# Numele banat : CS16 - (21) ( pe steam: YPD.#1337. !>_<! )
# IP / Steam ID : STEAM_0:0:189266710
# Mail : [email protected]
# Varsta : 18
# Motivul : "injurii.staff" Dar precizez ca nu am folosit nici un limbaj indecent, am dovezi pentru tot. Adminul (( Spetsnaz -STEAM_0:0:147409947 )) a actionat gresit, pentru injurii, repet nu am folosit limbaj vulgar se da gag din cate stiu, nu? Dupa 3 gag-uri se pedepseste cu ban 120 minute nu cu ban permanent, dragul meu Spetsnaz.
# Dovada : https://imgur.com/a/1AVGK
ON: Aveti acolo ambele poze in care au fost prezente acele "injurii" si anume "adminul sta si suge". Dragul meu admin nu cred ca te-am injurat sau am precizat ce sugi mai exact, poti suge o acadea, o bomboana si exemplele continua, 2 la mana LIMBAJUL INDECENT SE PEDEPSESTE CU GAG (( "II.6 Comportament superior fata de alti admini sau jucatori" )). Pacat ca n-am facut ss atunci cand ai spus "Stai sa vezi ce ban permanent iei tu acuma" - dai dovada de superioritate si un grad de aroganta care pentru mine este nepasator.
OFF: Prietene, aveai 3 codati ( 2 cu wall unu cu aim ) si nu faceai nimic in privinta asta pentru ca i-am anuntat si nu am primit niciun raspuns (( "I.8 Anuntarea unui posibil codat, adminul are obligatia de a raspunde: ok/ma uit (chiar daca a fost verificat in trecut)" )) Asta ca sa recitesti regulamentul, bine amigo?. Iar cand se injura aia ca in cocina, ce primesc acestia? "Limbajul" sau gag direct. Baiete, se anunta prima oara sa aibe grija la limbaj, anunti si a 2-a oara daca continua respectivul si a 3-a oara dai gag. Daca respectivul a dat dovada de nesimtire si limbajul lui a fost atat de urat, poti actiona direct cu gag, astea ar trebui sa le stii. (( stiu ca nu spune asa ceva in regulament dar astea sunt bunele maniere si dai dovada de educatie, astfel aratam playerilor "adminii ca pe niste modele demne de urmat" )) . Astept raspuns, multumesc pentru timpul acordat.