# Numele banat : pericolo
# Nume Admin : blackangel
# IP / Steam ID : 0:1:22303500
# ID Y!M :
# Varsta :19
# Motivul :"vina pe forum cu explicatii pentru unban "
# Dovada (demo , ss , etc . ) :
Ban Information
Name: pericolo
IP: 86.127.159.115
Reason: vina pe forum cu explicatii pentru unban
Ban Length: 7 days
Unban Time: 18:52:29 6/3/2018
Admin Name: blackangel
Admin SteamID: STEAM_3:0:1651028256
Am luat ban de la admin deoarece acesta nu are cunostinte legate de programul anti-cheat Wargods Cheat Defender. Ma intreaba de ce in wargods apare alt nume decat pe server. Aceasta este o intrebare banala, avand in vedere ca un nume se poate schimba in timp ce se ruleaza jocul, nemodificand nickname-ul din config, decat dupa ce se inchide CS-ul. Mai ales daca config-ul este read-only, config-ul o sa ramana la fel indiferent de modificarea lui in joc. De exemplu, cl_crosshair_color o sa ramana la fel indiferent de cate ori il modifici in joc. Nu stie nici ca jocul creaza automat un fisier numit config.cfg pentru a salva configurarile din joc (nu stiu cum de nu stie, asemenea lucru, desi intradevar nici alti admini nu stiu lucrul acesta, fapt ce ma infricoseaza cand ma gandesc ca acestia au un grad atat de avansat). Putea sa si verifice steam ID si IP din wg
"*DEAD* EcHo ;x! : stii ca cfg nu e permis pe sv nu?"Regulament :"[14] Sunt interzise cfg suspecte , spre exemplu Link" Config-ul meu nu este deloc suspect. Puteti verifica in wg report acest lucru.
Adminul o sa spuna ca "am fost cu nasul pe sus". Poate ca am fost un pic mai nesimtit, dar asta nu inseamna ca nu l-am respectat. Sarcasmul pe care i l-am oferit a fost doar pentru a-i schimba aceasta viziune idiotica asupra programului, dar si a jocului in sine.
Link de la wg report: