Ban Information
Name: #jaNdarmeria - NOT GUILTY !
IP: 86.124.103.249
Reason: NoWG+Injurry
Unban Time: Permanent Ban
Ban Information
Name: Jandarmeria
SteamID: STEAM_1:0:894907
Reason: NoWG+Injurry
Unban Time: Permanent Ban
https://www59.zippys...Q1Gkw/file.html
https://www67.zippys...rfT0z/file.html
PS. Imi cer scuze Nu era vb despre NoWG ci despre NO SS (caci ai avut cateva faze suspecte de wall)! Vina mea, graba, mi-o asum !
In plus, LIMBAJUL TAU gen "ba esti prost" , "BA MAI FA-MI POZE O DATA" , "nu gasesc pozele BA" sau arogante gen "wai wai" cand iti fac SS ..nu cred ca e cel mai ok
Eventual iti transmiti vreunui prieten apropiat "BA ESTI PROST" , eu unul nu iti permit PLUS ca in momentul in care ASIX ti-a cerut WG ai spus "ATUNCI CAND O SA TE PUI SPEC O SA TI-L DAU"...NU ZAUUUU?!?!?
Astept si parerea celorlalti colegi
Edit: Darius, te rog incearca sa eviti posturile duble ! Se vede clar si din acest ultim post al tau, "aerul de superioritate" si limbajul folosit plus ca hai sa fim seriosi CU SIGURANTA LA ASTA TE REFEREAI LA "FARA JUDECATA"
e aceasi "duma" ca si cum ti-as spune "M..E Darius" ca doar..
muie sf [At: BL II, 174 / V: mâie, moi s / Pl: (rar) mui / E: rrm mui] (Arg) 1 Gură. 2 (Îe) A duce cu ~ia A face promisiuni înșelătoare Si: a amăgi, a înșela. 3 (Îae) A duce cu vorba.
In alta ordine de idei nu cred ca trebuie sa iti dau tie explicatii DACA si CAND frecventez eu forumul dar spre cultura ta (si nu aia de cartofi de la tara), chiar stau destul de mult pe acest forum iar daca "candva" ai fost CLEAN asta NU inseamna ca asa esti mereu, e "smecherie" gen LASA CA M-AU VERIFICAT "PROSTII" AIA DEJA, AM FOST CLEAN, ACUM POT SA MA ACTIVEZ CA NAH NU MA MAI VERIFICA"
Mai departe, ti-am facut un demmo DESTUL DE LUNG unde la un mom dat, cand erai in baza sus, te-ai oprit pt cateva secunde (culmea) parca te uitai prin pereti pe unde vin mai multi si ai iesit pe ei direct ca sa nu mai zic de faptul ca CU MINE AI IESIT DE DUPA POARTA SARIND EXACT PESTE MINE, (iar culmea nu?) si si MAI CULMEA este de cate ori i-ai dat lui Asix HD de dupa colt , plus multe alte faze suspecte de wall !! (era harta dustx2).
Te rog astepta si parerea colegilor mei dupa ce vor vizualiza demmo-ul meu si te rog inca o data, pastreaza acest aer de superioritate pentru colegii tai de gradinita !
Multumesc
Edit 2; Scuze, uitasem app de "esti prost"...daca tot te-ai referit la "fara judecata" de ce astazi cand vbeam cu Asix pe chat si Asix a zis ceva de genul ca "nu e atat prost sa joace cu awp" te-ai "simtit" si ai inceput cu amenintari spunand "nu mai scrieti ba pe chat , folositi admin chat , eu atat va spun daca vreti sa nu aveti probleme" ??????? Atunci la ce anume te mai refereai?? (era harta fy snow)
Edit 3 : si ultimul edit ca deja dezbatem prea mult ...Cred ca am deja 1 an de cand am admin aici asa ca povestea ta cu "3 ani de cand joc aici bla bla bla" este PROASTA (adica lipsita de inteligenta, judecata si fara minte;))
EDIT 4 : Uite asa ma provoci tu pe mine si cum eu nu pot sa tac... "Deci Asix putea sa ia foarte usor remove daca eram in toane proaste", "Asix a zis ca...".. PE CUVANTUL TAU?? Nu o sa iti zic "pustiule" desi am dublul varstei tale dar Darius...ORICINE POATE ZICE ORICE, ASTA NU INSEAMNA CA SI FACE deci...ia mai foloseste-ti putin chestia aceea de pe umeri si nu doar ca sa nu iti ploua in gat ci sa si gandesti.. NIMENI NU POATE LUA REMOVE CA ZICE CA SE DUCE PE ALT SERVER daca NU O SI FACE ! Ai prins ideea?? "Sa iti explic, ca si la copiii mici ", daca eu zic ca DAU CU MASINA PESTE TINE si DOAR ZIC si NU o fac, nu ma poti acuza de "crima cu premeditare". Si cu asta am incheiat "compunerea" mea la acest UNBAN, asteapta te rog parerea colegilor si o decizie ulterioara
Aceasta postare a fost editata de MarianDJ: 30 August 2018 - 08:11 AM