Jump to content

Photo

Problema cs16

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 posts
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14
  • Country: Country Flag

Problema intampinata: Low fps/lag imens
Descrierea acesteia: Am reinstalat steam si implicit cs16 pentru a ma juca, si vad ca imi ruleaza cu 5-6 fps, atat in meniu, cat si pe servere.. Nu am intampinat niciodata probleme de genul, cs-ul a mers perfect pana acum, constant 100fps. Windows 7, reinstalat recent, placa de video apare ca ruleaza ok, fara update-uri necesare. Am reinstalat-o oricum, dar aceeasi situatie. Am incercat diferite setari pt fps/lag, iar, nimic. In software mode observ ca merge, fps 60, dar nu pot sa joc asa..Pc-ul e intr-adevar unul vechi, adica cam praf pt. 2017, dar cum spuneam, pe cs n-am avut niciodata probleme.
Imagini: Nu cred ca e nevoie :-?? O sa pun daca trebuie.
Alte precizari: Multumesc pentru orice incercare de solutionare.

Jude.

Jude.

Moderator Global

• Moderator global
  • 704 posts
  • 139 topics
  • Joined 21-December 14

Intri pe Options - Video - si acolo setezi doar ultima casuta.

Adauga in steam launch

-32bpp

-gl

-nofbo

-nomsaa

+ex_interp 0.01

-freq 75

+cl_mousegrab 0

+gl_ansio 0  

+gl_vsync 0

Si incearca ca atunci cand rulezi CS sa nu ai deschise programe gen: Mess, Skype si de asemenea Torrent, Browser - YouTube 

da_boomb

da_boomb

No Limit Member

• Membru
  • 3400 posts
  • 68 topics
  • Joined 21-July 11

intrii in cs16=> options=> video si acolo bifezi Low video quality Help with slow video card , apply si ok

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 1215 posts
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14

Printre primele lucruri pe care le-am facut. Nimic diferit.

OreZz

OreZz

Ultras Member

• Membru
  • 589 posts
  • 23 topics
  • Joined 30-June 17

Salut.

Verifica ventilatorul vezi daca fuctioneaza corect si placa video, probabil se incalzeste repede.

trace

Nu știu dacă ai rezolvat problema până acum, dar tind să cred că ține de placa video și de driver-ul acesteia.

Sigur l-ai instalat cum trebuie? Dacă pe Software îți merge decent și pe OpenGL nu, e ușor să-ți dai seama că problema vine din placă având în vedere că OpenGL-ul are legătură cu ea.

Nu știu de unde ai luat driver-ul pentru ea, sper că de la site-ul firmei. Dacă l-ai luat deja de acolo și nu-ți merge, copiază Hardware Ids-ul plăcii tale (faci asta intrând în manage, click dreapta pe placă, properties, details, alegi hardware ids și bingo), pune-l pe google și caută și descarcă driver-ul așa.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users