Jump to content

- Advertisement -
Photo

Propunere

• This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

robila

robila

Fost Designer

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17
  • Country: Country Flag

Propun un concurs top15 sau ceva asa, poate atragem si noi playeri..

Bumbaru!

Bumbaru!

Gold Member

• Membru
  • 646 posts
  • 38 topics
  • Joined 31-May 16
Eu sunt de acord.. A zis seba ca va face acum vedem ðŸ˜

Edit: Bambu aici era vorba de concur de maryus cu ciocanul 😂

Nu vad de ce nu ar fi fain un concur niciodata nu sunteți de acord cu nimic fiți si voi unpic mai creativi sa vedem cu ar merge serverul cu un concurs

Edited by Bumbaru!, 29 August 2019 - 08:06 PM.

• robila likes this

Bambucha

Degeaba aduci playeri daca nu ai cunostintele omenesti sa ii tii pe server , gen mai sparge regula cu urcatu pe harta ca pleaca lumea cand ii dai slay , mai lasa omu sa zica plm si organe genitale nu fii virgin (dai gag pt injuraturi nu organe) . Ex domnu maryus aka grad mare imi zice mie care am zis plm sa nu mai injur ... oameni buni plm vine de la politia locala mioveni "unde stau"   ,, terminati cu copilariile ...

Edit : robi , eu am propus acest concurs lu seba si zicea ca o sa faca gen top 3 steam + bani reali ..etc.. dar degeaba aduci playeri daca nu ii poti tine . Ex : a fost boost on si tot plecau ca na ...

Edit 2 : robila , steam cu cs 10 euro x 5 = 50 euro ... cn da atatia bani ? Pe sv x doneaza cam toti cate 1e 2e etc ...  plus ca este sv full mereu si au bagat vip cu modalitate de plata ..

Edited by Bambucha, 30 August 2019 - 07:42 PM.

• Paradoxium and robila like this

robila

robila

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17

Degeaba aduci playeri daca nu ai cunostintele omenesti sa ii tii pe server , gen mai sparge regula cu urcatu pe harta ca pleaca lumea cand ii dai slay , mai lasa omu sa zica plm si organe genitale nu fii virgin (dai gag pt injuraturi nu organe) . Ex domnu maryus aka grad mare imi zice mie care am zis plm sa nu mai injur ... oameni buni plm vine de la politia locala mioveni "unde stau"   ,, terminati cu copilariile ...

Putem sa aducem playeri "buni" cu concursul, deci oricum e mai bine decat nimic

Edit: multi joaca fara steam, se poate face primii 5 au steam cu cs sau ceva asa, dar mai este inca o chestie: suntem putini admini activi.. 

Edited by robila, 29 August 2019 - 07:36 PM.

robila

robila

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17

Degeaba aduci playeri daca nu ai cunostintele omenesti sa ii tii pe server , gen mai sparge regula cu urcatu pe harta ca pleaca lumea cand ii dai slay , mai lasa omu sa zica plm si organe genitale nu fii virgin (dai gag pt injuraturi nu organe) . Ex domnu maryus aka grad mare imi zice mie care am zis plm sa nu mai injur ... oameni buni plm vine de la politia locala mioveni "unde stau" ,, terminati cu copilariile ...

Edit : robi , eu am propus acest concurs lu seba si zicea ca o sa faca gen top 3 steam + bani reali ..etc.. dar degeaba aduci playeri daca nu ii poti tine . Ex : a fost boost on si tot plecau ca na ...

o sa fie competitie pe sv cu concursul, daca se poate si cu un boost, macar sa incercam...

DaR Trademark

DaR Trademark

Ultras Member

• Membru
  • 439 posts
  • 26 topics
  • Joined 28-October 17

Pro, cine sponsorizeaza concursul? Daca raspunsul e cine intreaba va zic de pe acum ca n-am :))

• robila likes this

robila

robila

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17

Pro, cine sponsorizeaza concursul? Daca raspunsul e cine intreaba va zic de pe acum ca n-am :))

:)) vedem noi cum facem, doar sa incercam

DARIUS ;;

Cine intreg la minte ar mai investi in cs 1.6? Zic si eu ..

robila

robila

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17

Cine a investit pana acum daca vrea, cerem donatii si vedem daca cineva doneaza, se poate face

Bambucha

Este sv care face si bani din cauza asta , full mereu si lumea inca mai cauta sv pline de playeri ...

• DaR Trademark likes this

DaR Trademark

DaR Trademark

Ultras Member

• Membru
  • 439 posts
  • 26 topics
  • Joined 28-October 17

Este sv care face si bani din cauza asta , full mereu si lumea inca mai cauta sv pline de playeri ...

Si mai ales cu ip de Romania, sunt cam pe duca astea, eu zic sa "batem fierul cat e cald".

robila

robila

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 670 posts
  • 31 topics
  • Joined 08-December 17
chazz, seba ce ziceti?

adriano04

adriano04