Jump to content

Photo

[Respins] Unban YvY

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14
  • Country: Country Flag

Nu are rost sa respect modelul pt cerere.

STEAM_0:1:173492857 

Faza e urmatoarea :

https://imgur.com/a/wrVHT

https://imgur.com/a/5A5Qo

Am primit azi 30 de euro de la cineva pentru ca i-am facut un program si am zis sa iau iar saracia de cs pe steam, nu ca ar conta cu ceva,dar am observat ca pe unii ii ajuta sa "admineze" si considera oamenii cu steam de 10 ori mai curati ca cei ce nu au steam asa ca...

Am intrat pe server si am primit ban si pe steam, eu acum as putea sa fac cerere cu alt cont deoarece imi ia fix 2 secunde sa imi pun un ip din america/zimbabue/romania si sa-mi fac alte 100 de conturi (deja mai am 2 conturi pe forum :P) Am ales sa fac cererea pe contu asta pentru a evita alte discutii.

Pot intra pe server la orice ora din zi si din noapte, pot sa-mi pun orice ip doresc din orice tara de pe glob si pot sa-mi pun steamid (si ip) identic cu al vostru si sa va fac sa va banati singuri (dupa cum deja ati observat), ce vreau sa spun cu asta ? Vreau sa va explic ca eu nu am nici un interes sa "distrug" serverul, din contra, chiar imi pare rau de comunitate. Imi ia fix 2 secunde sa dau 2 mesaje si sa rog pe cineva sa va bage 20 de boti spam cu ip si steam id ca al celor de pe server si sa se duca serverul in cateva zile...

Ce asteptari am eu acum ? o sa ma intrebati cum de am "tupeul" fantastic sa vin sa fac cerere dupa ce am jucat cu "toate codurile" pe server ? :)) Pai e simplu, acum am steam (nu ca ar ajuta cu ceva, va bag aim pe steam in 2 sec) deci sunt un "jucator modern, curat 100%, am skill de 10 ori mai mult de cand l-am instalat, am invatat sa trag si fara maus".Am mai explicat chestia asta, dar nu am avut cu cine sa discut :

https://imgur.com/a/Xe0L4

Ramane alegerea voastra daca ma "acceptati" sau nu, eu pot intra oricand, doar am vrut sa va arat ca joc 100% lfl si cu steam si fara, "sa moara dusmanii de ciuda". Dati unban la steamid ala, desi nu cred ca e cazul.

"pup"

Edit :

Nu m-ai inteles, nu fac asta sa dovedesc ca sunt curat, nu am ce sa dovedesc, demo arata foarte clar ca sunt, ca nu intelegeti voi... asta e alta poveste. Am intrat ca sa ii dovedesc lui sebaru ca se inseala, sa va trezesc la realitate si sa va arat ca nu steamu' e cel ce te face sa joci. Nu am facut cerere pt "unban" neaparat, am zis-o si o mai repede, pot sa intru la orice ora si oricand am chef. Am facut cerere ca sa pot intra cu steam.

Faza cu mai multe ip-uri si mai multe conturi o fac de fun, imi place sa vad cum fac adminii cereri de unban pe forum-uri :)) Aici am facut asta pentru ca probabil nu a crezut ca o pot face (100% sigur n-a crezut)  si am zis sa-i arat ce se intampla, dar mai lejer, nu am banat decat pe cei ce ati avut gura mare pe forum, asa ca aveti grija ce ziceti pe aici :P Reclama nu era pentru "reclama", nici nu promovam vreun site/server adevarat, era doar ca sa va fac sa ma banati :))

Nu am sa mai postez pentru ca nu are rost. Daca vreti sa intru cu steam, bine, daca nu, iar bine.

https://imgur.com/a/5FNCB

Sa vedem. Copil ce nu are cu viata lui. Ce crezi ca rezolvi ca intrii cu ce ip vrei tu si steamid?
Asta da de gandit ca nu ai ce face cu viata ta.
Daca ai avea puţină demintate in tine, ai respecta faptul ca ai fost respins si nu ai mai continua cu altfel de posturi. Si chestii ca intrii cu ce vrei tu, cand vrei si asa mai departe. Sunt N servere pe care poti intra, dar tu continui sa freci stafful si srv-ul asta la cap. Cu toate chestiile tale. Accepta ca ai fost respins si punct.
Dai dovada de copilarism, ceea ce esti,ca esti un copil pana la urma, credeai ca daca dai PM si iti faci N conturi pe forum, se schimbă ceva
..si o sa fi lasat pe srv?
Te inseli....
Nu e nimeni din staff-ul asta, sa te caute pe tine pe srv. In loc sa vada de codati, sau sa isi vada de joc.
Evident ca ti'am dat cu seen, din moment ce stiam cine esti, de ce sa iti raspund?  :))))
Esti un fel de Kevin 2...varianta mai "matura"

Edit : daca erai curat încercai sa dovedesti asta cu orice preţ. Nu intrai cu alte nick-uri si alte ip-uri
Baftă pe alte servere!

