Jump to content

Photo

Problema....?

• This topic is locked This topic is locked
25 replies to this topic

/M.A/- EsT

/M.A/- EsT

Ultras Member

• Membru
  • 545 posts
  • 40 topics
  • Joined 13-June 17
  • Country: Country Flag
Ao. ar trebui sa te calmezi și să-ți controlezi vocabularul. Cred ca tu ești singurul care nu-l place pe MKv. Ai grija.
T/C.
  • Maka. likes this

Maka.

Maka.

Ultras Member

• Membru
  • 386 posts
  • 29 topics
  • Joined 12-November 17

Nu nervos frate , da' nu vezi ce distrus e? aproape nimeni de pe server nu il place , mai e si varza ca admin , se mai si baga in seama cu toti aiurea. 

Distrus? imi pare rau pentru vocabular dar nu mai pot accepta asa te-am lasat prea mult mai dute-n *** de obosit distrusa e **** ratatule copil orfan faci umbra degeaba pamantului tare prost mai esti m******e!

Edited by LostUser, 27 December 2017 - 01:17 PM.
Nu se accepta scrisul integral/bold/italic! + Limbaj Grad I !

angelblackand

angelblackand

Ultras Member

• Membru
  • 533 posts
  • 28 topics
  • Joined 03-September 17

aici o sa ai pozele C:\Users\premium\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Counter Strike PRO\cstrike     ! te duci in c in users , in loc de premium scrie numele userului care-l folosesti tu , dai click sus in stanga pe organize , selectezi folder and search options !

o sa ti se deschida o fereastra , in fereastra care apare , dai click sus pe view , apoi cauti jos ..Hidden files and folders, dai click si selectezi show  hidden files , folders , or drivers! https://imgur.com/a/cr1dR api da apply si ok  restu urmezi link-ul de sus pana in cstrike ! acolo o sa ai pozele ..! 

Nu exista nu se salveaza 

Aooo.

Aooo.

Power Member

• Topic Starter

• Membru
  • 117 posts
  • 20 topics
  • Joined 07-May 17

Distrus? imi pare rau pentru vocabular dar nu mai pot accepta asa te-am lasat prea mult mai dute-n *** de obosit distrusa e ma-ta ratatule copil orfan faci umbra degeaba pamantului tare prost mai esti m******e!

:))) Ai inceput sa plangi copile? Uitati un exemplu de vocabular al adminilor vostri.. Ti-ai cam dat remove singur prietene 

S.O.S

S.O.S

Membru

• Membru
  • 472 posts
  • 40 topics
  • Joined 01-August 13

​cs-uri prea piratate de asta. 

S.O.S

S.O.S

Membru