Jump to content

Photo

Staff sau...?

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
23 replies to this topic

Kavin

Kavin

Member

• Membru
  • 27 posts
  • 11 topics
  • Joined 10-August 17
  • Country: Country Flag

Salut!

Ma gandeam sa dezbatem mai mult niste neclaratitati, pe care, din pacate, mi le-ati reprosat intruna...

Mi-ati stricat cererea de admin, deci, sa continuam aici.

1. Asa cum am inceput activitatea pe forum, cu reclamatia admin-ului K3ran, prima problema a staff-ului:

http://forum.cs16.ro...157-abuz-k3ran/

De unde reiese ca staff-ul face aceeasi greseala, si anume:

Am fost blamat, "luat la misto", cu aceeasi chestie (demo pe jucator)... Nimeni nu mi-a raspuns cu/din regulament.

Am acuzat admin-ul pe drept, facandu-i print in fapt. Problema a fost ca nici nu s-a sinchisit sa se uite pe el.

I.8 Anuntarea unui posibil codat, adminul are obligatia de a raspunde: ok/ma uit (chiar daca a fost verificat in trecut)

2. Cererea mea de admin a fost nerespectata, mi s-a raspuns din categoria (Abuz admin), neavand legatura cu formularul meu completat, corect, zic eu:

1.1 OldShatterhand a spus niste aberatii, pe care lumea le-a crezut: 

Ai  un limbaj f vulgar pe server atat cu playerii cat si cu adminii. nu are rost sa dezvolt .   Contra ! 

Eu i-am raspuns:

Nici macar nu folosesc chat-ul. Contraargument!

K3ran s-a luat dupa OldShatterhand:

CONTRA !

EDIT: Motivele sunt specificate de catre Andra si Old dar si de catre ceilalti admini ! Nu are rost sa mai repet!

Cr@Zy- a inchis topic-ul, dupa ce luasem 2 PRO-uri la rand; nu stiu de ce. :D http://forum.cs16.ro...n/#entry2244549

Snake-EYes  si-a ajutat colegii "putin pregatiti", luandu-le apararea cu un "CONTRA": http://imgur.com/a/Diy6i

AndrA selecteaza playerii in staff? server-ul are nevoie de noi; staff-ul nu trebuie sa fie pe pile/relatii. trebuie sa-si faca datoria: http://imgur.com/a/dllRI

PsihoticMind lumea poarta aceleasi sosete in fiecare zi... Cam asta spui tu prin: "Evident ca a zis ca e curat pentru ca e verificat de fiecare data cand intra.Nu esti primul care zice ca nu e curat,da?". Apropo, nu am vazut niciodata pe cineva sa verifice jucatoru' ala:http://imgur.com/a/fXjqg

1.2 De ce ati luat admin, daca nu ati citit regulamentul?

http://forum.cs16.ro...tatadmin-andra/

http://forum.cs16.ro...admin-hooligan/

http://forum.cs16.ro...oldshatterhand/

Edited by Kavin, 12 August 2017 - 08:56 PM.

Cr@Zy-

Cr@Zy-

Untouchable Member

• Membru
  • 1345 posts
  • 4 topics
  • Joined 13-February 17

Eu zic sa incetezi cu topicurile astea aiurea .. Serios :) . Ti-am inchis cererea pentru ca acolo nu mai era o "cerere" , era chat . Acolo trebuie sa iti astepti decizia ,nu sa iei fiecare admin in parte "De ce a dat fiecare contra/pro "

Nimeni nu ia admin pe "pile" , tocmai aia e faza, trebuie sa arati ca ai inteles ceva din acel regulament .. pe cand tu ,se pare ca nu ai inteles nimic .. Pe acel jucator l-ai reclamat si in serile precedente , si ti s-a spus ca e curat . In fiecare seara cand o sa intrii ,o sa il reclami ?

Nu ti`a spus nimeni nimic cu rea intentie ... Data viitoare cand mai faci o cerere , asteapta pur si simplu' voturile si atat... fara off-topic sau dublu post !

• Randy, Psihopata. and K3ran like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

dati frate TC si terminati cu toate circurile astea !!! kevin daca mai faci 1 post cer banare si pe forum si pe sv punct! 

nu gasesc rostul acestui topic... adminul a facut treaba care trebuia sunt jucatori pe sv care au fost verificati de N ori si care chiar sunt BUNI ! daca urla cate unu si altu de coduri asta nu inseamna ca au playerii respectivi! si nu suntem obligati sa va repetam de 1000 de ori ca jucatorul X sau Y( care poate a fost verificat de o gramada de ori si care joaca pe sv de o gramada de timp si joaca BINE ) nu are coduri !!! 