Edited by YvY, 30 September 2017 - 09:34 PM.

K3ran

K3ran

Gold Member

• Membru
  • 696 posts
  • 18 topics
  • Joined 20-July 17

WOW,ce comic esti tu...chiar crezi ca poti rezolva ceva cu chestia asta? Amenintari de 2 bani tot timpul...Iar la faza cu furatul ip-ului...se vede ca nu ai minte..daca chiar cum ai zis tu ca esti " curat 100%* de ce tot incerci si intri pe srv cu alte ip-uri..daca tot ziceai ca nu ai nimic...incercai sa iei unban...deci...asta da dovada..ca joci in continuare cu " acele coduri" intrand cu alte ip-uri diferite...Si faci reclame tampite...asa ca inceteaza cu aceste abureli...si lasa-ne in pace odata..ca deja ne-am saturat de persoanele ca tine..

EDIT 1:  Chiar ma faci sa rad,bai baiatule...1 la mana..Nici un admin nu a facut cerere de unban (Ia-ti ochelari fratica ca ai mare nevoie) Si 2 la mana...Daca tot gasesti " comentarii" la ce spunem.. ce crezi ca rezolvi? iei unban pe steam?..nu fratica..asa ca termina cu prostiile astea de 2 bani...ca nu rezolvi absolut nimic...ba chiar..ne faci si mai mult sa ne dorim banul tau..asa ca lasa-ne odata..ai atatea srv...du-te pe ele...nu avem nevoie de "comentatori" ca tine pe acest srv...

EDIT2: Si ce crezi ca rezolvi cu poza aia? Uite fix de asta nu mai pot eu ca iau " ban" nu ma stresez asa mult ca tine(obsedat de cs ce esti tu) Chiar vreau sa stiu ce rezolvi tu cu steam-ul nostru..ni le furi=minte de gaina..adica ma scuzi..si gainusa gandeste mai mult ca tine..

Edited by K3ran, 30 September 2017 - 09:57 PM.

• Billy the Kid and Cr@Zy- like this

Cr@Zy-

Cr@Zy-

Untouchable Member

• Membru
  • 1345 posts
  • 4 topics
  • Joined 13-February 17
Sa vedem. Copil ce nu are cu viata lui. Ce crezi ca rezolvi ca intrii cu ce ip vrei tu si steamid?
Asta da de gandit ca nu ai ce face cu viata ta.
Daca ai avea puţină demintate in tine, ai respecta faptul ca ai fost respins si nu ai mai continua cu altfel de posturi. Si chestii ca intrii cu ce vrei tu, cand vrei si asa mai departe. Sunt N servere pe care poti intra, dar tu continui sa freci stafful si srv-ul asta la cap. Cu toate chestiile tale. Accepta ca ai fost respins si punct.
Dai dovada de copilarism, ceea ce esti,ca esti un copil pana la urma, credeai ca daca dai PM si iti faci N conturi pe forum, se schimbă ceva
..si o sa fi lasat pe srv?
Te inseli....
Nu e nimeni din staff-ul asta, sa te caute pe tine pe srv. In loc sa vada de codati, sau sa isi vada de joc.
Evident ca ti'am dat cu seen, din moment ce stiam cine esti, de ce sa iti raspund? :))))
Esti un fel de Kevin 2...varianta mai "matura"

Edit : daca erai curat încercai sa dovedesti asta cu orice preţ. Nu intrai cu alte nick-uri si alte ip-uri
Baftă pe alte servere!

Edited by Cr@Zy-, 30 September 2017 - 09:01 PM.

• sEBARu and K3ran like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

CONTRA DIRECT!

Mihaela Andra

Mihaela Andra

Member

• Membru
  • 54 posts
  • 1 topics
  • Joined 03-August 17
Contra, fara sa mai discutam!

AnuBiS29

AnuBiS29

Addicted Member

• Membru
  • 213 posts
  • 10 topics
  • Joined 28-April 17

APROB COLEGII MEI CONTRA!

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
Sincer sa fiu eu as spune pro chit ca îmi pun colegi in cap dar eu zic ca nu se folosește de cod.asta e strict părerea mea
  • YvY likes this

_NVIDIA

_NVIDIA

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 25 topics
  • Joined 29-October 16

Sa inteleg ca acum ceva timp in urma cand intra cineva pe server fura ip de la admini sa fi fost tu ?. Asa ai recunoscut mai sus. Nu dau nici pro nici contra desi la ce am vazut nu mai meriti nimic aici pe server. Chiar tu ai recunoscut ce poti sa faci. Nici la piata nu se mai procedeaza asa.

