Salt la continut

Fotografie

[Unbanned][Cerere Unban] CS16 - (21)

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
19 replies to this topic

YPD

YPD

New Member

• New Member
  • 4 Postari:
  • 2 topics
  • Joined 17-December 17
  • Country: Country Flag

# Numele banat : CS16 - (21)   ( pe steam:  YPD.#1337. !>_<! )
# IP / Steam ID : STEAM_0:0:189266710
# Mail : [email protected]
# Varsta : 18
# Motivul : "injurii.staff" Dar precizez ca nu am folosit nici un limbaj indecent, am dovezi pentru tot. Adminul (( Spetsnaz -STEAM_0:0:147409947 )) a actionat gresit, pentru injurii, repet nu am folosit limbaj vulgar se da gag din cate stiu, nu? Dupa 3 gag-uri se pedepseste cu ban 120 minute nu cu ban permanent, dragul meu Spetsnaz.
# Dovada : https://imgur.com/a/1AVGK

ON: Aveti acolo ambele poze in care au fost prezente acele "injurii" si anume "adminul sta si suge". Dragul meu admin nu cred ca te-am injurat sau am precizat ce sugi mai exact, poti suge o acadea, o bomboana si exemplele continua, 2 la mana LIMBAJUL INDECENT SE PEDEPSESTE CU GAG (( "II.6 Comportament superior fata de alti admini sau jucatori" )). Pacat ca n-am facut ss atunci cand ai spus "Stai sa vezi ce ban permanent iei tu acuma" - dai dovada de superioritate si un grad de aroganta care pentru mine este nepasator.

OFF: Prietene, aveai 3 codati ( 2 cu wall unu cu aim ) si nu faceai nimic in privinta asta pentru ca i-am anuntat si nu am primit niciun raspuns (( "I.8 Anuntarea unui posibil codat, adminul are obligatia de a raspunde: ok/ma uit (chiar daca a fost verificat in trecut)" )) ;) Asta ca sa recitesti regulamentul, bine amigo?. Iar cand se injura aia ca in cocina, ce primesc acestia? "Limbajul" sau gag direct. Baiete, se anunta prima oara sa aibe grija la limbaj, anunti si a 2-a oara daca continua respectivul si a 3-a oara dai gag. Daca respectivul a dat dovada de nesimtire si limbajul lui a fost atat de urat, poti actiona direct cu gag, astea ar trebui sa le stii. (( stiu ca nu spune asa ceva in regulament dar astea sunt bunele maniere si dai dovada de educatie, astfel aratam playerilor "adminii ca pe niste modele demne de urmat" )) . Astept raspuns, multumesc pentru timpul acordat. :) 

@cHaZzZ

@cHaZzZ

Platinum Member

• Membru
  • 1172 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 15-August 16

Daca faptul ca ii zici unui admin ca `suge` , indiferent la ce te-ai referit , consideri ca nu este o injurie , gresesti :) 

Contra unban :)

• MarianDJ and DaR Trademark like this

YPD

YPD

New Member

• Topic Starter

• New Member
  • 4 Postari:
  • 2 topics
  • Joined 17-December 17

Daca faptul ca ii zici unui admin ca `suge` , indiferent la ce te-ai referit , consideri ca nu este o injurie , gresesti :)

Contra unban :)

De cand se da ban PERMANENT pentru o injuratura care defapt NU-I cine stie ce?! Asta-i abuz si o dovada de superioritate "ba eu sunt admin, eu am comenzi, tu faci ce zic eu" cam asa vine treaba nu? Daca dadea ban 2 ore, nimic de reprosat, dar pemanent?! Este pentru prima oara cand vad asa ceva.

Aceasta postare a fost editata de YPD: 19 December 2017 - 01:24 PM

• Bambucha likes this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

pt injurii staff primesti cat considera adminul in cauza .. o ora , o zi , o saptama , permanent  revin cu edit pro/contra  dupa ce posteaza spetsnaz  dovezile

#edit  "ba eu sunt admin, eu am comenzi, tu faci ce zic eu"   nu ai sa vezi astfel de comportament din partea adminilor .(plus ca se poate face reclamatie in cazul in care se intampla )

#edit 2 : Contra unban . sunt de parere ca adminul a procedat corect 

Aceasta postare a fost editata de Billy the Kid: 19 December 2017 - 01:55 PM

• DaR Trademark likes this

DaR Trademark

DaR Trademark

Ultras Member

• Membru
  • 439 Postari:
  • 26 topics
  • Joined 28-October 17

Nick : CS16 - (21)
Ip/STEAMID : STEAM_0:0:189266710 / 92.83.241.200
Motiv : injurii staff
Dovada : http://www75.zippysh...mptUC/file.html

Nu esti tu in masura sa ma tragi la raspundere pentru actiunile mele, cu atat mai mult sa-mi dai indicatii despre cum sa-mi fac treaba...daca nu ai observat eram singur pe server si tocmai banasem unul dintre codati...acum ca nu sunt Speedy Gonzales sa banez 3 odata imi pare rau. Mai cauta prin regulament si ai sa gasesti ca pentru injurii staff primesti permanent. 

Aceasta postare a fost editata de DaR1: 19 December 2017 - 01:48 PM

Psihopata.

Psihopata.

Addicted Member

• Membru
  • 315 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 17-March 17

Contra unban. Poate primesti unban daca picati de comun acord,iti ceri scuze si pe viitor nu mai procedezi la fel.

#Edit 1: Nu am ce argumenta aici. Este evident ca s-a zis tot mai sus.Si eu am primit cuvinte urate la adresa mea si am hotarat sa nu bag in seama si sa nu iau nici o masura,iar playerul respectiv joaca si acum pe server linistit.

#Edit 2: Kent,fiecare dintre noi e cu parerea lui si fiecare considera cat si ce sa primeasca cel in cauza.

Aceasta postare a fost editata de Psihopata.: 19 December 2017 - 11:01 PM

• Billy the Kid and DaR Trademark like this

YPD

YPD

New Member

• Topic Starter

• New Member
  • 4 Postari:
  • 2 topics
  • Joined 17-December 17

Nick : CS16 - (21)
Ip/STEAMID : STEAM_0:0:189266710 / 92.83.241.200
Motiv : injurii staff
Dovada : http://www75.zippysh...mptUC/file.html

Nu esti tu in masura sa ma tragi la raspundere pentru actiunile mele, cu atat mai mult sa-mi dai indicatii despre cum sa-mi fac treaba...daca nu ai observat eram singur pe server si tocmai banasem unul dintre codati...acum ca nu sunt Speedy Gonzales sa banez 3 odata imi pare rau. Mai cauta prin regulament si ai sa gasesti ca pentru injurii staff primesti permanent. 

Din pacate nu am observat unde ce si cum ai banat :) 2 nu te trag la raspunde doar iti arat ce inseamna sa ai si tu un bun simt, ca nu te-am injurat nu stiu cum. Tine cont ca pe server sau oricare altul pe care mai joci tu, cum injura baietasii si primesc doar cateva minute gag sau 1-2 ore ban. ;) Acum imi vei spune nu stiu ce, dar sa fiu sincer pierzi playeri astfel. Ai dat ban permanent pentru "adminul sta si suge" , serios? :))  :))

Contra unban. Poate primesti unban daca picati de comun acord,iti ceri scuze si pe viitor nu mai procedezi la fel.

Cand spui contra unban, argumenteaza de ce dai contra/pro. :)

Nu am de ce sa cad de comun acord o data ce a procedat gresit. Repet, colegii acestui adminas au dat gag pentru niste injurii mult mai urate ca ale mele, dar nu ban. Intelegi ce vreau sa spun, draga?

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Fiecare server are un regulament  ,mai mult sau mai putin strict . aici poate ca e putin mai dur fata de alte servere . nu inteleg dc trebuie sa comentezi ceva la aproape fiecare reply , nu era mai ok sa-ti fi cerut scuze adminului ?asa poate ca rezultatul ar fi fost altul . oricum  ai facut cerere unban ,asteapta verdictul final . faptul ca nu toti adminii nu dau aceeasi comanda in cazul in care cineva vb aiurea injura etc . tine si de gravitatea injuriilor . unii lasa de la ei si dau gag  sau kick . altii dau ban 2 ore .. daca oricare admin considera ca injuratura a fost prea aiurea da permanent . nimanui nu ii convine sa fie injurat fara motiv  si plus de asta ne-am cam saturat de toti inteligentii care rup u@ si mai ales cand e doar un admin pe server si 2-3 codati .. nu sta nimeni la 2-3 pc-uri sa ii baneze pe toti odata .(asta e parerea mea personala)  Succes cu cererea si spor la fraguri 

• MarianDJ likes this

domino

domino

Addicted Member

• Membru
  • 297 Postari:
  • 14 topics
  • Joined 19-February 17

Contra.

kent8888

kent8888

Member

• Membru
  • 33 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 30-November 17

Pro unban . Pentru o injuratura nu merita ban permanent . 

AnuBiS29

AnuBiS29

Addicted Member

• Membru
  • 213 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 28-April 17

din ce am vazut adminul in cauza nu te-a atacat cu nimic tot tu ai inceput sa injuri...contra unban!

_NVIDIA

_NVIDIA

Banned

• Banned
  • 447 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 29-October 16

contra. 

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

1. "adminul sta si suge". Dragul meu admin nu cred ca te-am injurat sau am precizat ce sugi mai exact, poti suge o acadea, o bomboana si exemplele continua"...

Ori ne crezi prosti pe toti ori incerci "Tancul pe lacul inghetat"...pana si ala mic de 5 ani si-ar fii dat seama la ce anume te referi SI CU SIGURANTA NU LA O ACADEA SAU BOMBOANA !!

2. Kent888 "Pro unban . Pentru o injuratura nu merita ban permanent ." ..

Te-as intreba eu, daca vine unul si isi baga prin gura ta sau se ia de mama ta sau de familie si iti zice vreo 2 "si nu bomboane sau acadele" cam ce faci? CA DOAR NU DAI PERMANENT PT O INJURATURA NU?:))

3. Adminul in cauza a procedat corect, pt INJURRY STAFF se da ban permanent asa ca de la mine..

CONTRA UNBAN

• Billy the Kid likes this

maryus1908

maryus1908

Addicted Member

• Membru
  • 465 Postari:
  • 50 topics
  • Joined 28-April 11

contra !

kent8888

kent8888

Member

• Membru
  • 33 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 30-November 17

Marian din moment ce se ia de familia mea , ar fi normal sa actionez mai aspru . dar daca se ia de mine nu as da ban permanent niciodata . in felul asta pierdem jucatori ;)

Aceasta postare a fost editata de kent8888: 20 December 2017 - 02:23 PM

• Bambucha likes this

Bambucha

Imi iau warn dar este ora 6:50 si sv gol , continuati sa dati ban la cei care zic adevarul si o sa fie gol si sambata la ora 6 .... Trezirea adminilor , pierdeti playerii :) lasati  acest aer de superior lovit ... (inainte la ora asta trebuia sa fie full fara boost )

adminu sta si  / ban ...am vazut si eu admini care stau spec le zic codat x ,y iar ei ...cine stie ce fac 

sunt din 2014 aici daca vezi , a fost sv full in timpul saptamanii chiar si noaptea era . Si da cand aveam admin aceste chestii gen adminu ori admin prost , cu  etc nu le dadeam ban decat gag/kick/ban 120 , daca iti zice de familie .  etc ar fi ok ban 0 .... decizia voastra dar pierdeti fratilor 

Aceasta postare a fost editata de adriano04: 21 December 2017 - 05:03 PM

• Randy and _NVIDIA like this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Imi iau warn dar este ora 6:50 si sv gol , continuati sa dati ban la cei care zic adevarul si o sa fie gol si sambata la ora 6 .... Trezirea adminilor , pierdeti playerii :) lasati  acest aer de superior lovit ... (inainte la ora asta trebuia sa fie full fara boost )

Ce adevar bambucha ? tu cand aveai acces ai fi permis cuiva sa-ti umple gura fara motiv ? (ca n-a specificat cu ce ,e de inteles ca nu a vrut sa se ajunga aici dar se intelege destul de clar despre ce e vb.  unii au impresia ca suntem o adunatura de papagali si trebuie sa permitem orice unor playeri . dc nu apar discutii de genu din partea altora care joaca de luni bune sau ani pe srv asta ?  Nu mai tineti atata partea sau nah .. daca va convine sa fiti injurati treaba voastra ..vine craciunu .. e nevoie de carne :))))) ) fara boost cam rar in timpul saptamanii sa fie full .

• MarianDJ, AnuBiS29 and DaR Trademark like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

fiecare da ban in functie de cum considera.... dar pentru injurii usoare nu se da permanent ...120 ajunge ! daca se ajunge la familii/morti/etc etc da permanent fara discutii de unban!

• MarianDJ likes this

DaR Trademark

DaR Trademark

Ultras Member

• Membru
  • 439 Postari:
  • 26 topics
  • Joined 28-October 17

adminu sta si suge / ban ...am vazut si eu admini care stau spec le zic codat x ,y iar ei ...cine stie ce fac 

sunt din 2014 aici daca vezi , a fost sv full in timpul saptamanii chiar si noaptea era . Si da cand aveam admin aceste chestii gen adminu suge ori admin prost , cu pl , pasarica etc nu le dadeam ban decat gag/kick/ban 120 , daca iti zice de familie . morti , raniti etc ar fi ok ban 0 .... decizia voastra dar pierdeti fratilor 

Te inteleg perfect bambucha si eu sunt in comunitate din 2013 si pe server din 2011, dar asta nu inseamna ca trebuie sa inghit tot felul de jigniri de la diversi indivizi...in primul rand eram singur pe server(el daca era baietas dadea un amx_who in consola), in al doilea rand el ma invata pe mine bunul simt, dar in oglinda nu se uita....si nu cred ca din cauza ca l-am banat pe individ e serverul gol. Nu toti suntem la fel, daca am fi toti la fel ar fi totul perfect si nu ar mai exista discutii. E decizia mea si strict problema mea ca nu am vrut sa-i dau gag/ban 120min si i-am dat permanent(nu am un obicei in a da permanent pentru injurii, mai dau si gag), plus ca nu stiu care din noi are aere de superioritate. Daca el isi vedea de treaba lui si nu vorbea "ca la usa cortului" era totul ok, a anuntat codat asa...poate eram la buda sau aveam o urgenta in familie, nu eram la pc, mai anunti o data de 2, de 3, dar nu te apuci sa injuri ca esti tu cu 2 perechi in plus( nu iti convine cum imi fac treaba, exista forum, sectiunea cereri admin). Si cum poti sa zici continuati sa dati ban la cei care zic adevarul, daca nu ai fost pe server si nu stii despre ce e vorba? Daca el nu stie sa se integreze e problema lui. SI nu, nu am stat si "am supt"(ca ti-am inteles aluzia), eram singur si erau mai multi codati..am scris mai sus. Te asteptam in staff, daca tot vrei sa ajuti serverul si iti pare rau ca nu avem playeri P.S: Poti face chiar si o donatie ca sa fie bine. Avem si sectiune de propuneri, in caz ca vrei sa modifici ceva in regulament. 

Aceasta postare a fost editata de DaR1: 21 December 2017 - 09:50 AM

• Bambucha, Billy the Kid, MarianDJ and 1 other like this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru
Ramane la aprecierea lui Dar daca doresti sau nu sa dea unban acestui player! Eu inchid acest topic! Alta data incearca sa nu mai ai astfel de comportament si sa jignesti indiferent ce face un admin, ai sectiunea de abuz unde poti reclama daca nu-si face treaba, bineinteles, respectand modelul!

T/C
  • Billy the Kid, MarianDJ and _NVIDIA like this

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi