salut !
vreau sa cer o parere din 3 demo cu toate ca sunt sigur ca e vorba de wall ! ! !
Aceasta postare a fost editata de angelblackand: 21 October 2018 - 08:39 PM
salut !
vreau sa cer o parere din 3 demo cu toate ca sunt sigur ca e vorba de wall ! ! !
Aceasta postare a fost editata de angelblackand: 21 October 2018 - 08:39 PM
Pe snow nu am vazut nimic suspect. Pe harta aia se aude absolut tot dintr-o parte in alta... Incearca sa te concentrezi pe ce se aude, nu pe ce vezi. Nu mai folosii admin esp o perioada si ai sa vezi ca e mai bine.
Legat de acea runda pe dust - singurul lucru "suspect" a fost momentul cand a iesit pe black pe lung (ultima faza), dar asta poate sa tina si de locul unde a stat el in rundele trecute si asa mai departe.
Nu cred ca are nimic.
Imi pare rau de intarziere, dar am niste probleme momentan si pana o sa imi gasesc un apartament, o sa raspund mai greu.
Bafta.
Ce-s cu minciunile astea prietene? Intru rar pe forum, dar de fiecare data cand intru si vad un post facut de tine la sfarsitul postului sau la inceput te scuzi ca n-ai putut face nu stiu ce mai repede ca nu stiu ce. Tu te auzi? Nu impresionezi pe nimeni cu minciunile astea, te inteleg ca ai o varsta si incerci sa pari interesant, dar o sa-ti dai seama pe viitor ca ceea faci acum e gresit.
Imi pare rau de intarziere, nu am fost acasa zilele astea + ca am avut foarte multe treburi de rezolvat in ultima perioada. Imi pare rau ca nu m-am uitat mai devreme, dar abia noaptea trecuta m-am intors in tara (sunt inca destul de obosit). Imi cer scuze de intarziere, acum am intrat in casa. Imi pare rau ca nu-ti raspunsai mai devreme, nu am fost acasa.
Crede-ma ca nu-i pasa nimanui ca tu acum ai pasit in casa sau ca mai inainte ai terminat de dat de mancare la vaci. Cum ti-am spus mai sus, opreste-te din a incerca sa pari interesant. Fa-ti datoria pe care o ai pe forum si-atat. Nu-ti mai cere scuze pentru ca nu esti platit pentru lucrurile pe care le faci aici si nici nu esti pus de cineva sa stai 24 din 24 pe forum. Dai dovada de om imatur si inferior fata de ceilalti. Si ca sa fie legat tot de asta: nu-ti mai cere scuze niciodata. O sa-ti dai seama mai tarziu. Stiu ca am fost dur, dar e spre binele tau.
Noi, astia care stam in umbra si suntem putin mai luminati, ne dam seama repede de caracterul vostru si ce incercati sa fiti.
Aceasta postare a fost editata de adriano04: 24 October 2018 - 03:07 PM
Avetrisment! off topic
Ce-s cu minciunile astea prietene? Intru rar pe forum, dar de fiecare data cand intru si vad un post facut de tine la sfarsitul postului sau la inceput te scuzi ca n-ai putut face nu stiu ce mai repede ca nu stiu ce. Tu te auzi? Nu impresionezi pe nimeni cu minciunile astea, te inteleg ca ai o varsta si incerci sa pari interesant, dar o sa-ti dai seama pe viitor ca ceea faci acum e gresit.
Imi pare rau de intarziere, nu am fost acasa zilele astea + ca am avut foarte multe treburi de rezolvat in ultima perioada. Imi pare rau ca nu m-am uitat mai devreme, dar abia noaptea trecuta m-am intors in tara (sunt inca destul de obosit). Imi cer scuze de intarziere, acum am intrat in casa. Imi pare rau ca nu-ti raspunsai mai devreme, nu am fost acasa.Crede-ma ca nu-i pasa nimanui ca tu acum ai pasit in casa sau ca mai inainte ai terminat de dat de mancare la vaci. Cum ti-am spus mai sus, opreste-te din a incerca sa pari interesant. Fa-ti datoria pe care o ai pe forum si-atat. Nu-ti mai cere scuze pentru ca nu esti platit pentru lucrurile pe care le faci aici si nici nu esti pus de cineva sa stai 24 din 24 pe forum. Dai dovada de om imatur si inferior fata de ceilalti. Si ca sa fie legat tot de asta: nu-ti mai cere scuze niciodata. O sa-ti dai seama mai tarziu. Stiu ca am fost dur, dar e spre binele tau.
Noi, astia care stam in umbra si suntem putin mai luminati, ne dam seama repede de caracterul vostru si ce incercati sa fiti.
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi