Jump to content

- Advertisement -
Photo

Nedumerire

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

Harris

Harris

Master Member

• Membru
  • 1635 posts
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13
  • Country: Country Flag

Aflu si eu astazi, cu stupoare, de la Paradoxium, ca doar admin-ii server-ului au dreptul sa isi dea cu parerea aici. Tare asta.

Si, oare, eu de ce mi-am dat cu parerea? 

Intra si tu mai des pe server-ul asta, poate afli, in final, si cine mai face parte din staff. Poate o sa intelegi ca inca mai am admin aici...

Poate intri tu zilnic, dar nu pe aici. Eu te vad 1-2 ori maxim pe luna.

Iar la cata activitate zici tu, zilnic, nu prea am vazut rezultate. Arunca un ochi pe la sectiunea de banlist. Sau poate iar nu vad eu bine, asa-i?

Edited by Harris, 23 November 2018 - 07:00 PM.

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Problema este ca inca mai ai admin aici. Mai intra tu. Ca eu intru zilnic.

DaR Trademark

DaR Trademark

Ultras Member

• Membru
  • 439 posts
  • 26 topics
  • Joined 28-October 17

Ba frate iar incepem sa ne certam intre noi, Doe mai lasa si tu de la tine si tu Paradoxium la fel. Suntem colegi doar...

Bambucha

Aici poate sa comenteze cam toata lumea ...zona adminilor este aceea zona cu parola unde zic de mine ca am cod ....*AM :))

• Harris, MarianDJ and DaR Trademark like this

Harris

Harris

Master Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1635 posts
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13

Ba frate iar incepem sa ne certam intre noi, Doe mai lasa si tu de la tine si tu Paradoxium la fel. Suntem colegi doar...

Eu las de la mine DaR, insa, vezi tu, intra cate unul d-asta  o data pe trimestru si sare cu gura aiurea.

A dat ban la un player pentru aim, cica. Ban pe 7 zile, fara dovezi, netrecut in banlist, fara cap adicatelea.

Player-ul a cerut unban. Am postat si eu la cererea lui de unban., si a sarit in sus Paradox asta, ca acolo isi dau cu parerea doar admin-ii. Eu ce concluzie puteam sa trag?

Daca respectivul admin nu stie cine mai e prin staff, ce denota asta? Ca intra foarte des pe server si ca are multa activitate pe aici, asa-i?  Zilnic este activ, cica!!!

Edited by Harris, 24 November 2018 - 07:26 AM.

• MarianDJ and DaR Trademark like this

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Eu las de la mine DaR, insa, vezi tu, intra cate unul d-asta  o data pe trimestru si sare cu gura aiurea.

A dat ban la un player pentru aim, cica. Ban pe 7 zile, fara dovezi, netrecut in banlist, fara cap adicatelea.

Player-ul a cerut unban. Am postat si eu la cererea lui de unban., si a sarit in sus Paradox asta, ca acolo isi dau cu parerea doar admin-ii. Eu ce concluzie puteam sa trag?

Daca respectivul admin nu stie cine mai e prin staff, ce denota asta? Ca intra foarte des pe server si ca are multa activitate pe aici, asa-i?  Zilnic este activ, cica!!!

Zilnic intru pe server 15-20 minute. Din cate observ, toti adminii de pe server au acelasi Nickname pe forum si pe server. De unde sa stiu eu cine-i Harris? 

• DaR Trademark likes this

K3ran

K3ran

Gold Member

• Membru
  • 696 posts
  • 18 topics
  • Joined 20-July 17
Nu vad rostul acestei discuții.. . În loc sa fim uniți.. Chiar acum când server-ul este așa cum este.. Vă certați ...în momentul de față fiecare întra când are timp liber.. Mulți ori sunt la lucru.. Ori la scoala.. Nu vă mai certați aiurea..
PS: Dați și voi edit.. Că de aceea este butonul acela..
  • Bambucha, MarianDJ and DaR Trademark like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users