Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

ABUZ DaR

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
9 replies to this topic

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15
  • Country: Country Flag

Buei nene e posibil sa iau BAN PERMANENT DE LA UN COLEG dupa ce tot el incepe sa ma jigneasca?? Nu cumva este INTERZIS PRIN REGULAMENT folosirea comenzilor intre admini??

Zic si eu , asta in caz ca cineva se mai ocupa de serverul asta pe care se pare ca fiecare face ce vrea !

https://imgur.com/a/mw1J2Wd

EDIT: Desi a trecut aprox jumatate de ora si s-a dat un ban la care eu FACEAM DEMMO si ANUNT PE Chat Admin "demmo on" (ceea ce se poate vedea si in demmo meu), vad ca adminul de mai sus , nici pana acum nu s-a prea obosit sa posteze banul in 'Banlist", probabil nici nu are demmo asa ca il ajut eu :

https://www67.zippys...EU2pN/file.html

EDIT 2 : EXACT ceea ce banuiam, demmo-ul pus in banlist admin DAR (dupa ce "am atras atentia" mai sus, ban YAMEN) are MACAR 30 se secunde?? facut in graba, ESP on/OFF nimic CLAR din acel DEMMO dar probabil doar din dorinta de a da un ban, fara sa conteze cum, in ideea in care eu anuntasem primul DEMMO ON YAMEN si asteptam sa prind faze clare !

Aceasta postare a fost editata de MarianDJ: 26 September 2018 - 01:29 PM

• AnuBiS29 likes this

AnuBiS29

AnuBiS29

Addicted Member

• Membru
  • 213 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 28-April 17

Sanctiuni de gradul III
III.1 Folosirea oricarei comenzi pe alt adminIII.6 Amenintari/injurii adresate altui admin

• MarianDJ likes this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

mariane  fara suparare  dar la cat de mult te-ai luat  de el  pe subiectul cfg  /  cod /  hack /  wall / wall aim /  wargod  etc  de-a lungul timpului   acum vb urat despre mama lui ?   si eu ti-as fi dat ban 

p.s.  Anubis 

III.6 Amenintari/injurii adresate altui admin

• adriano04 and DaR Trademark like this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Billy cred ca ai sarit un rand mai sus..ia vezi cine a inceput cu INJURRY?? EU sau El , asta in caz ca la tine "nesimtit" nu inseamna vreun cuvant de "lauda, fala, dragalesenie"..si NU vbesc despre ceea ce a fost candva CI DESPRE FAPTA IN SINE, IN PREZENT !

Sau daca eu te faceam pe tine nesimtit (de ex) imi multumeai si ma scoteai si la bere??? :)))

P.S. EU DOAR AM RASPUNS UNEI INJURRY !!!!!!

Aceasta postare a fost editata de MarianDJ: 26 September 2018 - 01:40 PM

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Billy cred ca ai sarit un rand mai sus..ia vezi cine a inceput cu INJURRY?? EU sau El , asta in caz ca la tine "nesimtit" nu inseamna vreun cuvant de "lauda, fala, dragalesenie"..si NU vbesc despre ceea ce a fost candva CI DESPRE FAPTA IN SINE, IN PREZENT !

Sau daca eu te faceam pe tine nesimtit (de ex) imi multumeai si ma scoteai si la bere??? :)))

P.S. EU DOAR AM RASPUNS UNEI INJURRY !!!!!!

Nu Marian !  N-am sarit niciun rand .  Din ce am inteles n-ai anuntat ca esti demo on  pe cineva  si intre timp DaR l-a banat . de aici a inceput tot . daca mi-ai fi zis mie e una .. dar cand se ajunge la neamuri  e mai aiurea.  Ar trebui sa stii mai bine asta . :)

• krissy likes this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Vezi ca NU ai inteles corect?? Printr-un SIMPLU click pe print screenurile lui DAR din BANLIST (la banul dat MIE-COLEG) la discutia cu mine, EL SCRIE 'Da am vazut acum" dupa ce i-am atras eu atentia ca i-am dat cu U@ "demmo on yamen" SAUU si mai simplu...dai click pe linkul meu de la topic, se vede pe DEMMO cand dau cu U@ "Demmo on yamen"..si vezi totusi si demmo-ul postat de acest admin DAR la Banlistul lui in dreptul lui yamen, nu cred ca poti sa realizezi mare lucru dintr-un demmo mai mic de 30 de secunde..zic si eu..!

Am anuntat pe admin chat "demmo on yamen" si mergea demmo, se vede pe linkul de mai sus, ulterior DaR se pune spec si in cateva secunde ii da BAN, (vezi demmo lui daca poti intelege mare lucru din el). Cu prima ocazie cand te vad pe server, o sa te fac NESIMTIT sa vedem ce reactie ai..eu asa am avut reactia sa "ii RASPUND" in acelasi segment de "nesimtire" ca tot ma facea le "nesimtit" !

Asa ca dragul meu Billy, cu tot respectul, nu esti tocmai pe acest subiect dar te poti redresa usor..VEZI LINKURILE MELE de mai sus si vezi si linkurile adminului DAR si o sa prinzi rpd ideea ca esti un super baiat !

Si apoi ce facem cu....

III.1 Folosirea oricarei comenzi pe alt admin

??????

