Vezi ca NU ai inteles corect?? Printr-un SIMPLU click pe print screenurile lui DAR din BANLIST (la banul dat MIE-COLEG) la discutia cu mine, EL SCRIE 'Da am vazut acum" dupa ce i-am atras eu atentia ca i-am dat cu U@ "demmo on yamen" SAUU si mai simplu...dai click pe linkul meu de la topic, se vede pe DEMMO cand dau cu U@ "Demmo on yamen"..si vezi totusi si demmo-ul postat de acest admin DAR la Banlistul lui in dreptul lui yamen, nu cred ca poti sa realizezi mare lucru dintr-un demmo mai mic de 30 de secunde..zic si eu..!
Am anuntat pe admin chat "demmo on yamen" si mergea demmo, se vede pe linkul de mai sus, ulterior DaR se pune spec si in cateva secunde ii da BAN, (vezi demmo lui daca poti intelege mare lucru din el). Cu prima ocazie cand te vad pe server, o sa te fac NESIMTIT sa vedem ce reactie ai..eu asa am avut reactia sa "ii RASPUND" in acelasi segment de "nesimtire" ca tot ma facea le "nesimtit" !
Asa ca dragul meu Billy, cu tot respectul, nu esti tocmai pe acest subiect dar te poti redresa usor..VEZI LINKURILE MELE de mai sus si vezi si linkurile adminului DAR si o sa prinzi rpd ideea ca esti un super baiat !
Si apoi ce facem cu....
III.1 Folosirea oricarei comenzi pe alt admin
??????
EDIT @ D A R I U S Colegu' esti pe langa subiectul acestui topic dar ca sa iti raspund la comm-ul tau , te intreb si pe tine , daca ti-as spune "tu fiind coleg admin ", "hai ca esti nesimtit" ce faceai/ziceai , care iti era reactia? Uite ca eu asa REACTIONEZ cand unu ma face NESIMTIT...adica ala jigneste PRIMUL si tot eu sunt VINOVAT , nu?! ) Ceva gen "tu imi dai o palma ca atat poti si eu iti dau un picior in cap iar APOI tot eu is vinovat nu? E cam "legitima aparare" pretenash
In alta ordine de idei "pai in secunda doi zburai de pe server si de pe forum , ma asiguram eu ."...hai nu serios, jura-te ca altfel nu te cred ! )) (hai maaa nu mai ziii asa ca ma faci sa plang acum:)))))
"*te pup DaR-ule , bine ai facut*" (atitudine de admin) Pai ia hai atunci sa ne dam ban-uri noi intre noi, si pana nu primesc REMOVE (si aici sunt de acord cu tine) cum ar fii sa iti dau si eu tie ban? (masa, felicitarile si dansul ulterior:))
Si ca de final, in caz ca nu ai observat,multi adminii vechi s-au retras, ati ramas voi putzoii de generala !
Ahh si inca ceva D A R I U S, nu stiu ce "parere" ai putea tu sa iti dai, care incalci regulamentul chiar tu se pare...ziceai ceva de REMOVE? SSTTTT ca nu mai spun la nimeni ca joci pe alte servere
https://imgur.com/a/urR3RBy
https://www.gametrac...INEER WANNABE-/
Marian DISCONNECT
Edited by MarianDJ, 27 September 2018 - 11:02 AM.