înainte să zic ce am de spus, îmi cer scuze dacă nu am postat unde trebuie, dacă e ceva, vă rog să îmi mutați dv. topicul. thanks!
salutare tuturor. am și eu o nelămurire în legătura cu telefonul meu. recent a apărut la yt-eri că promovează aplicația SWEATCOIN (pe telefon) și că faci pași mergând și nu mai știu ce. am luat-o și eu și deocamdată am 120 de sweatcoins făcuți mergând majoritatea sau primiți de la prieteni. faza e că procesorul meu stă în 1,4 sau mai puțini GHZ, ce până acum nu era așa (îmi stătea în 2 GHZ constant). am auzit că aplicația asta nu are cum să ofere ceva, fără să câștige ceva (ceea e și normal) și că îmi minează procesorul. dacă aplicația îmi minează procesorul, se poate întâmpla ceva pe parcurs cu telefonul meu? să se deterioreze? să îmi meargă mai greu mai târziu? ce câștigă ei dacă îmi minează mie procesorul? sunt foarte curios și vreau să știu cât mai repede dacă îmi afectează (într-un fel sau altul) sau nu telefonul. mulțumesc și o zi faină!
întrebare despre sweatcoin
Posted 13 September 2018 - 05:38 PM
Posted 13 September 2018 - 11:13 PM
Salut, un lucru stiu sigur sa-ti spun . Nimeni nu-ti va oferi bani in timp ce tu nu faci nimic . Niciodata nu am avut incredere in aplicatiile de genul fara certificare speciala . Cat despre procesor, nu ma pricep cel mai bine la telefoane, doar ca sunt unele aplicatii care lucreaza cat timp telefonul e pe stand-by, incearca sa-i dai un force shut down aplicatiei si un restart la telefon si vezi daca procesorul e tot la puterea respectiva . Sper ca ti-ai gasit raspunsul printre randurile mele . O seara placuta .
- robertinni, adriano04, YvY and 1 other like this
Posted 14 September 2018 - 07:58 PM
mulțumesc pentru răspuns, o să țin cont de cele spuse mai sus @D A R I U S-.
UP.
- trace and DARIUS ;; like this
Posted 20 September 2018 - 03:30 PM
Daca intrebi de ce folosesc ei procesorul tau, atunci trebuie sa inveti ce inseamna minatul. Iar despre SweatCoin, o minciuna din punctul meu de vedere. Ei incearca sa adune cat mai multa lume sa profite cat mai mult de pe reclamele pe care le au in aplicatie, iar in functie de asta mai arunca cu bani in stanga si in dreapta la un user care e un influencer, altfel cineva i-ar putea da in judecata.
Nu mai cautati tot felul de modalitati banale de a face bani online. Sunt multe cai de a face bani online nowadays, de la fiverr, forex pana la freelancer. Poti sa scrii articole pe bani, carti, sa-i plimbi cainele lui x si y. Important sa faceti ce va place, nu va uitati la banii pe care-i castigati din asta. Economisiti, invatati si investiti.
Daca vrei sa-ti mai dau alte modalitati prin care ai putea face bani, poti sa-mi enumeri aici niste lucruri care tie iti ofera oarecum o satisfactie atunci cand le faci.
Edited by Harmonica, 20 September 2018 - 03:30 PM.
- YvY, trace and DARIUS ;; like this
Posted 03 October 2018 - 11:22 PM
Dupa cum ai dedus si tu, aplicatia este o teapa. Confirm spusele de mai sus ale lui Harmonica.
Cat despre damage in the long run, da, exista si un fel de daune. Probabil procesorul sta in frecvente mai mici pentru ca intra in thermal throttling (frecventa este coborata intentioant pentru scaderea temperaturii procesorului) ceea ce evident duce la daune in timp. De asemenea si bateria are de suferit in acest proces.
My advice: dezinstaleaza aplicatia si cum s-a spus si mai sus gaseste alte metode de a face bani.
Niciodata nu iti va oferi cineva bani ca sa mergi/alergi/te uiti pe geam fara sa fie ceva la mijloc.
- trace likes this
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users