# Admin : CarameL
# Varsta : 17
# Motivul : abuz y@, atitudine delasatoare (mi se pare o prostie sa folosesti y@ ca sa saluti sau imediat cum intrii pe server)
# Dovada :
Faza este urmatoarea :
Aseara pe la 22 si ceva, am intrat linistit pe server si am vazut un codat, nu prea mi-am batut capul pentru ca nici nu erau admini si nu prea aveam ce sa-i fac si nu aveam nici cheful necesar sa-i fac demo si etc. DAR... Codatul a prins curaj si a inceput sa ma ia cu faze de genul : (tot eu eram ala cu wall aici dupa parerea lui )
Dupa asta, am zis gata, ii fac demo... DAR - S-a gandit caramel sa intre pe server fix atunci si sa faca mare tantam pe y@ :
Care credeti ca a fost reactia codatului (shappire) cand ne-a vazut spec pe aman2 ?
Pentru ca nu era suficient s-a apucat sa mai vorbeasca si pe chat ca doar dc nu, nu ne vazuse destul :
Apoi imi spunea ca n-are nimic, ca s-a uitat el 2 min si nu are, e curat... Si eu tot incercam sa-i explic ca din moment ce a facut mare tantam normal ca e curat si a scos ala codu, dar nu prea m-a inteles :
Aici este demo de astazi in care l-am prins cu wall (parerea mea) :
http://www31.zippyshare.com/v/PasqV995/file.html
Nu am apucat sa-l revad pe tot si sunt putin pe graba pentru ca trebuie sa ajung undeva in jumatate de ora, dar stiu ca are cateva faze clare, una pe la minutul 00:50 si una pe la 2:15 parca, o sa va dau mai multe explicatii mai tarziu cand am sa ma intorc acasa. Vreau sa vad si parerea voastra, stie juca, are sunet, trage bine cu awp, dar se da usor de gol, eu zic ca e wall la buton.
Nu am apucat sa-i iau steamid, de fapt i l-am luat, dar am inchis cs ca prostu si l-am pierdut...
Bafta.
Edit :
Abuzul este faptul ca se saluta pe y@, este greu de inteles ? Nu joaca cu wall ? ala e o saracie de jucator, am vazut eu cu cine stau de vorba, nu are rost sa ma lungesc... Ma bucur ca mai e si cineva care stie sa recunoaca un cod pe aici totusi, ca restu sunteti in pom si pomu-n aer. Ce e si mai amuzant e ca asta care chiar are wall joaca la sunet iar eu care nu aveam wall... lasati-o asa
In legatura cu demo-ul ala, m-am uitat la el si am vazut cateva faze de wall, dar momentan nu am timp, trebuie sa plec in oras la o bauta. Diseara la munca, abia maine pe la pranz o sa revin cu edit sa explic fazele in care, dupa parerea mea, joaca cu wall.
Yvy in primul rand cred ca topicul asta este in plus app de "abuz" si de "motivul :abuz y@, atitudine delasatoare" .
Nu tu stabilesti daca a utiliza y@ este abuz sau nu iar faptul ca omul a salutat, foarte frumos din partea lui, in schimb ii gasesc "vina" ca nu a ascultat horoscopul dimineata ca sa ghiceasca ca pe server ar putea fii un "codat" (in viziunea ta) iar daca TU il acuzi de ceva, la randul tau AI PUTEA FII ACUZAT DE "LENE" pentru ca "nu prea mi-am batut capul pentru ca nici nu erau admini si nu prea aveam ce sa-i fac si nu aveam nici cheful necesar sa-i fac demo si etc. "
Revin cu un EDIT dupa ce vizualizez demmo-ul
EDIT: Cu exceptia a 2-3 faze unde cred ca a fost "ghici" (sau poate chiar "wall la buton" ) cred ca omul joaca la sunet si joaca bine
Acuzat de lene ? E vina mea ca joaca ala cu cod ? Sunt obligat cumva sa postez pe forum cand are cineva cod pe server ? Am facut cerere de admin si nu stiu eu ?
"Frumos din partea lui ca a salutat" - te-as injura sincer sa fiu, dar ma abtin. Cum adica frumos din partea lui ? Y@ este facut pentru saluturi ? Ti se pare normal ca toti adminii sa scrie pe y@ cand intra pe server ? Cum a zis si horst, ce codati te mai astepti tu sa prinzi cand intrii si saluti cu 5 mesaje pe y@ ?
Sa va prezint regulamentul,(ca sa vezi ca nu "Stabilesc" eu daca e abuz sau nu) in caz ca nu l-ati vazut (tu sigur nu l-ai citit), este chiar prima regula :
Sanctiuni de gradul I
I.1 Abuzarea comenzilor say
Edit x2 :
Intentia mea nu a fost sa jignesc pe cineva cu acest topic, dar din ce a zis el am tras concluzia ca tot eu eram cel vinovat, normal ca m-am enervat... Cand adminul intra si saluta pe y@ si incepe cu sa spameze cum am aratat mai sus, iar acum el imi spune ca "foarte bine" a facut + ca mesajul de intentionare nu-si avea rostul, eram cam 20-25 pe server si eu eram singurul spec, doar asa ca sa vada toti ca are el admin.
Aceasta postare a fost editata de YvY: 16 August 2017 - 10:00 PM