• sEBARu likes this

Cr@Zy-

Cr@Zy-

Untouchable Member

• Membru
  • 1345 posts
  • 4 topics
  • Joined 13-February 17
Nu ai tu ce sa îi demonstrezi nici lui Sebaru nici altora... Suntem multi care jucam cs, cand poate tu nici măcar nu stiai de aşa ceva :)))) . Gura mare? Logic ca avem gura mare, din moment ce tu primesti respins, adica nu mai ai voie pe srv, si tu continui sa intrii sub alte nick-uri. Poti sa spui atat cu, cat si alti colegi... Da, joci sunet, dar nu in totalitate. Te folosesti de wall la buton, eu zic sa o lasam asa. Să nu mai continui si alte rahaturi.
Nu impresionezi pe nimeni, crede'ma, poate doar pe cei noi. Care nu stiu despre ce este vorba.
Un staff de pe un srv sa zicem ca sunt afoni, n-au o treaba. Dar cand tu ai fost respins pe atâtea servere de ce continui ?
Lăsând vrajeala pe care ai dat'o cu wg. Ca ai avut cfg peste 300 de linii. De ce nu spui ca de fapt ai avut protectii anti exterminate si asa mai departe. Daca ai fi curat de ce ai folosi asa ceva? :)))))))
In fine. Nu are rost sa continui ca nu am cu cine.... S-a dus dracu jocu' asta pe care intram de "Fun" din cauza unora ca tine . Cum am mai spus, daca erai curat luptai sa o dovedesti. Nu intrai cu 20 de nick-uri si faceai reclame, apoi reveneai si jucai ca si cum nimic nu s-ar fi întâmplat, si alte conturi pe forum si etc.
Mai vrei sa fi si mare smecher cu "parerile" tale ptr demo report, e usor cu wall ,este? =)))))

Legat de steam, nu stiu cum sa iti spun. Il folosesc de 7 ani si nu am bagat niciodată cfg-uri sau alte rahaturi

Edited by Cr@Zy-, 01 October 2017 - 02:04 AM.

• sEBARu, Billy the Kid and Psihopata. like this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Prin acest post  dai dovada ca nu te doare nici in ****  de faptul ca ai fost respins la cererea unban . https://imgur.com/a/PTctw  , https://imgur.com/a/skFbH    ,  https://imgur.com/a/UClJM   ,  https://imgur.com/a/6qQJE   ( sa nu crezi ca noi suntem mai in urma si nu stim sa ne schimbam steamid ul sau sa ne punem ip de Congo  )  Ca si cum tot staffu asta e o adunatura de ******  si tu esti baiatu lu mama ala destept care stie cs si ne lumineaza pe toti  ,noi astia mai nepregatiti . Esti penibil nu crezi ?  nu inteleg de ce te tot milogesti atat avand in vedere ca detii si tu unu sau poate mai multe servere .  legat de steamid ul tau  pot spune ca ma doare si pe mine la fel ca si pe tine adica fix in pl  . trebuia sa te gandesti inainte de a intra cu cod  pe serverul asta , cu reclama (falsa sau nu , nu stiu daca adminii tai ies de pe cs sa caute pe google daca o adresa web e sau nu reala cand cineva face spam pe server)  . Lasand deoparte tentativa ta ieftina de a face misto de admini   zic sa-ti vezi de treaba ta cu demo urile  tale ca servere de cs sunt sute . 

Edited by OldShatterhand, 01 October 2017 - 02:35 AM.

• sEBARu and Cr@Zy- like this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru
Tu chiar ai impresia ca noi nu cunoastem si nu am auzit de steam changer, proxy si alte protectii care imi enumeri tu acolo? Ai impresia ca esti primul care face treaba asta? Ce sa-mi demonstrezi? Am intapinat altii inaintea ta, nu sunt de ieri aici! Eu aveam alte asteptari de la tine...daca erai baiat destept si destul de matur, faceai de prima data ce ti-am recomandat, nu sa-mi intri pe server si sa faci pe "hackeru'"cu mine! Iti repet, nu esti primu care face asa ceva!

Edited by sEBARu, 01 October 2017 - 04:48 AM.

• Bambucha, Billy the Kid, _NVIDIA and 1 other like this

YvY

YvY

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

Tu chiar ai impresia ca noi nu cunoastem si nu am auzit de steam changer, proxy si alte protectii care imi enumeri tu acolo? Ai impresia ca esti primul care face treaba asta? Ce sa-mi demonstrezi? Am intapinat altii inaintea ta, nu sunt de ieri aici! Eu aveam alte asteptari de la tine...daca erai baiat destept si destul de matur, faceai de prima data ce ti-am recomandat, nu sa-mi intri pe server si sa faci pe "hackeru'"cu mine! Iti repet, nu esti primu care face asa ceva!

Si am zis eu ca sunt singurul ? :)))) Din contra... va mai aduceti aminte de evalos kent ? Baiatu ala care spargea toate serverele de aici si schimba parolele adminilor ? De muranko ? Care avea autochange pt nick-uri si intra pe servere si i se schimba nick-ul la fiecare jumate de secunda ? Si exemplele pot continua
Nu am incercat sa dovedesc ca sunt curat ? De primele 3 cereri ce zici, alea nu se pun, nu ? :)) Daca am vazut ca nu am cu cine am incercat si prin alte metode :P
Protectia anti-exterminate nu este cod, poti da linistit wg cu ea in cs si o sa apara albastru + ca daca o sa te uiti, nu am avut-o in cs inainte, nu mereu, acum am bagat-o din motivele enumerate in primul post ++ ca nu te ajuta cu absolut nimic, doar te protejeaza de exterminate etc.

Poti da T/C, eu oricum pot intra pe server, pot sa fiu si mai "rau" decat am fost zilele astea, eu doar v-am intrebat daca vreti sa intru cu steam sau nu... Macar sper ca v-am schimbat mentalitatea legata de steam/non-steam.

Edit :
Este o diferenta dintre a sti sa faci ceva si a face. Daca am zis ca stiu sa bag toate codurile posibile si imposibile in cs, asta nu inseamna ca o si fac. Daca tu stii sa dai cu cutitul si sa omori lumea pe strada, asta inseamna ca o s-o faci ? Exemplul este banal, dar cand va aud cu o asa mentalitate, raman fara cuvinte..

Edit x2 :

Ce naiba fumezi? Ce ai scris mai sus sunt niste cuvinte demne de o carte scrisa de vreun scriitor de renume. Esti belea, sincer. Copile, te dai mare cu niste prostii care exista de cand lumea, dar cum nu ai prieteni sa le arati lor, tu ne arati noua. Inca mai faci si topic pe forum. Esti de nota 10, felicitari.

Edit: acum am citit si pm-ul ala catre sebaru. Adevarul e ca ne interesa ca tu ai pierdut sau nu sute de euro la pariuri. Baiatule, ai gambling issues? Iti bati si nevasta? Stai, ce nevasta...

A inceput sa-mi fie mila de tine.

Ma faci sa rad, cuvinte demne de un scriitor ? Asta e limba romana, nu e problema mea ca n-ai/n-aveti habar s-o folositi cum trebuie si ca ai ramas tu cu un vocabular ... Nici nu are rost sa continui.

Edit x3 :

Incercați să evitați spam-ul , eu îți dau contra doar din cauza comportamentului pentru că nu știu cum joci, nu te-am verificat .

Din cele văzute mai sus o să fii respins, deci rog să nu se mai posteze până vine Seba cu o decizie .

Ai aici demo-uri destule in cazul in care vrei sa arunci un ochi :
http://forum.cs16.ro...y/#entry2243970
http://forum.cs16.ro...-2#entry2244679
http://forum.cs16.ro...3/#entry2247233

Comportamentul meu este unul foarte "ok", daca pot sa-i spun asa. Adica eu nu am facut nimic gresit, doar am jucat si am luat ban aiurea, pune-te in situatia mea.

Edited by YvY, 01 October 2017 - 12:45 PM.

Harmonica

Harmonica

Ultras Member

• Membru
  • 370 posts
  • 10 topics
  • Joined 03-May 16

Ce naiba fumezi? Ce ai scris mai sus sunt niste cuvinte demne de o carte scrisa de vreun scriitor de renume. Esti belea, sincer. Copile, te dai mare cu niste prostii care exista de cand lumea, dar cum nu ai prieteni sa le arati lor, tu ne arati noua. Inca mai faci si topic pe forum. Esti de nota 10, felicitari.

Edit: acum am citit si pm-ul ala catre sebaru. Adevarul e ca ne interesa ca tu ai pierdut sau nu sute de euro la pariuri. Baiatule, ai gambling issues? Iti bati si nevasta? Stai, ce nevasta...

A inceput sa-mi fie mila de tine.

Edited by Harmonica, 01 October 2017 - 09:23 AM.

• sEBARu and Billy the Kid like this

DARIUS ;;

Incercați să evitați spam-ul , eu îți dau contra doar din cauza comportamentului pentru că nu știu cum joci, nu te-am verificat .

Din cele văzute mai sus o să fii respins, deci rog să nu se mai posteze până vine Seba cu o decizie .

• YvY and James1 like this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru
Bai hackere, deja ma speri si nush cum sa-ti dau accept! Evalos Kent, muranko....cine sunt astia? Mentorii tai? Tu chiar ai impresia ca la tine s-a terminat totul? Cine te crezi ma internautule?

Respins

Edited by sEBARu, 01 October 2017 - 11:37 PM.

• Luciann1009, Bambucha, DDM. and 5 others like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users