O parere despre acest demo?Suspectul este acuzat de aim: https://www18.zippys...7f25/file.html
Demo Report
Postat 18 November 2018 - 12:18 PM
O faza suspecta de wall este in minutul 53:00 cand tiNt din catacomba se intoarce spre scară si timp de 1-2 secunde tine ținta constant pe playerul respectiv
O faza de silent aim este in minutul 54:17 cand intra in tunel B si pune tinta chiar pe jucatorul din stanga, apoi gloantele si tinta se duc in jucătorul din partea dreapta,spre baza tero
Iar cat despre acel wallbang la minutul 54:11, mi se pare suspect pentru ca nici jucatorii profesionisti de 1.6 care au fost nu trageau glont cu glont pe directie cum o face el, cand face acel kill prin wallbang a tras fix pe el. Pana si jucatorii profesionisti de 1.6 cand faceau acel wallbang nu trageau glont cu glont,ci faceau spray
Sa dau o concluzie e destul de greu,pentru ca e cam scurt demo..
Sa vedem si alte pareri
- adriano04, renko and Skipper! like this
Postat 18 November 2018 - 03:27 PM
O faza suspecta de wall este in minutul 53:00 cand tiNt din catacomba se intoarce spre scară si timp de 1-2 secunde tine ținta constant pe playerul respectiv
O faza de silent aim este in minutul 54:17 cand intra in tunel B si pune tinta chiar pe jucatorul din stanga, apoi gloantele si tinta se duc in jucătorul din partea dreapta,spre baza tero
Iar cat despre acel wallbang la minutul 54:11, mi se pare suspect pentru ca nici jucatorii profesionisti de 1.6 care au fost nu trageau glont cu glont pe directie cum o face el, cand face acel kill prin wallbang a tras fix pe el. Pana si jucatorii profesionisti de 1.6 cand faceau acel wallbang nu trageau glont cu glont,ci faceau spray
Sa dau o concluzie e destul de greu,pentru ca e cam scurt demo..
Sa vedem si alte pareri
Tin sa te contrazic grav: la prima faza enumerata de tine se intoarce pentru ca joaca la sunet, aude ca e un adversar acolo. Din cauza asta se intoarce, pentru ca joaca la sunet, nu pentru ca are wall. La a doua faza enumerata de tine nu vad nici o faza de silent aim, pur si simplu trage in cel din stanga, dar imediat vede pe cineva in coltul ala unde stau de obicei jucatorii si isi intoarce tinta spre cel de acolo si incepe sa traga. Iar cand tragi apasat gloantele sar intr-o anumita arie, si asa s-a intamplat sa dea doua hs-uri. Nu e nimic suspect aici, nu ii sare tinta deloc. Cat despre a treia faza, eu nu vad sa traga glont cu glont, el tine apasat, descarca un incarcator in perete, nicidecum nu trage glont cu glont cum zici tu. Ce e suspect aici ? Ca trage prin zid ?
In concluzie - nici o faza de wall sau aim. Pur si simplu joaca bine, atat.
- YvY, CATAHYPE; and Skipper! like this
Postat 18 November 2018 - 04:16 PM
Cam aceleasi concluzii le-am tras si eu se cunoaste ca joaca la sunet si tine tinta mereu ridicata iar in fazele din tunel face spray se vede destul de clar, iar la ultima faza avea alti coechipieri in spate, playerul respectiv a luat ban pentru aim, daca avea wall ceea ce nu cred nu are legatura, am vrut sa-i demonstrez adminului respectiv ca nu are asa de multe cunostente dupa cum crede.
Aceasta postare a fost editata de Skipper!: 18 November 2018 - 04:19 PM
Postat 19 November 2018 - 09:52 PM
Voi citit regulamentul ala sau postati ca sa va aflati in treaba ? Demo-ul are 2 runde din care player-ul acuzat de cod joaca 20 de secunde...
Hs-ul prin zid a fost la noroc iar ultimul kill, la care tinta pare sa sara dupa ce il omoara p-ala, este insuficient pentru a da un verdict.
Demo neconcudent. Va rog sa cititi regulamentul...
T/C
• Daca demoul nu va avea 3 runde, topicul va fi inchis, iar cel care a deschis topicul va fii sanctionat.
- adriano04, CATAHYPE; and RamBo0o like this
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi