Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] demo report

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Country: Country Flag
  • Instagram:@sebaru

As dori o parere cu privire la acest demo -> http://www115.zippys...5K1C8/file.html

Dupa opinia mea, playerul respectiv se foloseste de silent aim la buton, interval minut 16:55-16:52...wall, interval minut 16:40-16:35 si posibil norecoil setat 85%, interval minut 16:45-16:43

Multumesc anticipat

• CATAHYPE; likes this

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

Sunt de parere ca playe-ul/admin-ul iswf s-a folosit de aim pe parcursul demo-ului prezentat.

Este posibil sa aiba un aim/no-recoil setat pe o valoare mica. Pe net sunt diferite "aim-uri la mana a 2-a" care se activeaza ocazional si care iti dau lag. Cred ca despre asa ceva este vorba, se vede clar cum se blocheaza 2-3 secunde in momentul in care aim-ul se activeaza... lag ? eu n-as zice ca are lag pentru ca in rest se misca ok, dar in momentul in care aim-ul se activeaza, cs se blocheaza.

Wall nu cred ca are, nu am vazut nici o faza clara iar in momentul in care a dat "cutie" s-a auzit adversarul care tragea cu ak acolo.

Bafta.

• adriano04 and sEBARu like this

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

Sunt de parere ca playe-ul/admin-ul iswf s-a folosit de aim pe parcursul demo-ului prezentat.

Este posibil sa aiba un aim/no-recoil setat pe o valoare mica. Pe net sunt diferite "aim-uri la mana a 2-a" care se activeaza ocazional si care iti dau lag. Cred ca despre asa ceva este vorba, se vede clar cum se blocheaza 2-3 secunde in momentul in care aim-ul se activeaza... lag ? eu n-as zice ca are lag pentru ca in rest se misca ok, dar in momentul in care aim-ul se activeaza, cs se blocheaza.

Wall nu cred ca are, nu am vazut nici o faza clara iar in momentul in care a dat "cutie" s-a auzit adversarul care tragea cu ak acolo.

Bafta.

Din pacate, sunt de parere ca te-nseli ! 
Idee n am cum e posibil asa ceva, ce zici tu aici, sa se activeze aimul numai la cateva faze, tu vezi ce scrii ? 
Cl_FlushEntityPacket, spune i de la ce i, te rog ! 
Te scutesc si-ti spun eu, e la wifi, e de la net varza !
Cum pot sa joc cu cs default si sa fiu acuzat in asa hal, asta i pizdet, bleadi ! 
Si Yvy, te as sfatui sa te uiti sub nasul tau mai intai ! 

Edited by IswfC1., 11 October 2017 - 06:07 PM.

• CATAHYPE; likes this

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Hoo, cyka blyat idni naohi

se vede clar cum se blocheaza 2-3 secunde in momentul in care aim-ul se activeaza... lag ? eu n-as zice ca are lag pentru ca in rest se misca ok, dar in momentul in care aim-ul se activeaza, cs se blocheaza.

fraza zice tot, si daca ai jucat macar o data in viata cu vreun fel de cod, sper ca ai observat ca CS se misca mai laguit.

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

Din pacate, sunt de parere ca te-nseli ! 
Idee n am cum e posibil asa ceva, ce zici tu aici, sa se activeze aimul numai la cateva faze, tu vezi ce scrii ? 
Cl_FlushEntityPacket, spune i de la ce i, te rog ! 
Te scutesc si-ti spun eu, e la wifi, e de la net varza !
Cum pot sa joc cu cs default si sa fiu acuzat in asa hal, asta i pizdet, bleadi ! 
Si Yvy, te as sfatui sa te uiti sub nasul tau mai intai ! 

Sa ma uit sub nasul meu ? Eu te-as sfatui sa gandesti de 2 ori inainte de a posta ceva.

Ca sa iti demonstrez exact si cat sunt de "bun" la "treaba" asta si ca nu spun prostii, i-as invita pe toti ce se uita la acest topic sa ia acest aim si sa il foloseasca :

<Link removed>

Nu am vrut sa se ajunga aici, adica nu am vrut sa-l postez in topic pentru ca nu incurajez jucatul cu coduri. I l-am trimis ieri in pm lui sebaru (poate sa confirme) si-ti pot da si print daca doresti - https://imgur.com/a/kaDSU , ca sa-i explic si sa-l fac sa inteleaga mai bine.

Daca o sa-l "incerci" o sa vezi ca este exact cu ce se vede in demo, adica lag in momentul in care se activeaza + ca nu se observa/activeaza in/la fiecare faza.

Daca ai ceva personal cu mine te-as ruga sa-mi dai un pm si sa-mi spui ce anume te deranjeaza.

Eu aici imi dau cu parerea, e treaba ta daca o consideri buna sau nu.

p.s Te invit oricand sa jucam cu steam on/off pe orice server vrei tu, la orice ora vrei + demo on si am sa-ti arat ca stiu "sa ma uit sub nasul meu", nu are rost sa mai dezvolt, cred ca intelegi ce vreau sa spun.

Bye

Edited by iCe, 12 October 2017 - 12:40 PM.

• adriano04 likes this

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

Sa ma uit sub nasul meu ? Eu te-as sfatui sa gandesti de 2 ori inainte de a posta ceva.

Ca sa iti demonstrez exact si cat sunt de "bun" la "treaba" asta si ca nu spun prostii, i-as invita pe toti ce se uita la acest topic sa ia acest aim si sa il foloseasca :

<link removed>

Nu am vrut sa se ajunga aici, adica nu am vrut sa-l postez in topic pentru ca nu incurajez jucatul cu coduri. I l-am trimis ieri in pm lui sebaru (poate sa confirme) si-ti pot da si print daca doresti - https://imgur.com/a/kaDSU , ca sa-i explic si sa-l fac sa inteleaga mai bine.

Daca o sa-l "incerci" o sa vezi ca este exact cu ce se vede in demo, adica lag in momentul in care se activeaza + ca nu se observa/activeaza in/la fiecare faza.

Daca ai ceva personal cu mine te-as ruga sa-mi dai un pm si sa-mi spui ce anume te deranjeaza.

Eu aici imi dau cu parerea, e treaba ta daca o consideri buna sau nu.

p.s Te invit oricand sa jucam cu steam on/off pe orice server vrei tu, la orice ora vrei + demo on si am sa-ti arat ca stiu "sa ma uit sub nasul meu", nu are rost sa mai dezvolt, cred ca intelegi ce vreau sa spun.

Bye

Ba, fratele meu, spune mi cum deduci din cs ca am aim si ti demonstrez ca n am nimic. 
Eu ti am zis, la mine e problema cu netul, il am prin wifi, usb host spot si sincer, de pe mobil il pun, stiu ca nu conteaza, dar nici tu nu stii cat am incercat eu sa scap de lag si de cl_flushetintypacket si cred ca stii ca nu poti scapa de eroarea asta, cauta pe net si o sa vezi.
si daca vrei tu asa tare jucam oricand cu steam off, ca s valve. 
noi ne am mai intalnit pe server, stii tu care, si nu m ai impresionat tare.. 

Edited by iCe, 12 October 2017 - 06:32 PM.

eLeganTa

eLeganTa

Member

• Membru
  • 52 posts
  • 8 topics
  • Joined 25-September 17

Nu ca as avea ceava da zis dar cl_flushentypacket cred ca era de la mine prietene isfw.. asta e . eu am facut demoul 

Bambucha

Nu ca as avea ceava da zis dar cl_flushentypacket cred ca era de la mine prietene isfw.. asta e . eu am facut demoul 

Pai da , la tine iese cu aceasta blocare iar la el cand se joaca este normal ... am patit asta cand aveam admin pe romania si fostul pc ,net de la x cu 2mp/s ,dar aveam faze de gen 'stop cadru' nu se oprea mereu ..

Edit : In urma unor <link removed> am observat ca se poate avea acest cod 'no recoil' ca in demo facut pe iswf .  Daca individul stie sa le configurez (ceea ce eu nu am reusit) ar iesi ca in demo facut pe domnul inculpat  . 60% cod la iswf ...

Edited by iCe, 19 October 2017 - 06:23 PM.

• sEBARu likes this

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Te invit sa te uiti la asta;

Nu iti este de ajuns? Mai urmareste o faza;

Mai are rost sa discutam? In primul video se vede clar cum tragi in cel ce urma sa fie spawnat si il omori pe cel din baza Tero

In a 2a faza se vede cum tragi pe langa si el incet incet ia dmg..

Dupa parerea mea, te-ai folosit de un silent-aim setat pe corp.. Daca nu era interzisa pirateria iti aratam niste filmulete de pe youtube foarte asemanatoare :) Dar din pacate acele filmulete au si link de download , si prefer sa nu ma risc..

Nu cred ca mai are rost sa discutam pe acest subiect..

• Bambucha and YvY like this

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

zici ca nu mai are rost de vorbit ?
De ce aici se oprest de tot ? !

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

De ce? :-?

Pentru ca aici se vede silent-aimul :-j

Alta explicatie ?

Ar trebuii sa-ti vezi de treaba si sa nu mai cauti scuze, din filmarea respectiva n-are nici-o treaba lagul :)

Edited by kev1nache, 20 October 2017 - 09:10 PM.

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

De ce? :-?

Pentru ca aici se vede silent-aimul :-j

Alta explicatie ?

Ar trebuii sa-ti vezi de treaba si sa nu mai cauti scuze, din filmarea respectiva n-are nici-o treaba lagul :)

Vad ca esti si putin orb. nu degeaba am facut video ul asta, ca sa atragi atentia cum se opreste. SE OPRESTE !
apoi revine la normal si toti is morti. 
Daca tu din faza asta zici ca e aim, sincer imi pare rau.. 

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users