cadouri? Mai reflectati putin...

Server-ul asta a fost in top de mai multe ori deoarece era respawn curat. Inca este server de CS 1.6, sau nu stiu eu?

Daca incepem sa ii punem fluturasi, floricele si fundite nu se mai cheama CS...

In plus, pentru cei care isi dau cu parerea in necunostinta de cauza: orice config/plugin in plus il ingreuneaza si face lag.

Ati vazut voi alte server-e pline de fundite si fluturasi, dar de ce nu scrieti aici si cam cum te misti pe ele, ca iti creste barba pana faci respawn...

Edited by Harris, 04 September 2019 - 10:32 AM.

• adriano04 and DaR Trademark like this

robila

robila

Fost Designer

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17

Ma uit si eu la ce va mananca timpul pe aici.
Propunere Paradoxium: @Edit: Remove tuturor adminilor. Cei care scriu cerere admin din nou timp de 48 de ore....vor primi gradul actual + 1 (Bonus). Sa se stie cine activeaza si cine nu.
Nu e mai simplu sa te uiti putin la banlist-uri si sa vezi cine e sau nu e activ???
Subscriu la propunerea cu contributii lunare. Fiecare dupa plac/posibilitati. Se poate 5-10 euro. Care poate si vrea da mai mult.
Restul cu concursuri, premii, cadouri e tras de par.
Player-ii plini de coduri si le mai dam si cadouri? Mai reflectati putin...

cand se termina concursul top15 cerem wg la cine a castigat, asa daca are cod sau aliasuri vedem...

Edit: dariuse vezi ca stiu

Edited by robila, 04 September 2019 - 05:17 PM.

DARIUS ;;

cand se termina concursul top15 cerem wg la cine a castigat, asa daca are cod sau aliasuri vedem...

Ai dat duma, sa ii explice cineva cum functioneaza un wg .

• Bambucha and NVIDIA_ like this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Am sa ridic problema cu Eduart si Chazz despre ce putem face in legatura cu server-ul. Va multumesc tuturor pentru opinii.

• Harris, Bambucha and robila like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users