• K3ran likes this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

se pare ca nu ne-am facut intelesi. din moment ce un player este dat pe u@ la fiecare 10 minute si un admin se uita de 2-3-5 ori pe el  cred ca e suficient sa stie daca respectivu e sau nu codat (unii din ei sunt playeri f vechi ) ok nu s-a uitat pe el pt ca stia ca nu e codat dar pt tine nu e suficient.. faci pe forum la fel ca pe server . din cate stiu toti cei care sunt mai buni pt tine sunt codati  si automat ii dai pe u@ . de ce nu ne-ai facut reclamatie la toti ? si eu ti-am zis de cateva ori ca playerul x e curat chiar daca nu m-am uitat in acel moment pe el. nu vad rostul acestei postari sau tie iti place asa ca la piata ? iti inteleg frustrarea dar nu cred ca e ok sa ajungem sa ne certam pe aici din cauza ca unii playeri sunt mai buni si altii mai slabi . cererea admin ? pai la cum te stiu si la cati codati vezi tu pe server in jumatate de zi ai fi in stare sa i banezi pe toti cei ce fac frag .  ti s-a spus in celalalt post . nu crezi un admin fa un demo playerului pe care il consideri suspect si postezi . in felul asta isi vor da mai multi cu parerea si sunt convins ca vei fi multumit .  O seara buna !

• Cr@Zy-, K3ran and Mihaela Andra like this

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13

Intelege ca asta nu e o conspiratie impotriva ta .

Am luat in cosiderare fiecare aspect prezentat , si am decis sa iti dau un "contra" .

Faptul ca ai facut atatea post-uri aiurea in care cereai explicatii aiurea adminilor plus reclamatia (care sa fim seriosi nu isi avea rostul) m-a impins catre acest lucru. 

Cat priveste activitatea ta nu aveam ce comenta , daca iti asteptai calm poate altfel era situatia .

Sper ca m-am facut inteles ...

Edited by Snake-EYes, 12 August 2017 - 09:09 PM.

• MIDNIGHT., Billy the Kid, Cr@Zy- and 1 other like this

Kavin

Kavin

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 27 posts
  • 11 topics
  • Joined 10-August 17

De cat no-recoil [%] are nevoie un valver pentru a trage asa?: ad.dem ade demo

Edited by Kavin, 12 August 2017 - 10:00 PM.

Cr@Zy-

Cr@Zy-

Untouchable Member

• Membru
  • 1345 posts
  • 4 topics
  • Joined 13-February 17

Adica tu .. spui asa : " Experienta in amx : 2 luni " si te contrazici cu mai multi membrii ai staff-ului ...care probabil ,zic si eu ,au mai mult de 2 luni experienta :)

Nimic interesant la demo-ul tau ... Joaca la fel, ca si atunci cand ne uitam pe el, asa joaca el . Are un stil mai ciudat ,dar aia nu inseamna ca are cod .

Daca tot ai avut demo ,de ce nu l-ai pus de prima data ,si a trebuit sa faci atata circ ?

EDIT : Tu vorbesti de luni ,si noi vorbim de ani petrecuti pe acest joc .. si ani de adminat .... Ai dat-o in alte chestii acum ,tu l-ai raportat pe U@ adE no-recoil .. Iar in acel demo nu este vorba de asa ceva ... Sunt tot felul de tutoriale pe youtube ,daca te intereseaza sa aflii mai multe detalii .

Poftim :
Poate dupa acest video o sa intelegi mai multe, si nu mai continui cu astfel de topicuri :)

Edited by Cr@Zy-, 12 August 2017 - 10:07 PM.

• Randy and Billy the Kid like this

Mihaela Andra

Mihaela Andra

Member

• Membru
  • 54 posts
  • 1 topics
  • Joined 03-August 17

Adica tu .. spui asa : " Experienta in amx : 2 luni " si te contrazici cu mai multi membrii ai staff-ului ...care probabil ,zic si eu ,au mai mult de 2 luni experienta :)

Nimic interesant la demo-ul tau ... Joaca la fel, ca si atunci cand ne uitam pe el, asa joaca el . Are un stil mai ciudat ,dar aia nu inseamna ca are cod .

Daca tot ai avut demo ,de ce nu l-ai pus de prima data ,si a trebuit sa faci atata circ ?

Crazy, te rog man, TC! E suficient pe ziua de azi, ne-am batut capetele prea mult! Thnx

• Billy the Kid and Cr@Zy- like this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Curat !   dupa cum spune si Crazy  daca ai avut demo si ai vrut mai multe pareri de ce nu ai postat  din prima unde trebuie .si in felul asta evitam discutiile astea ca la piata  . Sper ca termini cu posturile astea fara rost . 

