Din pacate, sunt de parere ca te-nseli !
Idee n am cum e posibil asa ceva, ce zici tu aici, sa se activeze aimul numai la cateva faze, tu vezi ce scrii ?
Cl_FlushEntityPacket, spune i de la ce i, te rog !
Te scutesc si-ti spun eu, e la wifi, e de la net varza !
Cum pot sa joc cu cs default si sa fiu acuzat in asa hal, asta i pizdet, bleadi !
Si Yvy, te as sfatui sa te uiti sub nasul tau mai intai !
Sa ma uit sub nasul meu ? Eu te-as sfatui sa gandesti de 2 ori inainte de a posta ceva.
Ca sa iti demonstrez exact si cat sunt de "bun" la "treaba" asta si ca nu spun prostii, i-as invita pe toti ce se uita la acest topic sa ia acest aim si sa il foloseasca :
<Link removed>
Nu am vrut sa se ajunga aici, adica nu am vrut sa-l postez in topic pentru ca nu incurajez jucatul cu coduri. I l-am trimis ieri in pm lui sebaru (poate sa confirme) si-ti pot da si print daca doresti - https://imgur.com/a/kaDSU , ca sa-i explic si sa-l fac sa inteleaga mai bine.
Daca o sa-l "incerci" o sa vezi ca este exact cu ce se vede in demo, adica lag in momentul in care se activeaza + ca nu se observa/activeaza in/la fiecare faza.
Daca ai ceva personal cu mine te-as ruga sa-mi dai un pm si sa-mi spui ce anume te deranjeaza.
Eu aici imi dau cu parerea, e treaba ta daca o consideri buna sau nu.
p.s Te invit oricand sa jucam cu steam on/off pe orice server vrei tu, la orice ora vrei + demo on si am sa-ti arat ca stiu "sa ma uit sub nasul meu", nu are rost sa mai dezvolt, cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Bye
Aceasta postare a fost editata de iCe: 12 October 2017 - 12:40 PM