De 3 zile pagina principala a forumului se incarca foarte greu, dureaza pana la un minut. Saptamana trecuta nu am putut sa acceses forumul deloc. Problema e de la mine sau de la forum? Cand accesez sectiuni ale forumului se incarca fara probleme dar la board index dureaza un minut sa se incarce la fel e si cand ma loghez si cand ma deloghez.
- Advertisement -
Problema cu incarcarea paginii
Started By
FoghornLeghorn
, Apr 06 2018 06:29 PM
Posted 06 April 2018 - 06:29 PM
Posted 06 April 2018 - 07:15 PM
Forum-ul a fost in mentenanta saptamana trecuta si nu a mers vreo 2 zile (asa cred eu, nu stiu exact ) , am observat si faptu ca merge cam lent deci e posibil sa fie unele probleme. Am vazut ca a fost eduart online in zilele in care au fost probleme deci e posibil sa lucreze sau sa schimbe ceva la el.
Posted 11 April 2018 - 09:43 PM
Cum a zis si Foghorn sta mult pana se incarca pagina principala.stau cam 30 - 40 de secunde. Celelalte merg ok
- YvY likes this
Posted 13 April 2018 - 12:51 PM
Au fost flooduri pe retea, s-au rezolvat dar o problema persista care speram sa o rezolvat cat putem de repede.
Posted 13 April 2018 - 03:26 PM
Pe partea de secțiuni (EST) pagina răspunde destul de repede, problema este la board ul principal, acum speram sa se rezolve după cum a spus și Eduart
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users