Salt la continut

Fotografie

[Unbanned] #jaNdarmeria

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
8 replies to this topic

DARIUS ;;

# Numele banat : #jaNdarmeria - NOT GUILTY !
# IP / Steam ID : se vede in poza .
# Mail : -
# Varsta : 19

# Data & Ora: acum .
# Motivul : aparent no.wg si injurii, vreau sa vad unde am injurat , + ca wg-ul ti l-am dat , alt admin "bun" . Ajung sa fiu banat de fiecare admin in parte pana sa ramaneti fara admini ?
# Dovada : 
https://imgur.com/a/Gk6fUwn

Uite si pozele : https://imgur.com/a/FjyqyU9

Cand ti-am zis ca nu mi se salveaza, nu te-am mintit . Uite pana unde a trebuit sa caut sa ajung la ele -> 2MEiXq7.png

• Bambucha, Billy the Kid, DaR Trademark and 1 other like this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15
  • Country: Country Flag

Ban Information
Name: #jaNdarmeria - NOT GUILTY !
IP: 86.124.103.249
Reason: NoWG+Injurry
Unban Time: Permanent Ban

Ban Information
Name: Jandarmeria
SteamID: STEAM_1:0:894907
Reason: NoWG+Injurry
Unban Time: Permanent Ban

https://www59.zippys...Q1Gkw/file.html

https://www67.zippys...rfT0z/file.html

PS. Imi cer scuze Nu era vb despre NoWG ci despre NO SS (caci ai avut cateva faze suspecte de wall)! Vina mea, graba, mi-o asum !

In plus, LIMBAJUL TAU gen "ba esti prost" , "BA MAI FA-MI POZE O DATA" , "nu gasesc pozele BA" sau arogante gen "wai wai" cand iti fac SS ..nu cred ca e cel mai ok

Eventual iti transmiti vreunui prieten apropiat "BA ESTI PROST" , eu unul nu iti permit PLUS ca in momentul in care ASIX ti-a cerut WG ai spus "ATUNCI CAND O SA TE PUI SPEC O SA TI-L DAU"...NU ZAUUUU?!?!?

Astept si parerea celorlalti colegi

Edit: Darius, te rog incearca sa eviti posturile duble ! Se vede clar si din acest ultim post al tau, "aerul de superioritate" si limbajul folosit plus ca hai sa fim seriosi CU SIGURANTA LA ASTA TE REFEREAI LA "FARA JUDECATA" :)) e aceasi "duma" ca si cum ti-as spune "M..E Darius" ca doar..

muie sf [At: BL II, 174 / V: mâie, moi s / Pl: (rar) mui / E: rrm mui] (Arg) 1 Gură. 2 (Îe) A duce cu ~ia A face promisiuni înșelătoare Si: a amăgi, a înșela. 3 (Îae) A duce cu vorba.

In alta ordine de idei nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii DACA si CAND frecventez eu forumul dar spre cultura ta (si nu aia de cartofi de la tara), chiar stau destul de mult pe acest forum iar daca "candva" ai fost CLEAN asta NU inseamna ca asa esti mereu, e "smecherie" gen LASA CA M-AU VERIFICAT "PROSTII" AIA DEJA, AM FOST CLEAN, ACUM POT SA MA ACTIVEZ CA NAH NU MA MAI VERIFICA"

Mai departe, ti-am facut un demmo DESTUL DE LUNG unde la un mom dat, cand erai in baza sus, te-ai oprit pt cateva secunde (culmea) parca te uitai prin pereti pe unde vin mai multi si ai iesit pe ei direct ca sa nu mai zic de faptul ca CU MINE AI IESIT DE DUPA POARTA SARIND EXACT PESTE MINE, (iar culmea nu?) si si MAI CULMEA este de cate ori i-ai dat lui Asix HD de dupa colt , plus multe alte faze suspecte de wall !! (era harta dustx2).

Te rog astepta si parerea colegilor mei dupa ce vor vizualiza demmo-ul meu si te rog inca o data, pastreaza acest aer de superioritate pentru colegii tai de gradinita !

