Jump to content

Photo

LAAAAAG ingrozitor.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14
  • Country: Country Flag

Nu stiu care e problema, dar e un lag ingrozitor pe server, practic nu se poate juca. Are idee cineva care e problema ? Eu, cel putin pana acum, nu aveam lag pe server.

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13

Sincer sa fiu eu nu am lag.nu stiu ce pluginuri sa bagat  ca sa pot sa imi dau seama care face lag

Elijah..

Elijah..

Advanced Member

• Membru
  • 129 posts
  • 83 topics
  • Joined 02-November 17

Eram on cand tot ziceai ca nu poti juca de lag.., nu zic ca uneori  nu`mi sacada si mie dar se putea juca,era acceptabil

DaR Trademark

DaR Trademark

Ultras Member

• Membru
  • 439 posts
  • 26 topics
  • Joined 28-October 17

Eu am la fel ca pana acum, dimineata merge bine, cand sunt pana in 12 playeri, apoi cand sunt mai multi... am ceva lag.

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Eram on cand tot ziceai ca nu poti juca de lag.., nu zic ca uneori  nu`mi sacada si mie dar se putea juca,era acceptabil

Eu m-am referit strict in cazul meu, care pana acum n-am avut niciodata problema cu lag-ul. Aveam ping 50-60, care pana acum 7-8, nu depaseam. 

• Elijah.. likes this

_NVIDIA

_NVIDIA

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 25 topics
  • Joined 29-October 16

Este ceva lag dar nu asa mare. Mie cateodata imi merge framat. Vedem ce rezolva Seba.

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

netu meu se poate compara cu acel dial-up de acum 15 ani ...  si cu toate astea nu am lag aproape deloc .  verifica routeru , pc ul ,drivere etc .. de cele mai multe ori e o problema la net   sau intermediarul (daca e router stock de la rds sau unu de proasta calitate )

edit :  nu folosesc router tocmai din acest motiv si problema nu a fost doar pe cs ..  merg direct pe cablu

Edited by Billy the Kid, 01 December 2017 - 05:44 PM.

Bambucha

Billy , am net de 100 mb/s fibra optica , pc de 50k si tot am momente cand am 'lag' . Posibil host, cei care stau spec ,playeri cu lag, cineva incearca sa faca flood iara ,etc ...{mai adaugati pluginuri poate isi revine :)) }

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Billy , am net de 100 mb/s fibra optica , pc de 50k si tot am momente cand am 'lag' . Posibil host, cei care stau spec ,playeri cu lag, cineva incearca sa faca flood iara ,etc ...{mai adaugati pluginuri poate isi revine :)) }

da mane  .. dar daca routeru nu face fata sau e distanta mare intre router si laptop .. clar ca de acolo e problema .. in special la cei de afara e problema cu lag-ul . am pe cineva cu rds cu acel abonament de 1gb/s  fibra optica .. dar viteza e jalnica .. tocmai din cauza acelui router de 2 lei stock pe care il dau ei moca .pot fi si alete cauze ale problemei .. de cand joc pe ro .. de prea putine ori am avut aceasta problema .. am folosit si pc slab si bun sau super bun .. lag mai deloc 

• sEBARu likes this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Aceasi situatie cu Billy, nu am lag deloc si specific, joc cu wi-fi la 2 camere distanta de router...apar mici frame-uri uneori posibil si playerii cu ping de peste 250...mai verificati consola si kick/ban temporar la cei cu peste 250! Bambucha, plugin-ul care s-a adaugat nu genereaza lag

• adriano04 and DaR Trademark like this

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13

Aici gasesti un config de lag + setari pe care le poti adauga in set launch options : click .

De asemenea poti sa faci un speed test ca sa verifici daca viteza la internet este aceeasi ca si inainte : click

Edited by Snake-EYes, 02 December 2017 - 01:12 PM.

• maryus1908 likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users