salut tuturor.....
1: la cereri admin ar trebui sa se scrie si ipul jucatorului
2: awp automat as propune sa se scoata de pe sv
salut tuturor.....
1: la cereri admin ar trebui sa se scrie si ipul jucatorului
2: awp automat as propune sa se scoata de pe sv
1 . ai comanda amx_showip
2. asa-i ca ti-a stricat cineva rank-ul cu awp automat ? ))))
Absurd.... Dupa cum zice Oldshatterhand, ai comanda amx_showip iar a doua propunere mi se pare la fel de aberanta... Doar pentru ca nu-ti convine tie ca joaca unii cu anumite arme, asta nu inseamna ca trebuie interzise. Daca ar fi s-o luam asa atunci cer si eu sa fie interzisa lama. Hai ma sa fim seriosi.. E free game, fiecare are libertatea de a alege arma cu care joaca.
Edited by K3ran, 10 October 2017 - 05:04 PM.
Absurd.... Dupa cum zice Oldshatterhand, ai comanda amx_showip iar a doua propunere mi se pare la fel de aberanta... Doar pentru ca nu-ti convine tie ca joaca unii cu anumite arme, asta nu inseamna ca trebuie interzise. Daca ar fi s-o luam asa atunci cer si eu sa fie interzisa lama. Hai ma sa fim seriosi.. E free game, fiecare are libertatea de a alege arma cu care joaca.
usor boss ca e o propunere nu te bate cu mainile in piept...oricum nu se accepta....bft
Se pare ca si adminii au inceput sa vorbeasca urat la o simpla propunere si nu ia nici avertisment. Propunerea asta a mai fost facuta si cu mai multe observatii. Este respawn si e free game. Daca ati fi atenti cand cititi regulamentul v-ati da seama de tot ce se poate face
nu e vorba de arme. este vorba ca unii iau ideea de "free play" la nesimtire.... adica sa stai intr-un singur loc toata harta de la cap la coada mi se pare nesimtire.... asta nu e cv de restrictionarea armelor ci ar trebui un anti camp.... arme fiecare joaca cu ce poate !
nu e vorba de arme. este vorba ca unii iau ideea de "free play" la nesimtire.... adica sa stai intr-un singur loc toata harta de la cap la coada mi se pare nesimtire.... asta nu e cv de restrictionarea armelor ci ar trebui un anti camp.... arme fiecare joaca cu ce poate !
a fost anti camp , dar facea mult lag
0 members, 1 guests, 0 anonymous users