EDIT @ D A R I U S   Colegu' esti pe langa subiectul acestui topic dar ca sa iti raspund la comm-ul tau , te intreb si pe tine , daca ti-as spune "tu fiind coleg admin ", "hai ca esti nesimtit"  ce faceai/ziceai , care iti era reactia? Uite ca eu asa REACTIONEZ cand unu ma face NESIMTIT...adica ala  jigneste PRIMUL si tot eu sunt VINOVAT , nu?! :))) Ceva gen "tu imi dai o palma ca atat poti si eu iti dau un picior in cap iar APOI tot eu is vinovat nu? E cam "legitima aparare" pretenash

In alta ordine de idei "pai in secunda doi zburai de pe server si de pe forum , ma asiguram eu ."...hai nu serios, jura-te ca altfel nu te cred ! :)))) (hai maaa nu mai ziii asa ca ma faci sa plang acum:)))))

"*te pup DaR-ule , bine ai facut*" (atitudine de admin) Pai ia hai atunci sa ne dam ban-uri noi intre noi, si pana nu primesc REMOVE (si aici sunt de acord cu tine) cum ar fii sa iti dau si eu tie ban? (masa, felicitarile si dansul ulterior:))

Si ca de final, in caz ca nu ai observat,multi adminii vechi s-au retras, ati ramas voi putzoii de generala !

Ahh si inca ceva D A R I U S, nu stiu ce "parere" ai putea tu sa iti dai, care incalci regulamentul chiar tu se pare...ziceai ceva de REMOVE? ;) SSTTTT ca nu mai spun la nimeni ca joci pe alte servere ;)

https://imgur.com/a/urR3RBy

https://www.gametrac...INEER WANNABE-/

Marian DISCONNECT

Aceasta postare a fost editata de MarianDJ: 27 September 2018 - 11:02 AM

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Vezi ca NU ai inteles corect?? Printr-un SIMPLU click pe print screenurile lui DAR din BANLIST (la banul dat MIE-COLEG) la discutia cu mine, EL SCRIE 'Da am vazut acum" dupa ce i-am atras eu atentia ca i-am dat cu U@ "demmo on yamen" SAUU si mai simplu...dai click pe linkul meu de la topic, se vede pe DEMMO cand dau cu U@ "Demmo on yamen"..si vezi totusi si demmo-ul postat de acest admin DAR la Banlistul lui in dreptul lui yamen, nu cred ca poti sa realizezi mare lucru dintr-un demmo mai mic de 30 de secunde..zic si eu..!

Am anuntat pe admin chat "demmo on yamen" si mergea demmo, se vede pe linkul de mai sus, ulterior DaR se pune spec si in cateva secunde ii da BAN, (vezi demmo lui daca poti intelege mare lucru din el). Cu prima ocazie cand te vad pe server, o sa te fac NESIMTIT sa vedem ce reactie ai..eu asa am avut reactia sa "ii RASPUND" in acelasi segment de "nesimtire" ca tot ma facea le "nesimtit" !

Asa ca dragul meu Billy, cu tot respectul, nu esti tocmai pe acest subiect dar te poti redresa usor..VEZI LINKURILE MELE de mai sus si vezi si linkurile adminului DAR si o sa prinzi rpd ideea ca esti un super baiat !

Si apoi ce facem cu....

III.1 Folosirea oricarei comenzi pe alt admin

??????

sincer sa-ti spun mi se rupe daca ma jignesti pe server..  referitor la acele reguli   se cam anuleaza una pe alta  in situatia de fata  . ai fi putut sa ii dai reply lui  personal nu sa incluzi alte pers. asta e parerea mea chiar daca nu va luata in considerare  avand in vedere ca nu mai sunt in staff :)   nu mai vazusem de cv vreme o reclamatie calumea  ca asta  si am zis sa ma bag si eu nitel :D  .   

p.s.  daca tot intrii mai des pe server  trage un ochi si pe la "banlist playeri" 

• MarianDJ likes this

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 Postari:
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
Deci daca se mai face chat pe aici si nu se da edit veți primi sancțiuni.
  • Billy the Kid, MarianDJ, K3ran and 1 other like this

DARIUS ;;

Bun.. hai că-mi bag și eu nasul *cu puțină frică pentru că lui acest Marian i se ridică nervii la maxim când un om își spune părerea și s-ar putea să mă bată*

Dragă "coleg" Marian , eu iti zic din start ca nu m-am uitat la nici un demo si nici nu o sa ma uit, pai daca tu mi-ai fi zis ceva de mama, pai in secunda doi zburai de pe server si de pe forum , ma asiguram eu .

Aparent din ce am citit mai sus nu sunt singurul care a fost pus in vizor de tine . Te rog frumos sa ti aduci aminte de cate ori mi-ai facut poze , cerut wargods , acuzat de alea alea , ca dupa ce am luat admin sa-mi spui ca am cerut asta doar ca sa scap de "verificari" . Asta e atitudine de admin ? In locul lui Seba nu mai aveai admin de mult timp , adica pe o mapa imi faci poza de 2 ori ? think about it a little . 

Eu sincer te consider un player si as fi facut exact acelasi lucru pe care l-a facut DaR .

Si acum , ipotetic vorbind , daca nu as fi de nici o parte , si as fi pasnic amandoi ar trebui avertizati , dar avand in vedere ca ii cunosc comportamentul lui Marian , propun remove Marian si avertisment pentru DaR .

*te pup DaR-ule , bine ai facut*

• adriano04, DDM., Billy the Kid and 3 others like this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru
Marian, incearca data viitoare sa i te adresezi altfel colegului tau decat in felul asta, chiar daca a dat ban acelui codat inaintea ta si u ai anuntat! Exista posibilitatea sa nu fi vazut acel chat. Totusi pe serveru asta am fost majoritatea adminiilor cu varsta de peste 20 de ani si nu ar fi trebuit sa existe astfel de situatii! Chiar am pretentii de la voi! Promit ca o sa ma ocup in continuare de server daca si EduarT mai are putina rabdare si nu il inchide.
As vrea sa nu mai vad situatii de genu, va rog!

T/C
  • DDM., MarianDJ, AnuBiS29 and 3 others like this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi