Salt la continut

Fotografie

Abuz Caramel + Ban shappire

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
12 replies to this topic

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 Postari:
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14
  • Country: Country Flag

# Admin : CarameL
# Varsta : 17
# Motivul : abuz y@, atitudine delasatoare (mi se pare o prostie sa folosesti y@ ca sa saluti sau imediat cum intrii pe server)
# Dovada :

Faza este urmatoarea :
Aseara pe la 22 si ceva, am intrat linistit pe server si am vazut un codat, nu prea mi-am batut capul pentru ca nici nu erau admini si nu prea aveam ce sa-i fac si nu aveam nici cheful necesar sa-i fac demo si etc. DAR... Codatul a prins curaj si a inceput sa ma ia cu faze de genul : (tot eu eram ala cu wall aici dupa parerea lui )
PLlINs2.png
Dupa asta, am zis gata, ii fac demo... DAR - S-a gandit caramel sa intre pe server fix atunci si sa faca mare tantam pe y@ :
cBK3hoF.png
Care credeti ca a fost reactia codatului (shappire) cand ne-a vazut spec pe aman2 ?
PACNCUP.png
Pentru ca nu era suficient s-a apucat sa mai vorbeasca si pe chat ca doar dc nu, nu ne vazuse destul :
z7WX6LP.png
Apoi imi spunea ca n-are nimic, ca s-a uitat el 2 min si nu are, e curat... Si eu tot incercam sa-i explic ca din moment ce a facut mare tantam normal ca e curat si a scos ala codu, dar nu prea m-a inteles :
B3BYdQV.png

Aici este demo de astazi in care l-am prins cu wall (parerea mea) :
http://www31.zippyshare.com/v/PasqV995/file.html
Nu am apucat sa-l revad pe tot si sunt putin pe graba pentru ca trebuie sa ajung undeva in jumatate de ora, dar stiu ca are cateva faze clare, una pe la minutul 00:50 si una pe la 2:15 parca, o sa va dau mai multe explicatii mai tarziu cand am sa ma intorc acasa. Vreau sa vad si parerea voastra, stie juca, are sunet, trage bine cu awp, dar se da usor de gol, eu zic ca e wall la buton.
Nu am apucat sa-i iau steamid, de fapt i l-am luat, dar am inchis cs ca prostu si l-am pierdut...
Bafta.

Edit :
Abuzul este faptul ca se saluta pe y@, este greu de inteles ? Nu joaca cu wall ? :)) ala e o saracie de jucator, am vazut eu cu cine stau de vorba, nu are rost sa ma lungesc... Ma bucur ca mai e si cineva care stie sa recunoaca un cod pe aici totusi, ca restu sunteti in pom si pomu-n aer. Ce e si mai amuzant e ca asta care chiar are wall joaca la sunet iar eu care nu aveam wall... lasati-o asa =d>  :-j    :))

In legatura cu demo-ul ala, m-am uitat la el si am vazut cateva faze de wall, dar momentan nu am timp, trebuie sa plec in oras la o bauta. Diseara la munca, abia maine pe la pranz o sa revin cu edit sa explic fazele in care, dupa parerea mea, joaca cu wall.

Yvy in primul rand cred ca topicul asta este in plus app de "abuz" si de "motivul :abuz y@, atitudine delasatoare" .

Nu tu stabilesti daca a utiliza y@ este abuz sau nu iar faptul ca omul a salutat, foarte frumos din partea lui, in schimb ii gasesc "vina" ca nu a ascultat horoscopul dimineata ca sa ghiceasca ca pe server ar putea fii un "codat" (in viziunea ta) iar daca TU il acuzi de ceva, la randul tau AI PUTEA FII ACUZAT DE "LENE" pentru ca "nu prea mi-am batut capul pentru ca nici nu erau admini si nu prea aveam ce sa-i fac si nu aveam nici cheful necesar sa-i fac demo si etc. "

Revin cu un EDIT dupa ce vizualizez demmo-ul

EDIT: Cu exceptia a 2-3 faze unde cred ca a fost "ghici" (sau poate chiar "wall la buton" ) cred ca omul joaca la sunet si joaca bine

Acuzat de lene ? E vina mea ca joaca ala cu cod ? Sunt obligat cumva sa postez pe forum cand are cineva cod pe server ? Am facut cerere de admin si nu stiu eu ?
"Frumos din partea lui ca a salutat" - te-as injura sincer sa fiu, dar ma abtin. Cum adica frumos din partea lui ? Y@ este facut pentru saluturi ? Ti se pare normal ca toti adminii sa scrie pe y@ cand intra pe server ? Cum a zis si horst, ce codati te mai astepti tu sa prinzi cand intrii si saluti cu 5 mesaje pe y@ ?

Sa va prezint regulamentul,(ca sa vezi ca nu "Stabilesc" eu daca e abuz sau nu) in caz ca nu l-ati vazut (tu sigur nu l-ai citit), este chiar prima regula :

Sanctiuni de gradul I

I.1 Abuzarea comenzilor say

Edit x2 :

Intentia mea nu a fost sa jignesc pe cineva cu acest topic, dar din ce a zis el am tras concluzia ca tot eu eram cel vinovat, normal ca m-am enervat... Cand adminul intra si saluta pe y@ si incepe cu sa spameze cum am aratat mai sus, iar acum el imi spune ca "foarte bine" a facut + ca mesajul de intentionare nu-si avea rostul, eram cam 20-25 pe server si eu eram singurul spec, doar asa ca sa vada toti ca are el admin.

Aceasta postare a fost editata de YvY: 16 August 2017 - 10:00 PM

Cr@Zy-

Cr@Zy-

Untouchable Member

• Membru
  • 1345 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 13-February 17

M`am uitat la demo de 2 ori ,parerea mea este ca nu are nimic. Joaca la sunet ... O singura faza mi s-a parut suspecta din tot demo`ul ..

Iar legat de abuz ,nu vad care ar fii acesta . A salutat pur si simplu cand a intrat ,si apoi a dat SPEC IN / OUT , a inceput sa isi faca treaba ... Nu`i vad rostul, sincer

• MarianDJ, Psihopata. and K3ran like this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Yvy in primul rand cred ca topicul asta este in plus app de "abuz" si de "motivul :abuz y@, atitudine delasatoare" .

Nu tu stabilesti daca a utiliza y@ este abuz sau nu iar faptul ca omul a salutat, foarte frumos din partea lui, in schimb ii gasesc "vina" ca nu a ascultat horoscopul dimineata ca sa ghiceasca ca pe server ar putea fii un "codat" (in viziunea ta) iar daca TU il acuzi de ceva, la randul tau AI PUTEA FII ACUZAT DE "LENE" pentru ca "nu prea mi-am batut capul pentru ca nici nu erau admini si nu prea aveam ce sa-i fac si nu aveam nici cheful necesar sa-i fac demo si etc. "

Revin cu un EDIT dupa ce vizualizez demmo-ul

EDIT: Cu exceptia a 2-3 faze unde cred ca a fost "ghici" (sau poate chiar "wall la buton" ) cred ca omul joaca la sunet si joaca bine

Aceasta postare a fost editata de MarianDj: 16 August 2017 - 02:28 PM

• sEBARu and Cr@Zy- like this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 Postari:
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

1 . nici vorba de wall pe durata acestui demo  2.  nu vad abuzul   ( omu a intrat a dat pe  y@  si ti-a spus probabil ca acel player e curat si daca nu crezi fa un demo si posteaza pe forum ) 

• MarianDJ likes this

Horst Goebel

Horst Goebel

Ultras Member

• Membru
  • 582 Postari:
  • 138 topics
  • Joined 25-March 13

Mi se pare penibil ca atunci cand intri pe server sa saluti pe chat sa vada toti jucatorii. Numai cei care au nevoie de atentie, ori se cred importanti, saluta pe chat cand intra. (parerea mea) De exemplu, daca sunt codati pe server in momentul acela, si nu e nici un admin, iar atunci cand un admin saluta pe chat sa vada toti jucatorii, codatii aia sa iasa de pe server, ori sa scoata codul. E in regula atunci, nu ? Mda.

Eu unul nu vad nici un abuz in print-urile alea de mai sus. A intrat pe server si a inceput sa-si faca datoria de admin.

In legatura cu demo-ul ala, m-am uitat la el si am vazut cateva faze de wall, dar momentan nu am timp, trebuie sa plec in oras la o bauta. Diseara la munca, abia maine pe la pranz o sa revin cu edit sa explic fazele in care, dupa parerea mea, joaca cu wall.

Edit: Minutul 00:42 - se aude ca trage cineva cu deagle acolo aproape de usa, dar acel jucator putea foarte bine sa plece de acolo, sa se pitule dupa usa, sa-si reincarce deagle-ul. Asta poate fi considerata faza de sunet, dar cum mai zis eu si alta data, micile detalii dintr-un demo conteaza foarte mult. Pentru mine asta e o faza de wall. Stie ca vine cineva, din cauza asta il si urmareste prin cutie, se opreste incet si pune tinta fix pe el.

Minutul 03:13 - se vede si se aude un jucator cand trage cu deagle de pe mijloc in coechipierul lui care era sus. Dar pune tinta prin bara aia, iar ala nu se vede unde e, ba chiar il si urmareste putin prin bara aia si intr-un final il omoara. Cum l-a vazut pe ala prin bara aia ? Eu nu vad unde e ala. El il urmareste, se observa cum misca putin de tot in dreapta de tinta. Dupa parerea mea asta e o faza de wall.

Minutul 03:24 - stie ca o sa vina cineva, daca va uitati atent la faza asta, el pune tinta in jos, se opreste incet inainte sa iasa dupa cutie, il urmareste cu tinta pe ala prin cutie pentru o fractiune de secunda. Bineinteles, asta poate fi considerata si o faza de sunet si mai ales de radar, deoarece se aude ca se bat unii pe-acolo cu cateva secunde inainte. Dar faptul cum el se opreste si il urmareste pe ala cu tinta prin cutie pentru o fractiune de secunda m-a determinat sa spun ca are wall la faza asta.

Minutul 03:33 - dupa ce il omoara pe primul adversar care venea pe mijloc, ramane cu tinta pusa in jos. De ce ? Pentru ca stia ca o sa mai vina cineva pe mijloc. Cum am zis si mai sus, micile detalii dintr-un demo conteaza foarte mult. De ce nu ridica tinta ? Putea foarte bine sa apara cineva din stanga dupa cutiile alea. Din cauza asta nu ridica tinta, pentru ca stia sigur ca nu o sa vina cineva din stanga dupa cutiile alea, si o sa vina pe mijloc. Faptul ca el nu ridica tinta si ramane cu ea in jos, deoarece stia ca o sa mai vina cineva, m-a determinat sa spun ca are wall la faza asta.

Minutul 03:45 - se observa destul de clar cum il urmareste pe ala prin zid/usa cu tinta timp de o secunda, pentru ca stia ca o sa vina cineva. E atat de slab incat si cu wall il omoara ala.

Minutul 05:03 - atunci cand il omoara pe ala acolo la porti, iese cu tinta fix pe el, pune zoom de 2 ori exact in locul unde se afla ala. Pai ala putea foarte bine sa se afle in partea stanga, langa usa din stanga, ori pe mijloc. Dar el stia ca e fix acolo, ca statea pe loc exact in acel loc, langa usa din dreapta. Dupa parerea mea asta e cea mai clara faza de wall.

Minutul 05:58 - stie ca e cineva acolo cu awp, de aceea si sare in sus in momentul cand iese dupa usa, si pune si tinta dinainte inspre ala de-acolo. Cum am zis si mai sus, micile detalii dintr-un demo conteaza foarte mult. De ce sare in momentul cand iese dupa usa ? De ce pune tinta dinainte inspre locul ala ? Pentru ca stia sigur ca e cineva acolo. Putea foarte bine sa nu fie nimeni acolo. Dar faptul ca el sare si pune tinta dinainte m-a facut sa spun ca are wall la faza asta.

Intr-adevar joaca si la sunet, pentru ca sunt anumite faze de sunet, dar joaca si cu wall.

Aceasta postare a fost editata de Horst Goebel: 17 August 2017 - 06:08 PM

• YvY likes this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Nici vb de abuz aici, a intrat si a salutat + mesaj atentionare, si-a facut treaba, cat despre wall nu vad nici'o faza concludenta care sa confirme asta! Mai las acest topic deschis pentru Horst.

PS: Head te-as ruga pe viitor sa te abti cu cuvintele jignitoare referitor la staff, nu suntem "Asii" in ale "Cs-ului si Hack-ului" dar ne straduim! Mare grija pe viitor cum vorbesti!

Aceasta postare a fost editata de sEBARu: 16 August 2017 - 09:38 PM

• Cr@Zy-, Psihopata. and K3ran like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

nu isi are rostul reclamatia asta . omu nu a gresit cu nimic. 2 la mana PT TOTI PLAYERII CARE URLATI CA NU NE FACEM TREABA : AVETI SECTIUNE PT DEMO PLAYERI UNDE PUTETI POSTA SI VOI DEMOURI !!! nu vad rostul acestui topic iar in dem da are doar o faza ciudata dar na...nimereala se mai intampla am mai vazut faze de nimereli si la altii ...pur si simplu asta e jocul in restu nu am vazut wall!

iar referitor la ce a zis horst : da , sunt de acord cu el : adminii incercati sa nu mai salutati cu comenzi de csay sau tsay sau y@ etc etc de genul.... pot fi codati si automat o sa fuga. salutati pe chat normal pt jucatori iar pt admin aveti amx_chat . RECLAMATIE NEFONDATA ! 

xDimensioN

xDimensioN

Addicted Member

• Membru
  • 292 Postari:
  • 26 topics
  • Joined 10-January 16

Daca scria intr-una pe y@ atunci da, poate era abuz, dar din moment ce doar a salutat nu consider ca trebuie sanctionat doar pentru atat.. cat despre demo, mi se pare curat si cum a zis si Sapoca mai sus, poti posta presupusii codati la sectiunea Ban list.

YvY

YvY

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 640 Postari:
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

Daca scria intr-una pe y@ atunci da, poate era abuz, dar din moment ce doar a salutat nu consider ca trebuie sanctionat doar pentru atat.. cat despre demo, mi se pare curat si cum a zis si Sapoca mai sus, poti posta presupusii codati la sectiunea Ban list.

Nu ati inteles deloc topic-ul asta :))
Reclamatie este pentru ca se saluta cu y@ imediat cum intra pe server + spam inutil din moment ce sv nu era full iar eu eram singurul spec. Imi place cum aprobati si voi faptul ca nu e bine ca se practica asta, dar apoi spuneti ca reclamatia nu-si are rostu'.
Nu i-am facut reclamatie ca nu i-a dat ban aluia, am inclus si ban-ul aici sa nu mai fac alte topic-uri/postez de 10 ori prin 10 parti fara rost. Nu avea ce sa faca din moment ce ala scosase cod, nu a gresit in legatura cu faptul ca nu i-a dat ban, a gresit prin faptul ca de cum a intrat pe sv a inceput cu y@ stricandu-mi tot demo. In fine, vad ca e degeaba regula cu "nu abuzati de comenzile say" :)) daca asta nu e abuz (folosirea inutila si fara rost a unui lucru dupa bunul plac/cum ne vine noua) atunci nu stiu cand o sa mai fie.
Inca imi sustin parerea ca are wall.

Edit :

Well,a fost o simpla intamplare sa salute pe y@ si in acelasi timp sa fie un codat.Avand in vedere faptul ca,el mai mereu saluta pe y@,a fost o simpla coincidenta deci nu vad nici un abuz aici.Iar in legatura cu demo-ul nu ai prins faze clare care sa arate ca intr-adevar respectivul are cod,next time fa si tu demo mai devreme daca vrei sa ia ban cineva,nu ne insira noua ca "ti-a fost lene" , atunci nu vorbii ca nu ai prins faze de wall in demo si ca s-a dezactivat din moment ce tu ai ai jucat ceva timp cu el pana sa ii faci demo,greseala ta.

Pai asta e abuzul, ca se foloseste y@ pentru a saluta,lucru complet inutil ce poate chiar sa faca si rau (ca in cazul de fata), e alegerea voastra daca-l considerati abuz sau nu... Vad ca deja asta este vazut ca un lucru normal si nu inteleg de ce, ma rog.
Ai dreptate, a fost si vina mea ca nu i-am facut mai devreme.

Aceasta postare a fost editata de YvY: 17 August 2017 - 11:46 AM

Psihopata.

Psihopata.

Addicted Member

• Membru
  • 315 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 17-March 17

Well,a fost o simpla intamplare sa salute pe y@ si in acelasi timp sa fie un codat.Avand in vedere faptul ca,el mai mereu saluta pe y@,a fost o simpla coincidenta deci nu vad nici un abuz aici.Iar in legatura cu demo-ul nu ai prins faze clare care sa arate ca intr-adevar respectivul are cod,next time fa si tu demo mai devreme daca vrei sa ia ban cineva,nu ne insira noua ca "ti-a fost lene" , atunci nu  vorbii ca nu ai prins faze de wall in demo si ca s-a dezactivat din moment ce tu ai ai jucat ceva timp cu el pana sa ii faci demo,greseala ta.

• YvY likes this

Teddiiii

Teddiiii

Power Member

• Membru
  • 87 Postari:
  • 9 topics
  • Joined 07-July 17

Postare putin cam nefondata, in demo nu se prevede wall, iar asta nu e abuz.

YvY

YvY

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 640 Postari:
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

Mi se pare penibil ca atunci cand intri pe server sa saluti pe chat sa vada toti jucatorii. Numai cei care au nevoie de atentie, ori se cred importanti, saluta pe chat cand intra. (parerea mea) De exemplu, daca sunt codati pe server in momentul acela, si nu e nici un admin, iar atunci cand un admin saluta pe chat sa vada toti jucatorii, codatii aia sa iasa de pe server, ori sa scoata codul. E in regula atunci, nu ? Mda.

Eu unul nu vad nici un abuz in print-urile alea de mai sus. A intrat pe server si a inceput sa-si faca datoria de admin.

Edit: Minutul 00:42 - se aude ca trage cineva cu deagle acolo aproape de usa, dar acel jucator putea foarte bine sa plece de acolo, sa se pitule dupa usa, sa-si reincarce deagle-ul. Asta poate fi considerata faza de sunet, dar cum mai zis eu si alta data, micile detalii dintr-un demo conteaza foarte mult. Pentru mine asta e o faza de wall. Stie ca vine cineva, din cauza asta il si urmareste prin cutie, se opreste incet si pune tinta fix pe el.

Minutul 03:13 - se vede si se aude un jucator cand trage cu deagle de pe mijloc in coechipierul lui care era sus. Dar pune tinta prin bara aia, iar ala nu se vede unde e, ba chiar il si urmareste putin prin bara aia si intr-un final il omoara. Cum l-a vazut pe ala prin bara aia ? Eu nu vad unde e ala. El il urmareste, se observa cum misca putin de tot in dreapta de tinta. Dupa parerea mea asta e o faza de wall.

Minutul 03:24 - stie ca o sa vina cineva, daca va uitati atent la faza asta, el pune tinta in jos, se opreste incet inainte sa iasa dupa cutie, il urmareste cu tinta pe ala prin cutie pentru o fractiune de secunda. Bineinteles, asta poate fi considerata si o faza de sunet si mai ales de radar, deoarece se aude ca se bat unii pe-acolo cu cateva secunde inainte. Dar faptul cum el se opreste si il urmareste pe ala cu tinta prin cutie pentru o fractiune de secunda m-a determinat sa spun ca are wall la faza asta.

Minutul 03:33 - dupa ce il omoara pe primul adversar care venea pe mijloc, ramane cu tinta pusa in jos. De ce ? Pentru ca stia ca o sa mai vina cineva pe mijloc. Cum am zis si mai sus, micile detalii dintr-un demo conteaza foarte mult. De ce nu ridica tinta ? Putea foarte bine sa apara cineva din stanga dupa cutiile alea. Din cauza asta nu ridica tinta, pentru ca stia sigur ca nu o sa vina cineva din stanga dupa cutiile alea, si o sa vina pe mijloc.

Minutul 03:45 - se observa destul de clar cum il urmareste pe ala prin zid/usa cu tinta timp de o secunda, pentru ca stia ca o sa vina cineva. E atat de slab incat si cu wall il omoara ala.

Minutul 05:03 - atunci cand il omoara pe ala acolo la porti, iese cu tinta fix pe el, pune zoom de 2 ori exact in locul unde se afla ala. Pai ala putea foarte bine sa se afle in partea stanga, langa usa din stanga, ori pe mijloc. Dar el stia ca e fix acolo, ca statea pe loc exact in acel loc, langa usa din dreapta. Dupa parerea mea asta e cea mai clara faza de wall.

Minutul 05:58 - stie ca e cineva acolo cu awp, de aceea si sare in sus in momentul cand iese dupa usa, si pune si tinta dinainte inspre ala de-acolo. Cum am zis si mai sus, micile detalii dintr-un demo conteaza foarte mult. De ce sare in momentul cand iese dupa usa ? De ce pune tinta dinainte inspre locul ala ? Pentru ca stia sigur ca e cineva acolo. Putea foarte bine sa nu fie nimeni acolo. Dar faptul ca el sare si pune tinta dinainte m-a facut sa spun ca are wall la faza asta.

Intr-adevar joaca si la sunet, pentru ca sunt anumite faze de sunet, dar joaca si cu wall.

Se poate da T/C. Sper ca ati inteles ce am vrut sa arat cu acest topic si cu acest demo, macar el a inteles.
Daca nu era caramel, poate-l prindeam chiar si mai devreme.
Ramane alegerea voastra daca o sa salutati in continuare cu y@ si daca o sa folositi aceasta "comanda" dupa cum aveti fiecare chef. La fel si in cazul demo-ului, il banari daca vreti, daca nu, eu nu am ce sa fac mai mult de atat, nu eu pierd aici.
Seara faina.

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

aici el s-a dus strict dupa sunet, de unde tragea, nu avea cum sa preconizeze ca acel player se duce sa-si incarce arma + auzea daca intr-adevar incarca deagle-ul...

- aici te contrazic...acolo daca esti putin atent, pana sa revina cu tinta prin bara aia, ii se vede capul daca esti f atent "micile detalii" da demo pe slow si ai sa observi treaba asta, dupa el isi aseaza tinta dupa cum a vazut si trage prin acea bara si eu la fel procedam  -> la prima vedere asta am zis si eu (faza clara de wall) dar m-am uitat again in slowmotion si intr-adevar se vede capul adversarului

Minutul 03:33 - dupa ce il omoara pe primul adversar care venea pe mijloc, ramane cu tinta pusa in jos. De ce ? Pentru ca stia ca o sa mai vina cineva pe mijloc. Cum am zis si mai sus, micile detalii dintr-un demo conteaza foarte mult. De ce nu ridica tinta ? Putea foarte bine sa apara cineva din stanga dupa cutiile alea. Din cauza asta nu ridica tinta, pentru ca stia sigur ca nu o sa vina cineva din stanga dupa cutiile alea, si o sa vina pe mijloc.
aici la fel, am zis faza clara de wall si again m-am uitat mai atent la demo si slow -> am observat imediat dupa ce face frag pe primul adversar, cand se intoarce se vede cum celalalt sare jos si normal ca stia unde se afla si il astepta

s.a.m.d. 

Deci daca din punctul tau de vedere acest player are wall, atunci consider ca si ^hEaD^ are wall!

T/C

• Cr@Zy-, Psihopata. and K3ran like this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi