# Admin : Anubis
# Varsta : voi trb sa stiti nu eu
# Motivul : nu a dat comenzi pe mine, dar tinand cont ca in regulamentul serverului nu exista, daca asa e mapa te poti urca pe ea, povestea e asa, eu jucam fara nici-o intentie imi vedeam de joc, si am vazut ca de vreo cateva ture se tot urcau playeri pe mapa, si am ales sa ii spun: mane, sunt multi playeri pe mapa, raspunsul lui? si ce vrei sa fac? asa e mapa., si l-am intrebat daca mapa permite sa te urci aia inseamna ca si regulamentu? si pana la urma a ajuns sa imi zica ca ce vreau eu ca el le-a dat voie? de cand faci tu regulile pe sv? de cand dai TU voie playerilor sa stea sau sa nu stea pe mapa, regulamentu tot regulament e, si chiar esti singurul admin care mi-a zis asta , sau a recurs la asa decizii cand ai playeri PE MAPA ,unde daca n-ar fi limita ai pica SUB . Si sunt scandalagiu iar? Ca ce ca te-am anuntat si ai refuzat sa iti faci treaba? Pt voi daca va anunt ca aveti un player pe sau vezi sa dai vot ins comentarii aiurea? Daca tu imi zici ca : ce vrei sa fac eu? pai nu tu esti admin ma? nu tu trb sa le dai slay? (mapa era de_dustvsaztec parca)
# Dovada :
https://postimg.org/image/50q6tlxkmj/
https://postimg.org/image/54nu3bf7gr/
https://postimg.org/image/13om33ku4b/
chiar nu imi pasa ca l-am facut orb atata timp cat adminii au ajuns sa nu mai respecte nimic, totul e pe prietenii si "pile" sa zic asa, si daca le atragii atentia se pun toti in capu tau nu-i asa dragilor? primul ss cu mine pe mapa era sa ii arat unde se urca + inca un loc mai inalt de cat cel unde eram eu, dar cica.. asa e mapa, sau le-a dat el voie a doua duma..
EDIT: ca de obicei minti ca un nerusinat, NU TE_AM INTREBAT CAND AI INTRAT BA MARIAN AICI UNDE STAU EU AI VOIE? EXaCT ASA A FOST, BA MARIAN UITA_TE UMPIC PE MINE SI SPUNE_MI DACA AM VOIE SA STAU AICI, NU MI_AI RASPUNS, IAR ACUMA AI GASIT MOTIV IAR SA ARUNCI CU NOROI ? VEZI CA MINCIUNILE IES TOT TIMPU LA IVEALA , + ca pana sa intrii tu el mi-a zis sa ma urc acolo sa ii arat, Mai era un loc unde se urcau, si incercam sa ajung acolo sa ii arat unde se urca playerii pe mapa dar cica ai voie, stai ca iti dau si ss cu locul al 2-lea
chiar in directia care ma uit eu, sus acolo erau des playeri dar anubis zicea ca asa e mapa si ca le-a dat el voie, asta n-am inteles.
Imi gasisera locu? Ba copile inainte sa ii vad pe aia nici nu m-am urcat, nu tu m-ai pus ma obositule sa ma urc unde i-am vazut ca sa iti arat? si tu minti acuma sa te scoti?
adriano eu inteleg ce zici tu, dar chiar imi doresc sa fi si tu in momentele de genul pe sv numa sa vezi cum se apara unii pe altii cu minciuni, ar face orice ca sa nu ia cumva down la grad, si sa ii vezi numa ca oricat ai incerca sa le explici, nu ai cum sa o duci la capat, crezi ca m-am pus sa ma cert? i-am spus atat mane, vezi ca ai multi playeri pe mapa si raspunsul lui a fost si ce vrei sa fac eu? , sa spui ca le-ai dat tu voie iar nu inteleg, daca voua vi se pare normal e problema voastra, cat am adminat eu pe sv nu am auzit vreodata un admin sa spuna ca le-a dat voie pe mapa, sau sa faca cum fac astia 2. Si chiar v-as ruga sa va uitati in ftp mai des, da recunosc ca nu pot sa raman calm, dar nu am cum cand vad cat de neciopliti sunt, dupa ce ca nu isi fac treaba ,daca vai doamne le-am atras atentia gata caut scandal, de cand ma atatia nervi si gesturi ?
mariane, ca de obicei nu stii cand sa taci, retry dupa gag, iesisem de pe cs ca sa intru pe forum si pe post img, am intrat pe sv dupa ca sa fac niste ss, plus ca eu am iesit cand mai aveam 2 minute si intentionam sa nu mai intru, am intrat dupa vreo 2 min pe sv, si dupa inca 3 min de stat pe cs si in paralel pe forum sa fac aceasta reclamatie,m-am trezit cu ban pt retry.asa ca sa nu te mai bucuri tu ca sunt ofticat, crezi ca n-am altceva de facut 2 ore si acuma plang ca vai mi-ai dat tu ban? daca nu era pt ss-uri nici nu intram, ca stiam ca la cat esti de ofticat sa faci tu legea imi vei da ban pt retry , inteleg ca acum ca nu mai am admin vrei sa faci orice sa imi dai ban, dar mai lasa tu egoismu asta si trezeste-te la realitate e doar un joc fratello, si ai si o varsta si te comporti de zici ca cs e viata. + ca intotdeauna am un limbaj decent pana sa continui cu aberatiile tale si sa ma tai asa din scurt ca nu iti convine tie ca am dreptate, Si cine chiar vrea sa stie adevaru marian dragu mamii se va uita in ftp dar am senzatia ca e degeaba si nu se va uita nimeni . AM facut oricum reclamatia asta ca se "ancheteze" mai strict o problema, si cand zic astta ma refer sa te interesezi daca nu cumva poate chiar playerul avea dreptate si tu tii cu un mincinos . In loc sa hate-uti atata doar pt ca nu tac cand stiu ca am dreptate,ati putea sa investigati unele chestii mai mult si sa nu aruncati imd cu noroi. parerea mea, altceva nu mai am de spus nici eu , sper sa se ia masuri, CORECT nu pe prietenii ,cum se cam face,din nou parerea mea . Stai lin, ca nici nu ai sanse sa URCI la nivelul meu, intre mine si tine exista o mare diferenta , si la ani, si la multe altele. Tu faci orice doar ca sa ai admin, si tu si anubis, nu inteleg ce va e asa greu sa ziceti da ba asa a fost suport consecintele, dc trb sa faci tu in primu rand atata tam tam din simplele intrebari ce au fost,exemplu: de cand faceti voi adminii regulile? de cand dai tu sau anubis voie la player sa stea pe mapa? de cand adminii au ajuns sa zica la o problema si ce vrei sa fac eu? ha? de cand ma? ca din intrebarile acestea nu mi-ati raspuns la nici una, eventual cu raksone inceteaza, raksone ai probleme ,raksone nush ce, mai date-n sa nu zic ce.. ca iar ma iei ca am un limbaj inadecvat, pai cu caractere ca tine nici nu se merita sa vb frumos.. si bun poate te-am facut eu obosit.. dar ce am zis acolo inca e adevarat, chiar te-am intrebat ba mariane daca ma urc aici nu se considera pe mapa? si nu mi-ai raspuns, si adevarat e si faptul ca anubis m-a pus inainte sa intrii tu pe sv sa ii arat unde sunt si acuma uite ce zice.. edit3: omule iesi odata din filmu cu eu ma cred nush cine si nush care? atata timp cat nu iti faci treaba ce ai de comentat? Si ce vrei defapt vrei sa ma filmez cand ies de pe cs? nu am voie sa ies de pe cs daca am gag sau ce? am intrat strict pt ss, nici macar nu jucam, ce retry visezi, daca era retry eram in secunda 2 inapoi pe sv, eu intrasem dupa 2 min, + inca cateva minute pe sv pana sa te trezesti tu sa imi dai ban alea 3 min au trecut demult poate chiar peste, si daca nu mai ai nimic de zis nu mai zi, nu mai stii cum sa ma faci iar sa pic mai prost ca tine? ) chiar rog ownerii sa se uite in ftp, sa nu se zica iar ca numa eu sunt de vina. Puteti oricum sa ziceti ce vreti sa ma faceti cum vreti, nu imi pasa, am gresit cu limbajul da dupa minute grele de chinuiala cu frumosu si arogantele voastre, dar aia e, lumea s-a schimbat si sv vostru cam mult Am incheiat-o stiu sigur ca iar o sa va doara la salata pt ca sunteti prieteni si nu o sa se ia masuri deci ceaules va doresc succes cu sv vostru minunat plin de admini corecti.
Edited by RAKSONE, 04 October 2017 - 09:16 PM.