Las acest post in semn de multumire pt staff-ul extraordinar din care am facut parte si cu ocazia asta le doresc tuturor tot binele din lume si dupa cum v-ati prins , urmeaza un "dar" , @Lucian ..dupa multe luni de absenta si de durere in .... ai aparut cu concursuri ( penibil avand in vedere ca la un moment dat erau 2 playeri si 4 admini ), lasand de-o parte faptul ca ai precizat ca in cele 5 ore jucat intr-un an aproape n-ai vazut admin on, normal ca n-ai vazut , unde erai cand puneam harti fara vot dupa bunul plac al putinilor playeri .. unde erai cand aveam probleme cu anumiti codati si din cauza comenzilor super vechi nu aveam ce sa le facem , unde erai cand reusisem sa tinem o medie de 20 playeri (fara boost) si se cereau harti si plugin uri pt a atrage lumea , iti zic eu .. erai pe go . si avand in vedere ultimul post lasat de krissy cu update-ul la harti ai fost gica contra tuturor parerilor adminilor . asa ca ramai in fata pc ului si intreaba te dc nu sunt admini si playeri pe server .. mai bn ramai la cs go si lasa acei cativa admini care au ramas sa-si faca treaba .... cu sebaru am mai vb in ultimul timp si pe fb si la tel si din ce-am vazut s-a dedicat serverului doar ca nu are sustinere (precizez ca nu am bagat niciodata bani in jocuri din diverse motive in schimb am avut destula activitate ) .as vrea sa vad serverul asta ca acum 6-7 ani cand era o placere sa intru doar ca player. mi-as dori ca si acum sa imi apara si mie si altor playeri "server full" cum ne aparea odata .
- Advertisement -
from billy the kid
Started By
Billy the Kid
, Sep 15 2018 09:08 PM
Posted 15 September 2018 - 09:08 PM
Posted 15 September 2018 - 10:50 PM
Joc de ceva ani pe serverul asta.. si da, intr-adevar nu mai este ce a fost si iti spun ca nu va mai ajunge ce a fost din doua simple motive :
1. Este CS:GO , multi (foarte multi) aleg go-ul in defavoarea 1.6
2. Comunitatea se duce de râpă, sunt comunitati (si da, imi asum sa zic asta fiind moderator) care au zeci de servere de cs 1.6 , populate . Verde si Eduart au lasat-o balta , si nu-i judec, nici eu nu as mai investi in cs 1.6 cand este GO-ul .
Deci in concluzie, ca sa nu ma lungesc ca nu prea are rost , serverul va mai fi full doar cu boost in fiecare zi si nu zic ca seba nu ar face asta, dar nu se merita . Va pup .
- adriano04, Billy the Kid, trace and 2 others like this
Posted 16 September 2018 - 02:36 PM
Edi asta e si motivul pt care am renuntat eu. Prea multi copii care sufera de putere. Cat timp adminam eu nu cred ca serverul era gol. Dimpotrivă. Am legat multe prietenii dintre admini si jucători. De cand ,,febra puterii" si sancțiuni asupra jucătorilor serverul s'a dus de râpă. Prea multi codati care au avut șanse. Citez una dintre conversații avute la una dintre cereri sau abuzuri ,,dacă nu mai folosesti cheat poti juca linistit pe server." Au venit apoi pupincuristii si au facut ceea ce au vrut ei. Adică au dus serverul in jos. Serverul nu avea nevoie de boost. Acum merge doar cu boost. Respect tuturor veterinarilor acestui server care și-au dus sarciniile la bun sfârșit. Jos pălăria în fața voastra
- Harris, adriano04, Bambucha and 5 others like this
Posted 27 September 2018 - 06:03 PM
Mult succes in continuare Billy si oricand doresti sa revii, esti bine venit.
T/C
T/C
- Billy the Kid, MarianDJ and DaR Trademark like this
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users