# Admin : Paradoxium
# Varsta : 18
# Motivul : kick fara motiv (intrasem de 5 sec pe server), alte kickuri succesive, gag pentru absolut nimic, vorbeam cat se poate de civilizat si ban 2 ore pentru abuz u@, pentru ca doream niste explicatii
# Dovada : https://imgur.com/a/CtYl7Kv (imi cer scuze ca nu sunt in ordine, sper sa se inteleaga)
[Abuz] Paradoxium
Posted 26 December 2018 - 02:12 AM
Posted 13 January 2019 - 02:06 PM
Va rog ca atunci cand dați kick scrieti si motivul..
- MarianDJ likes this
Posted 13 January 2019 - 04:55 PM
Salut. Kick nu ti-am dat deloc pana cand nu ai inceput sa te dai mare. Sa comentezi de ce dau slay sau kick celor de pe harta. Faza aceasta e de 2 saptamiini si ceva in urma. Ai inceput a abuza u@ si sa injuri ca copiii. Ai primit ban 2 ore pentru abuz u@. Ca spuneai tu ca esti prieten cu anumite "Personalitati" asta nu inseamna ca ai dreptul sa vii pe server si sa conduci cu jucatorii.
@Edit: Sa stiut ca vei face reclamatie, pai imi faceam eu scrin-urile mele. Din ceea ce ai aratat sunt doar fazele care conteaza pentru tine. Ai injurat si nu ti-am dat gag doar pentru faptul ca sunt o persoana intelegatoare. In rest....esti o persoana falsa.
Edited by Paradoxium, 13 January 2019 - 05:00 PM.
- K3ran likes this
Posted 14 January 2019 - 10:27 AM
Adevarul sta undeva pe la mijloc, astept pe cineva cu acces ftp sa verifice si revin cu un edit.
- MarianDJ likes this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users