Nici un update de Windows fără probleme, cam aceasta este strategia Microsoft în 2018. După debutul dezastruos a lui Windows 10 1809, care a dus la pierderea datelor pentru foarte mulți utilizatori, gigantul american o dă din nou în bară. De această dată, un bug al ultimei versiuni de Windows 10 afectează utilizatorii de plăci grafice Intel, care nu mai au sunet pe monitoarele sau televizoarele conectate prin HDMI, USB-C sau DisplayPort. Din câte se pare, problema apare pe versiunile de driver Intel 24.20.100.6344 sau 24.20.100.6345, iar singura metodă de rezolvare este de a nu mai instala actualizarea la Windows 10 1809. Microsoft a blocat deja actualizarea pentru utilizatorii afectați și lucrează la o nouă versiune de driver în colaborare cu Intel. Nu știu ce părere aveți voi, dar controlul calitatății la Microsoft e din ce în ce mai prost. Eu am decis să nu mai instalez nici măcar o actualizare pe Windows 10. Știu că există anumite riscuri de securitate, dar chiar m-am săturat de reinstalat Windows și drivere.
Sursa: wccftech