Jump to content

- Advertisement -
Photo

Abuz sEBARu

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

Kavin

Kavin

Member

• Membru
  • 27 posts
  • 11 topics
  • Joined 10-August 17
  • Country: Country Flag

Numele moderatorului reclamat: sEBARu

Motivul reclamatiei: Atitudine delasatoare asupra staff-ului Romania

Edited by Kavin, 18 August 2017 - 02:57 PM.

Cr@Zy-

Cr@Zy-

Untouchable Member

• Membru
  • 1345 posts
  • 4 topics
  • Joined 13-February 17

Deja esti chiar de rasul satului. Te intelegem ca nu ai ce face, si te plictisesti grav. Dar inceteaza odata cu topicurile astea pana nu o sa regreti ca le-ai făcut :). Eu te sfatuiesc sa iti cauti un alt srv unde sa te joci. Si sa iti vezi de treaba ta in continuare.
Bafta!

Edited by LuciaNnX, 16 August 2017 - 04:21 PM.
[quote name='Verdeee' timestamp='1345895112' post='588388'] In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori [/quote]

• Billy the Kid, MarianDJ, xDimensioN and 2 others like this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Dupa cum bine a zis si Sapoca  ar trebui banat acest cont  .Ai devenit cel mai plictisitor si agasant om din comunitate . Chiar nu ai alta treaba ? daca nu te pricepi la cs si toti sunt rai si codati de ce nu iesi afara la un fotbal sau joaca in alta parte .  inca un post de tot *****

Edited by LuciaNnX, 16 August 2017 - 04:22 PM.
[quote name='Verdeee' timestamp='1345895112' post='588388'] In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori [/quote]

• Cr@Zy-, Psihopata. and K3ran like this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Eu nu stiu de ce inca nu ii se da acestui individ BLOCK PE FORUM?? Deja spaneaza tot forumul asta cu topicuri, peste topicuri, peste tot ! Hai ma frate dar ne lasi..?? Nu inteleg, de fapt care e problema ta, sau unde crezi ca ajungi cu ACESTE "RECLAMATII"?? Cam ce te astepti sa se intample sau ai cumva impresia ca daca "mintea ta bolnava" face reclamatii la toti adminii serverului si mai nou la "sef", o sa primesti vreodata ADMIN??

ROG INSISTENT, BANATI ACEST CONT (desi am un feeling ca isi va face alt cont). Nu avem timp sa stam sa citim toate aberatiile individului si , sper sa nu ma insel dar sub acest nick nu se ascunde cumva MIREA??

Edited by adriano04, 16 August 2017 - 04:22 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori

• Billy the Kid, Cr@Zy-, Psihopata. and 1 other like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12
block pe forum pls....dati TC ca nu are rost circul asta in continuare....

scz de postare...acum am vazut :))

Edited by adriano04, 17 August 2017 - 09:49 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori

Psihopata.

Psihopata.

Addicted Member

• Membru
  • 315 posts
  • 4 topics
  • Joined 17-March 17

Bine ca e plin de warn-uri in topic si trepadusul e liber sa colinde pe forum,sa-si faca de cap si sa deschida N topicuri fara motiv. Rezolvati si asta daca tot warn-ul se da imediat.Nu-i frumos asa.

trace

Bine ca e plin de warn-uri in topic si trepadusul e liber sa colinde pe forum,sa-si faca de cap si sa deschida N topicuri fara motiv. Rezolvati si asta daca tot warn-ul se da imediat.Nu-i frumos asa.

Treaba sta-n felu' urmator:

1) aici puteti reclama DOAR userii ce fac parte din STAFF-ul forumului (eu, Artick, Lucian, Ana s.a.m.d), nu pe orice moderator al serverelor.

2) Kavin are tot dreptul sa faca topicuri pe forum, atata timp cat nu incalca regulamentul general, daca aveti probleme cu el pe servere v-as recomanda sa rezolvati problema intr-un mod cat mai amiabil, sa iasa bine pentru toata lumea.

3) puteti sa faceti petitie si sa strangeti 15.000 de semnaturi, nu banam conturi ca asa vrea un anumit numar de oameni, m-am uitat prin topicurile pe care le-a facut si nu am gasit absolut nici un motiv pentru care sa ia ban.

Topic inchis, n-avem ce sanctiuni sa aplicam pentru ca SEBARU nu face parte din STAFF-ul forumului. Va mai rog inc-o data sa va calmati, pe toti. 

• snakeeyes;, Ann Madeline, Bambucha and 2 others like this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users