Jump to content

- Advertisement -
Photo

Problema cu incarcarea paginii

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

FoghornLeghorn

FoghornLeghorn

Power Member

• Membru
  • 115 posts
  • 45 topics
  • Joined 29-October 16
  • Country: Country Flag

De 3 zile pagina principala a forumului se incarca foarte greu, dureaza pana la un minut. Saptamana trecuta nu am putut sa acceses forumul deloc. Problema e de la mine sau de la forum? Cand accesez sectiuni ale forumului se incarca fara probleme dar la board index dureaza un minut sa se incarce la fel e si cand ma loghez si cand ma deloghez.

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14
Forum-ul a fost in mentenanta saptamana trecuta si nu a mers vreo 2 zile (asa cred eu, nu stiu exact ) , am observat si faptu ca merge cam lent deci e posibil sa fie unele probleme. Am vazut ca a fost eduart online in zilele in care au fost probleme deci e posibil sa lucreze sau sa schimbe ceva la el.

NVIDIA_

NVIDIA_

Advanced Member

• Membru
  • 145 posts
  • 5 topics
  • Joined 23-January 18

Cum a zis si Foghorn sta mult pana se incarca pagina principala.stau cam 30 - 40 de secunde. Celelalte merg ok

• YvY likes this

EduArT

Au fost flooduri pe retea, s-au rezolvat dar o problema persista care speram sa o rezolvat cat putem de repede.

S.O.S

S.O.S

Membru

• Membru
  • 472 posts
  • 40 topics
  • Joined 01-August 13
Pe partea de secțiuni (EST) pagina răspunde destul de repede, problema este la board ul principal, acum speram sa se rezolve după cum a spus și Eduart

EduArT

Da am observat ca problema era de la index board, s-a remediat, forumul ruleaza in parametrii normali.

• adriano04, YvY, CATAHYPE; and 1 other like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users