Jump to content

- Advertisement -
Photo

[Abuz] Paradoxium

- - - - -

• Please log in to reply
3 replies to this topic

TiberiuGHz

TiberiuGHz

New Member

• New Member
  • 3 posts
  • 1 topics
  • Joined 26-December 18
  • Country: Country Flag

# Admin : Paradoxium
# Varsta : 18
# Motivul : kick fara motiv (intrasem de 5 sec pe server), alte kickuri succesive, gag pentru absolut nimic, vorbeam cat se poate de civilizat si ban 2 ore pentru abuz u@, pentru ca doream niste explicatii
# Dovada : https://imgur.com/a/CtYl7Kv (imi cer scuze ca nu sunt in ordine, sper sa se inteleaga)

K3ran

K3ran

Gold Member

• Membru
  • 696 posts
  • 18 topics
  • Joined 20-July 17
Din cate observ, adminul in cauza nu răspunde..
Va rog ca atunci cand dați kick scrieti si motivul..
  • MarianDJ likes this

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Salut. Kick nu ti-am dat deloc pana cand nu ai inceput sa te dai mare. Sa comentezi de ce dau slay sau kick celor de pe harta. Faza aceasta e de 2 saptamiini si ceva in urma. Ai inceput a abuza u@ si sa injuri ca copiii. Ai primit ban 2 ore pentru abuz u@. Ca spuneai tu ca esti prieten cu anumite "Personalitati" asta nu inseamna ca ai dreptul sa vii pe server si sa conduci cu jucatorii.

@Edit: Sa stiut ca vei face reclamatie, pai imi faceam eu scrin-urile mele. Din ceea ce ai aratat sunt doar fazele care conteaza pentru tine. Ai injurat si nu ti-am dat gag doar pentru faptul ca sunt o persoana intelegatoare. In rest....esti o persoana falsa.

Edited by Paradoxium, 13 January 2019 - 05:00 PM.

• K3ran likes this

DaR Trademark

DaR Trademark

Ultras Member

• Membru
  • 439 posts
  • 26 topics
  • Joined 28-October 17

Adevarul sta undeva pe la mijloc, astept pe cineva cu acces ftp sa verifice si revin cu un edit.

• MarianDJ likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users