Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Problema cs 1.6

- - - - -

• Please log in to reply
4 replies to this topic

-ScarleT.

-ScarleT.

Addicted Member

• Membru
  • 330 posts
  • 27 topics
  • Joined 19-October 15
  • Country: Country Flag

Salut, inainte de a descrie problema vreau sa specific ca nu stiu daca asta este sectiunea corecta, daca nu va rog sa mutati unde trebuie topicul fara sa il inchideti.

Problema intampinata: destroy cred
Descrierea acesteia: vroiam sa joc cu niste prieteni, cautam un server pe un site (csservers) si am gasit unul gol, intru pe el, vad ca merge si e gol, pun cs-ul in bara 1 secunda sa dau ip-ul pe discord si aud un zgomot ciudat, intru pe cs si vad totul "distrus", volum la 9999 ecc, cred ca e destroy. Oricum, am sters cs-ul de pe cs (uninstall de pe steam), am curatat pc-ul cu ccleaner, rr la pc si am reinstalat cs. Pe langa faptul ca demo-urile/pozele si tot ce aveam inainte au ramas, demourile sunt hl2, nush ce mai e si asta (screen / screen2), si cand intru in cs este totul (scuzati expresia) ca dracu' de exemplu: screen. Nu sunt practic cu chestii de genul si nu cunosc pe nimeni care se pricepe.

Imagini: am pus mai sus.
Alte precizari: td;dr (pe scurt): cum rezolv "bugurile" (sau ce sunt ele) de la cs cauzate de un destroy/lake/altceva de genul?

Sper ca am fost cat de cat clar si ca stim cum sa rezolvam.

• CATAHYPE; likes this

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Dupa parerea mea, trebuie sa iti reinstalezi windowsul. eu asa am patit acum 2-3 ani cand am primit pe un server din aceasta comunitate pika..

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14
Din moment ce ai sters tot si ai reinstalat cs iar + rr la pc, nu ar avea dc sa iti ramana salvate acele "modificari" pe care le-a cauzat destroy-ul. Un reinstal de windows nu va rezolva nimic, nu exista nici o comanda in cs si nici un plugin care sa iti poata afecta calculatorul ( deci setarile pc-ului tau sunt lfl ca inainte )
Avand in vedere faptul ca ai cs de pe steam, altcv nu as putea sa-ti recomand decat sa mai incerci sa-l reinstalezi (asigur-te ca e sters complet si ca nu mai e urma de cs in pc inainte sa-l instalezi iar). Daca nici asa nu merge, ai putea sa-l stergi din lista de pe steam si sa-l cumperi iar, dar nu iti recomand... Practic jocul lor de pe steam o sa fie acelasi.
Da-mi un pm si anunta-ma cum merge treaba si ce se mai intampla, poate te mai pot ajuta.

Edit :

@YvY: Sefule, tu ai Steam? Nu poti sterge un joc de pe Steam si sa-l cumperi iar pe acelasi cont, ce fumezi?

La mine unul a mers, nu stiu de tine, dar la mne e a 2-a oara cand imi cumpar cs pe acelasi cont.
http://imgur.com/CMLJ7Tw

Edited by YvY, 01 October 2017 - 10:02 AM.

-ScarleT.

-ScarleT.

Addicted Member

• Topic Starter

• Membru
  • 330 posts
  • 27 topics
  • Joined 19-October 15

Din moment ce ai sters tot si ai reinstalat cs iar + rr la pc, nu ar avea dc sa iti ramana salvate acele "modificari" pe care le-a cauzat destroy-ul. Un reinstal de windows nu va rezolva nimic, nu exista nici o comanda in cs si nici un plugin care sa iti poata afecta calculatorul ( deci setarile pc-ului tau sunt lfl ca inainte )
Avand in vedere faptul ca ai cs de pe steam, altcv nu as putea sa-ti recomand decat sa mai incerci sa-l reinstalezi (asigur-te ca e sters complet si ca nu mai e urma de cs in pc inainte sa-l instalezi iar). Daca nici asa nu merge, ai putea sa-l stergi din lista de pe steam si sa-l cumperi iar, dar nu iti recomand... Practic jocul lor de pe steam o sa fie acelasi.
Da-mi un pm si anunta-ma cum merge treaba si ce se mai intampla, poate te mai pot ajuta.

Am lasat un reply dar probabil n-am dat post sau nush, oricum: Am rezolvat, am reinstalat steam-ul (dupa ce am sters toate jocurile de pe pc etc).

• YvY likes this

Harmonica

Harmonica

Ultras Member

• Membru
  • 370 posts
  • 10 topics
  • Joined 03-May 16

Sa nu mai patiti asa, bagati comanda asta in userconfig (trebuie bagata neaparat in userconfig ca nu se activeaza instant): cl_filterstuffcmd 1 si n-o sa mai patiti nimic. Mai multe despre comanda: Slowhacking.

@YvY: Sefule, tu ai Steam? Nu poti sterge un joc de pe Steam si sa-l cumperi iar pe acelasi cont, ce fumezi?

Edited by Harmonica, 29 September 2017 - 01:15 PM.

• -ScarleT. and Cr@Zy- like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users