Jump to content

- Advertisement -
Photo

Ianis Hagi a vorbit despre tansferul de la Viitorul

- - - - -

• Please log in to reply
No replies to this topic

Jude.

Jude.

Moderator Global

• Moderator global
  • 704 posts
  • 139 topics
  • Joined 21-December 14
  • Country: Country Flag

Mijlocasul echipei FC Viitorul, Ianis Hagi, a vorbit intr-o conferinta de presa sustinuta in cantomanentul din Turcia despre un posibil transfer in strainatate.

Internationalul roman a salutat si aducerea brazilianului Eirc de Oliveira, care a mai evoluat pentru formatia lui Gica Hagi in toamna anului 2017.

"Sunt bucuros ca s-a intors Eric, este un jucator foarte bun. Este deja adaptat, fizic trebuie sa se puna putin la punct. Stie ca ne antrenam mult si intens aici la Viitorul. Este problema antrenorului daca putem juca impreuna. Important e ca ne simtim bine impreuna si cu totii punem pe primul plan interesul echipei. L-am urmarit cand juca la Viitorul si sunt sigur ca va aduce calitate echipei", a spus fiul "Regelui".

”Sunt aici, sunt fericit. Am luat decizia bună de a mă întoarce. În viitor mă voi gândi să plec din nou, dar acum sunt fericit la Viitorul. Este o onoare să vorbesc în fața presei din Turcia. Galatasaray este un club foarte mare cu pretenții uriașe și mi-ar face plăcere să joc acolo la un moment dat. Tata a făcut istorie acolo, dar eu sunt deocamdată aici. Știu câteva cuvinte în limba turcă, nu prea multe”, a mai spus Ianis Hagi despre un posibil transfer de la FC Viitorul.

Sursa: Fanatik.ro 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users