Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Hamilton nu s-a gândit niciodată să doboare recordurile lui Schumacher

• Please log in to reply
2 replies to this topic

win4life

win4life

Banned

• Banned
  • 332 posts
  • 112 topics
  • Joined 15-January 13

381238l-610x390-b-5b97a77e.jpg

Lewis Hamilton susține că nu și-a propus niciodată să doboare recordurile lui Michael Schumacher, întrucât idolul său din Formula 1 a fost triplul campion mondial Ayrton Senna.

Lewis Hamilton și-a adjudecat în acest sezon al cincilea titlu mondial, ocazie cu care l-a egalat astfel pe Juan Manuel Fangio și s-a apropiat la numai două titluri de recordul absolut al lui Michael Schumacher. Ca urmare a numărului mai mare de curse dintr-un sezon comparativ cu anii '90 - 2000, Hamilton a reușit deja să doboare recordul pentru cel mai mare număr de pole position-uri (82), însă are de recuperat un handicap major în privința numărului de victorii: britanicul are 72 de victorii, în timp ce Schumacher deține recordul cu 91.

Chiar dacă în următorii doi ani ar putea egala recordul de titluri deținut de Schumacher, Hamilton susține că nu s-a gândit niciodată la astfel de lucruri, întrucât idolul său a fost Ayrton Senna. "Nu m-am gândit niciodată să egalez numărul de victorii sau pole position-uri ale lui Schumacher. Nu a fost un obiectiv. În copilărie mă uitam la Ayrton Senna, voiam să fiu ca el, iar acum vreau să văd cât de departe pot merge", a declarat el pentru BBC. Întrebat care este cel mai mare vis al său, Hamilton a replicat că își dorește să călătorească în spațiu, ca urmare a unei vizite pe care a efectuat-o recent la NASA. "Iubesc spațiul. Mi-ar plăcea să merg în spațiu. Anul trecut am vizitat NASA și a fost incredibil, așa că acesta este unul dintre visurile mele", a precizat el.

• Caisa likes this

Caisa

Caisa

Advanced Member

• Membru
  • 184 posts
  • 0 topics
  • Joined 07-October 17
  • Country: Country Flag

Hamiltion anu asta mai mult a avut noroc , dupa parerea mea, nu cred ca e cel mai bun pilot de F1 in momentul de fata. Il ajuta echipa cu mult .. iara Bottas la ajutat mult sa poata castiga pe 1 ca puncte.

Dar felicitari lui , poate la anu o sa fie si alti.. nu doar mercedes sau Hamilton.

• win4life likes this

win4life

win4life

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 332 posts
  • 112 topics
  • Joined 15-January 13

Hamiltion anu asta mai mult a avut noroc , dupa parerea mea, nu cred ca e cel mai bun pilot de F1 in momentul de fata. Il ajuta echipa cu mult .. iara Bottas la ajutat mult sa poata castiga pe 1 ca puncte.

Dar felicitari lui , poate la anu o sa fie si alti.. nu doar mercedes sau Hamilton.

Conteaza foarte mult si echipa sa stii.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users