Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16 - Tutorial] Cum schimbi litera unei partitii sau a unui driver instalat !

- - - - - cs1.6gaming

• Please log in to reply
No replies to this topic

Dr.Devi

Dr.Devi

New Member

• New Member
  • 5 Postari:
  • 6 topics
  • Joined 19-March 19
  • Country: Country Flag
  • Astazi am sa iti arat pas cu pas cum sa iti schimbi Litera driverului pentru a remedia eroarea.
  • Atentie trebuie sa cunosti exact ce litera avea driver-ul tau inainte pentru a nu incurca si mai rau situatia.
  • C:\ – de regula este rezervat pentru sistemul de operare – D:\ – de regula este rezervat pentru a doua partitie pentru fisiere personale
  • Am sa structurez acest tutorial in mai multi pasi pentru a fi mai usor. Tutorialul este valabil pentru versiuniile de windows 7, 8.1 si 10

P1 : Mergem la START si tastam “Gestionare computer” sau “Computer Management”Start-Gestionare-PC.png&key=58c3b19f5fb4

P2 : Mergem la submeniul Stocare la GESTIONARE DISC (RO) / DISK MANAGEMENT (EN)gestionare-disc-disk-manage.png&key=8151

P3 : Selectam discul ce dorim sa ii schimbam litera click dreapta pe el si selecteaza optiunea “Modificare litere si cai unitate (RO)” / “Change Drive Letter and Paths…(EN)”

Modificare-litea.png&key=eadccd51266a050

Urmeaza sa P4:

• Selectam driverul cu litera prestabilita;
  • Apasam pe butonul modificare

modificare-litere-de-unitate-cai.png&keyP5 : Pentru a modifica litera trebuie sa:

• Selectam litera prestabilita;
  • Selectam litera de care avem nevoie;
  • Apasam ok pentru a salva, dupa acest uiltim pas apare un mesaj de atentionare, apasa ok pentru a continua;

Selectare-litera.png&key=8219fb39a390dfb

Aceasta postare a fost editata de Dr.Devi: 20 March 2019 - 05:54 AM
Modificare link ce continea reclama

• adriano04 and trace like this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi