Buna tuturor, am un i3-2100 3,1gHz 4gb ram si o place video nvidia nForce gt420 2gb ram si mi-am luat de curan si eu CS:GO, vreau sa va intreb pe cei care jucati si stiti daca e normal cu totul pe low si rezolutie 640 sa am 40-60 fps si can sunt singur in B si ma uit inspre un perete 90, adica vad alte persoane care spun ca au pc aproape la fel si li se misca mai bine, am bagat si un cfg de pe net pt fps, niste comenzi in consola, launch options si am activat din msconfig 4 threads cate am si am bagat si in launch options si consola comanda aia mat_queue 2 sa fortez sa se foloseasca de toate threadsurile, e normal sa se miste asa? Am w10 apropo
- Advertisement -
[CS16-IT] Problema CS:GO
Started By
Byzy47
, Dec 05 2017 10:55 AM
Posted 05 December 2017 - 10:55 AM
Posted 11 December 2017 - 07:27 AM
Vezi că e o setare la audio ce provoacă lag-ul ăsta, nu știu exact cum se numește fiind că nu joc CS:GO. Ia-le la rând și vezi dacă rezolvi așa.
Posted 28 December 2017 - 03:21 PM
E din cauza unei setari Audio. Intra la Options -> Audio Settings -> Speaker Configuration si ai grija sa fie selectat 'Headphones' si nu 'Headphones with HRTF'. Am avut lag cu i7 din cauza acestei setari, deci, presupun ca de la asta ai si tu. Pe PC-ul ala ar trebui sa ai 100 fps pe usor
- trace likes this
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users