Jump to content

- Advertisement -
Photo

Propunere

* * * * * 1 votes

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13
  • Country: Country Flag

Salut. Eu zic sa ajutam cu cat de putin serverul. Macar o singura data la 3-5 zile sa dam un mic boost. Pacat de acest server...candva era full...am copilarit alaturi de el si e pacat sa il lasam sa cada de tot...

Am spart eu primul gheata. Cei care vor dona un boost sa lase un screeshot aici. Va multumesc. 

https://www93.zippys...ssD0O/file.html

Edited by Paradoxium, 29 October 2018 - 04:51 PM.

• DaR Trademark likes this

Bambucha

Degeaba bagi boost daca sv nu este facut cum trebuie . Am si eu o propunere dar vazuta de cati 2? ...restu dau vot ca ei cred ca asa isi revine sv ... Conducerea doarme sau asteapta sa se duca de tot . Vrei ceva ? sv facut iara cu admini capabili nu toti copilasii  apoi bagat boost .  

• Paradoxium, adriano04, Randy and 1 other like this

Paradoxium

Paradoxium

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1029 posts
  • 91 topics
  • Joined 03-February 13

Ai dreptate. Am bagat de 2 ori boost si timp de 3-4 ore era full.....apoi 3-3.... nu are nimeni atragere fata de server...ii lipsesc multe....asteptam ceva schimbari.

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
Acele așteptări este cam greu de venit doar de la un singur om aici daca erați o familie si va zbăteați cu toți ma refer cu ajutor financiar +adminat.îmi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar am zis sa va spun cea ce vad .multumeac
  • Paradoxium, Bambucha and K3ran like this

K3ran

K3ran

Gold Member

• Membru
  • 696 posts
  • 18 topics
  • Joined 20-July 17
Eu momentan nu am cum sa mai ajut cu adminatul.. Pentru ca laptopul nu imi mai merge.. Si din cauza scolii nu mai am timp de nimic.. Sper sa rezolv cu laptopul cat mai repede.. Si sa am mai mult timp.. Insa nu pot promite nimic deocamdata..

Bambucha

Adminat ma bag , sv trebuie facut de owner si macar pusa harta mai mica pana intra banul de boost ..dar vad ca seba nici macar nu imi raspunde la mesaje :))

@Randy : au venit astia cu regula lor de limbaj ..acum daca zici un organ al corpului pac ban ... 😂😂😂

Edited by Bambucha, 02 November 2018 - 09:06 AM.

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Acele așteptări este cam greu de venit doar de la un singur om aici daca erați o familie si va zbăteați cu toți ma refer cu ajutor financiar +adminat.îmi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar am zis sa va spun cea ce vad .multumeac

Nu era nevoie de ajutor financiar inainte si serverul era full mai mereu. Pana au venit pupincuristii si au suferit de putere. Adu'ti aminte adi cum adminam noi. Caterinca la maxim....Si cu jucătorii și cu colegii. Trebuie să legi prietenii. Au venit copii care nu știau ce e aia gluma si ,,bang" luai ban. Deaia a ajuns serverul unde e. Plus de asta era si boost dupa ce unii din nou s'au retras. Si cat dura? Nu dura decât 1 saptamana maxim.
  • adriano04, Bambucha and AnuBiS29 like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users