Propun ca armele tip automate sa fie restrictionate pe hartile de awp.
#edit : scuze de edit . adaug la propunerea mea un anti camp .
da Irina e respawn. nu conteaza asta . chiar daca e free game unii o dau grav in nesimtire cu automatele la panda pe awp .nu cred ca sunt singurul satul de camperi si de cei ce stau in baza adversa cu automata in mana asteptand spawn ul adversarilor. aici am vrut sa bat cu propunerea mea
#edit 2 : Anubis e vorba de restrictie la armele automate "ak m4 etc " pe hartile de awp si de anti-camp. nu de acel "awp-automat" din propunerea ta
#edit3 : Bambucha nu toata lumea joaca la fel de bine ca tine, vbm la modul general nu de 2-3 playeri care sunt la fel de buni si cu awp si cu ak. hai sa nu particularizam pt ca nu joaca doar ei pe srv .. vb aici de acei playeri care cred ca modul respawn e unul de camp si free game inseamna nesimtire impinsa la limite. in caz ca ai uitat ,lag a fost pe server si acum 3-4 ani cand nu era nici un plugin . deci nu cred ca anti-camp va face diferenta in gameplay .
#edit4 : mai fac un edit pt irina . daca iti aduci aminte in propunerea lui anubis era vb de cele 2 awp uri automate sa fie scose de tot . nu vad legatura intre propunerea lui si a mea . eu vb de armele automate (m4a1 ak47 si restul sa fie restrictionate pe hartile de awp ) nu de cele 2 awp uri automate . reciteste propunerea lui anubis pt ca faci confuzii . uite aici http://www114.zippys...acSF/file.html nu incurca capra cu varza
Edited by Billy the Kid, 12 March 2018 - 05:29 PM.