Jump to content

- Advertisement -
Photo

Cont steam furat (Cred)

- - - - -

• Please log in to reply
4 replies to this topic

Mugur

Mugur

Advanced Member

• Membru
  • 143 posts
  • 23 topics
  • Joined 22-June 15
  • Country: Country Flag

Problema intampinata: Cont spart
Descrierea acesteia: Bai oameni cred ca contul meu a fuzionat cu altul, o eroare de stea sau altceva :)) Deci chestia e ca m-a jucam cs 1.6 pe est.cs16.ro si m-a scos de pe sv cu o eroare "steam conection lost" Si peste vreo 10 min imi cere steam-ul sa dau restart, ii dau restart (parola fiind salvata deja) Da sa se conecteze zici ca parola e gresita, mai incerc odata, de 15 ori... nu merge. Caut pe email poate s-o fi intamplat ceva cu contul. De unde frate... nici o urma de vre-un mesaj de la steam si ma refer ca nici un mesaj deloc... nici de cand mi-am facut contul de steam nici o urma. Bai intru pe un cont mult mai vechi si ma caut dupa nume/poza nu ma gasesc, am zis ca mi-a fost spart cuma contul de steam si email si...si-o sters omul email-urile de la steam primite pe eamailul meu (spart). Si intr-un final m-am gandit sa caut dupa Steam Id fiindca il stiu pe de rost... si ce sa vezi il si gasesc, contul meu cu 2300 de ore jucate ultimul joc fiind 27/10/2017 si alt joc pe care l-am jucat azi...si sa nu fie coincidenta si numele mele vechi, dar poza si numele schimbat dar ce-l mai tare e ca acest cont are video-uri, poze, si multe alte chesti vechi pe el in rusa, si eu nu aveam asaceva dar e contul meu 100%  il cunosc foarte bine, stiu steam ID-ul pe de rost e inposibil sa fie o coincidenta! Ce sa fac sa-l iau inapoi sau sa-mi explice cineva ce se intampla
Imagini:
Alte precizari: Nu nu am dat parola la nimeni. Nimeni nu a intra pe pc-ul meu. Si nu am keylogger in PC. 
Asta e contul 
http://steamcommunit...61197987683696/

Harmonica

Harmonica

Ultras Member

• Membru
  • 370 posts
  • 10 topics
  • Joined 03-May 16

Trimiti tichet la Steam Support explicand tot. Noi n-avem ce face.

Mugur

Mugur

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 143 posts
  • 23 topics
  • Joined 22-June 15

Trimiti tichet la Steam Support explicand tot. Noi n-avem ce face.

Am trimis... si mi-au zis sa le dovedesc cumva ca este contul meu, le-am dat vreo 50 de detalii si... astept raspuns de aseara

Harmonica

Harmonica

Ultras Member

• Membru
  • 370 posts
  • 10 topics
  • Joined 03-May 16

Ai putina rabdare, mai nou dureaza destul de mult pana primesti un raspuns. Ca sa primesti contul inapoi sigur, cel mai bine ar fi sa ai un CD-Key folosit de tine activand un joc. Da-le detalii despre IP-urile de pe care ai intrat pe cont, locatia, niste nume vechi care nu apar la View Aliases si alte balarii. O sa-ti recuperezi contul inapoi, nu-ti fa griji.

• B I M likes this

B I M

B I M

Moderator global

• Moderator global
  • 2371 posts
  • 411 topics
  • Joined 25-December 13

Sectiunea pe care trebuia sa postezi este la Steam si ai acolo sub-forumul Help . Aici http://forum.cs16.ro/forum/7411-help/

Sper ca acest topic sa te ajute 

http://forum.cs16.ro...ui-steam-furat/

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users