Multumesc

Edit 2; Scuze, uitasem app de "esti prost"...daca tot te-ai referit la "fara judecata" de ce astazi cand vbeam cu Asix pe chat si Asix a zis ceva de genul ca  "nu e atat prost sa joace cu awp" te-ai "simtit" si ai inceput cu amenintari spunand "nu mai scrieti ba pe chat , folositi admin chat , eu atat va spun daca vreti sa nu aveti probleme" ??????? Atunci la ce anume te mai refereai?? (era harta fy snow)

Edit 3 : si ultimul edit ca deja dezbatem prea mult ...Cred ca am deja 1 an de cand am admin aici asa ca povestea ta cu "3 ani de cand joc aici bla bla bla" este PROASTA  (adica lipsita de inteligenta, judecata si fara minte;))

EDIT 4 : Uite asa ma provoci tu pe mine si cum eu nu pot sa tac... "Deci Asix putea sa ia foarte usor remove daca eram in toane proaste", "Asix a zis ca...".. PE CUVANTUL TAU?? Nu o sa iti zic "pustiule" desi am dublul varstei tale dar Darius...ORICINE POATE ZICE ORICE, ASTA NU INSEAMNA CA SI FACE deci...ia mai foloseste-ti putin chestia aceea de pe umeri si nu doar ca sa nu iti ploua in gat ci sa si gandesti.. NIMENI NU POATE LUA REMOVE CA ZICE CA SE DUCE PE ALT SERVER daca NU O SI FACE ! Ai prins ideea?? "Sa iti explic, ca si la copiii mici ", daca eu zic ca DAU CU MASINA PESTE TINE si DOAR ZIC si NU o fac, nu ma poti acuza de "crima cu premeditare". Si cu asta am incheiat "compunerea" mea la acest UNBAN, asteapta te rog parerea colegilor si o decizie ulterioara

Aceasta postare a fost editata de MarianDJ: 30 August 2018 - 08:11 AM

• Harris likes this

Harris

Harris

Master Member

• Membru
  • 1635 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 24-June 13

CONTRA ! 

Limbaj suburban, de mahala.

Comportament de copil, suferinte si ...

E destul deja.

Oricum se da ban permanent pentru injurii staff.

Edit:  Tinere, nu mai bate campii aiurea. Ne amenintai pe ambii admini prezenti pe server ca ne faci si ne dregi.

Nu inteleg ce te intereseaza pe tine ca joc eu pe alte server-e. Chiar nu e problema ta. Daca ar fi o problema este doar a mea.

Ce stiu toti din staff-ul de aici, dar nu stii tu, este ca eu am server-ele mele de CS, deci mi se pare normal sa joc si pe ale mele.

Asa-i ca tie nu ti se pare normal asta?

Si, apropo, nu erai singurul care juca cu AWP pe harta respectiva, dar ai fost singurul care s-a simtit...

Juca cu AWP si KENT PROFESSIOANAL NR 1 care a reusit sa isi ia ban permanent pentru neprezentare de poze...

Aceasta postare a fost editata de Harris: 30 August 2018 - 08:16 AM

• MarianDJ likes this

DARIUS ;;

PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte;

Si subliniez : OM FARA JUDECATA !

Ceea ce faci tu e lipsit de judecata, nu doar ca de 3 ani de cand joc pe serverul asta mereu cand esti online ai de comentat despre stilul meu de joc, nici nu ma lasi sa joc. Mi-ai facut wg, ti l-am dat(pentru Asix, nu-mi ceri wg in timp ce tu joci, ai inteles!?) Dupa ce ti. am dat wg si ai vazut ca sunt curat pusca ai început sa joci, dupa ce te-ai ofticat ca te. am omorat de 2 ori, ce ai zis.. hai sa nu-l las sa joace si sa-i fac si niste poze, poate poate il prind cu ceva , ai vazut clar ca am luat ban de la adriano pe motiv de "wall" , de fapt.. ce sa vezi tu ca abia frecventezi forumul , DIN MOMENT CE SEBARU SI CHAZZ au zis ca nu am nimic, de ce te crezi tu mai presus de ei ?

*edit* - Mereu dau prefire , oriunde as intra , e o chestie pe care tu nu o sa o faci pentru ca inca nu ai destula experienta, o sa zici ca iarasi am aere de superioritate, dar doar asa iti pot explica, ca si la copiii mici . Fiecare pack de gloante pe care-l dau , daca e de 4-5 gloante in cutie , sigur te referi la acele prefire-uri de pe short(eu find upper A), sunt mereu pentru checking , dar nici asta nu ai de unde sa stii . Mereu imi iau repere pe ceilalti coechipieri ai mei, folosesc radarul, ii vad unde ei mor, stiu ca acolo urmeaza sa fie un inamic . Si.. este o chestie care se numeste sunet , gloantele se cam aud.. zic si eu .

- La faza cu Asix de pe fy_snow , stiu sigur ca v-ati referit la mine, pentru ca eram singurul care juca cu awp la vremea respectiva . Am zis sa vorbiti pe u@ pentru binele vostru , ca-mi era usor sa fac o reclamatie mica in care adminii vorbesc urat la adresa altor playeri . Sa nu zic ca dupa 2 minute Asix a zis ca se duce sa se joace pe alt server pe care era mapa awp_zigzag.(lucru interzis conform regulamentului). Deci Asix putea sa ia foarte usor remove daca eram in toane proaste . Crede-ma Mariane, stiu regulamentul mai bine decat orice alt admin pe serverul asta (exceptie ownerii) . Joc jocul asta de la varsta de 7 ani , nu am umblat o singura secunda cu aim/wall/cfg-uri . Daca doamne fereste apare pe server un jucator mai bun decat voi , repede pe el, il distrugem, nu-l lasam sa joace , e banal ..

*Atat am avut de zis , va multumesc si astept unban-ul .

*edit* - Untitled.png 

Sa inteleg ca toate astea sunt serverele tale? Mai e ceva de zis ?

Aceasta postare a fost editata de R. Darius: 30 August 2018 - 08:48 AM

• Bambucha likes this

AnuBiS29

AnuBiS29

Addicted Member

• Membru
  • 213 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 28-April 17

wall nu are.. stie harta ...singura chestie la care vi se pare ciudat cand trage e ca joaca cu interp... in rest e curat..  :)

• MarianDJ, DARIUS ;; and K3ran like this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Daca nu sunt playeri  pe server , va banati intre voi ?  :)))

JD:  Darius nu e la prima cerere unban .. s-o fi saturat si el  ,stii si tu cum e prea bine :D 

• Bambucha, MarianDJ, DARIUS ;; and 1 other like this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Regulament jucatori @ Romania

Sanctiuni de gradul I

I.4 Nu incepeti cu mesaje de genul "Ba esti but ?", "Noobule" etc

Sanctiuni de gradul II

II.1 Pastrati un limbaj decent fara jigniri la adresa unui jucator/admin sau veti fii sanctionati

Sanctiuni de gradul III

III.3 SS-urile trebuie prezentate adminului in timp de 2-3 minute

III.5 Injurii adresate serverului si staff-ului acestuia

EDIT K3ran : GRESIT app de ESP, TOCMAI CA E OK SA IL MAI OPRESTI ca sa nu cumva sa te lasi "pacalit" de acel ESP si sa te asiguri ca jucatorul are wall , in plus AM DAT "amx_who" si jucatorul mai sus mentionat NU APAREA CA ADMIN :) ...Ehhh ce zici de asta?!

Cat despre intrat pe SRv/FORUM te rog eu colega, lasa pe altcineva sa vbeasca .... ;)

https://www.gametrac...layer/MarianDJ/

In alta ordine de idei..CU ATAT MAI MULT CA SI-A DEPUS CERERE DE ADMIN SI ACCEPTAT, consider ca NU este ok "LIMBAJUL" gen "BA ESTI PROST" ! Cu asta ce facem...?!

Aceasta postare a fost editata de MarianDJ: 31 August 2018 - 09:55 AM

K3ran

K3ran

Gold Member

• Membru
  • 696 Postari:
  • 18 topics
  • Joined 20-July 17

Pro unban..nici vorba de wall..

Vreau sa va amintesc..ca atunci cand vreti sa dati ban..mai bagati si un amx_who in consola..ca sa va asigurati..tinand cont ca nu prea intrati pe srv/forum..Ca sa nu banati vreun admin..El a facut cerere de admin..si a fost acceptat..Sper sa fiti mai atenti data viitoare..

PS: Marian cand mai faci un demo..si mai ales pe motiv de wall..nu mai opri mereu esp..lasa-l asa..Si nu mai faceti chat..Mai lasati si pe altii ca sa da un reply la unban..si sa poata lua un moderator decizia..

http://forum.cs16.ro...ria-not-guilty/

• Bambucha, Billy the Kid, DARIUS ;; and 1 other like this

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 Postari:
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
Salutare sa făcut prea mult chat si mai bine voi da T/C ca sa nu trec la sancțiuni.bafta
  • MarianDJ, DARIUS ;; and K3ran like this

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi