Problema intampinata: Low fps/lag imens
Descrierea acesteia: Am reinstalat steam si implicit cs16 pentru a ma juca, si vad ca imi ruleaza cu 5-6 fps, atat in meniu, cat si pe servere.. Nu am intampinat niciodata probleme de genul, cs-ul a mers perfect pana acum, constant 100fps. Windows 7, reinstalat recent, placa de video apare ca ruleaza ok, fara update-uri necesare. Am reinstalat-o oricum, dar aceeasi situatie. Am incercat diferite setari pt fps/lag, iar, nimic. In software mode observ ca merge, fps 60, dar nu pot sa joc asa..Pc-ul e intr-adevar unul vechi, adica cam praf pt. 2017, dar cum spuneam, pe cs n-am avut niciodata probleme.
Imagini: Nu cred ca e nevoie O sa pun daca trebuie.
Alte precizari: Multumesc pentru orice incercare de solutionare.

Problema cs16
Posted 27 October 2017 - 01:54 PM

Posted 27 October 2017 - 06:11 PM

Intri pe Options - Video - si acolo setezi doar ultima casuta.
Adauga in steam launch
-32bpp
-gl
-nofbo
-nomsaa
+ex_interp 0.01
-freq 75
+cl_mousegrab 0
+gl_ansio 0
+gl_vsync 0
Si incearca ca atunci cand rulezi CS sa nu ai deschise programe gen: Mess, Skype si de asemenea Torrent, Browser - YouTube
Posted 28 October 2017 - 08:21 PM

intrii in cs16=> options=> video si acolo bifezi Low video quality Help with slow video card , apply si ok
Posted 29 October 2017 - 12:59 PM

Posted 20 November 2017 - 04:18 PM

Salut.
Verifica ventilatorul vezi daca fuctioneaza corect si placa video, probabil se incalzeste repede.
Posted 11 December 2017 - 07:23 AM

Nu știu dacă ai rezolvat problema până acum, dar tind să cred că ține de placa video și de driver-ul acesteia.
Sigur l-ai instalat cum trebuie? Dacă pe Software îți merge decent și pe OpenGL nu, e ușor să-ți dai seama că problema vine din placă având în vedere că OpenGL-ul are legătură cu ea.
Nu știu de unde ai luat driver-ul pentru ea, sper că de la site-ul firmei. Dacă l-ai luat deja de acolo și nu-ți merge, copiază Hardware Ids-ul plăcii tale (faci asta intrând în manage, click dreapta pe placă, properties, details, alegi hardware ids și bingo), pune-l pe google și caută și descarcă driver-ul așa.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users