• Cr@Zy- and Mihaela Andra like this

Kavin

Kavin

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 27 posts
  • 11 topics
  • Joined 10-August 17

"Curat !", poti sa imi si de ce? Sunt noob, uite, nu stiu.

Va rog!

E la discutii libere.

Cu voi am mai vorbit, lasatii si pe altii. 

Edited by Kavin, 12 August 2017 - 09:41 PM.

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

P.S va rog, e la discutii libere, aici avem voie sa comentam mai mult.

Cauta frate pe youtube si vezi diferenta intre skill si cod .  pe bune nu crezi ca devii obositor ?  

• Mihaela Andra likes this

Mihaela Andra

Mihaela Andra

Member

• Membru
  • 54 posts
  • 1 topics
  • Joined 03-August 17

P.S va rog, e la discutii libere, aici avem voie sa comentam mai mult.

Avem, dar oricat ti-ar explica cineva ceva dai dovada ca nu intelegi nimic din ce ti se spune. Datorita acestui fapt repet, care mai este problema? Mai devreme ca abuz, acum ne-ai luat pe rand ca avem ceva cu tine sau ca ti s-a parut ca favorizam pe nu stiu cine, tu pui la indoiala admini cu experienta de ani de zile in spate! Tu stii ca e codat, noi ne inselam, cu totii! Invata care e diferenta dintre un player codat si unul care stie sa joace! Bafta!

Edited by Mihaela Andra, 12 August 2017 - 09:49 PM.

• Billy the Kid and Cr@Zy- like this

Kavin

Kavin

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 27 posts
  • 11 topics
  • Joined 10-August 17

EDIT : Tu vorbesti de luni ,si noi vorbim de ani petrecuti pe acest joc .. si ani de adminat .... Ai dat-o in alte chestii acum ,tu l-ai raportat pe U@ adE no-recoil .. Iar in acel demo nu este vorba de asa ceva ... Sunt tot felul de tutoriale pe youtube ,daca te intereseaza sa aflii mai multe detalii .

Poftim :
Poate dupa acest video o sa intelegi mai multe, si nu mai continui cu astfel de topicuri :)

Nu te pricepi la coduri, si nici ceilalti colegi ai tai.

Cand vorbesti de ani, spui de timpul pierdut in joc. 

Mihaela Andra

Mihaela Andra

Member

• Membru
  • 54 posts
  • 1 topics
  • Joined 03-August 17

Vorbim de adminat, dar pana la urma tu nici nu stii.Nu inteleg de ce vorbesti in necunostinta de cauza? :)) Abia stii sa folosesti forumul..Sau stai, nu, nu stii! ;)

Cr@Zy-

Cr@Zy-

Untouchable Member

• Membru
  • 1345 posts
  • 4 topics
  • Joined 13-February 17

=))))))))))))))))))))) Chiar m-ai facut sa rad ... Nu ma pricep la coduri ,si nici ceilalti colegi ai mei ,ai dreptate . E bine ca te pricepi tu ,cu tot cu experienta ta ;) 

Hai seara faina ! Deja chiar ne iei in ras

Kavin

Kavin

Member

• Topic Starter

• Membru
  • 27 posts
  • 11 topics
  • Joined 10-August 17

Vorbim de adminat, dar pana la urma tu nici nu stii.Nu inteleg de ce vorbesti in necunostinta de cauza? :)) Abia stii sa folosesti forumul..Sau stai, nu, nu stii! ;)

Tu te-auzi? Cum sa nu stiu?

Andra.. Bravo! Ai dreptate.

Edited by Kavin, 12 August 2017 - 10:47 PM.

Mihaela Andra

Mihaela Andra

Member

• Membru
  • 54 posts
  • 1 topics
  • Joined 03-August 17

Plus ca vorbesti aberatii sincer =)))) De ce pana mea ai mai pus cererile noastre la primul post? Ca sa stii si tu, cuvintele cheie sunt sterse din cerere dupa ce a fost acceptata(edit by Sebaru, ai ochi uite-te sa vezi), ca sa nu se poata da copy-paste inteligentule! Repet, da un ochi pe primul post si pe aici pe la inceput si te convingi singurel ca nu stii :))

Ne-am dat dracu nu se pricepe nici unul, doar tu :))) Serios?

Altii? Pai sa te lamuresc, ceilalti nu mai stau sa-si bata capetele cu tine ca se observa ca nu pricepi nimic oricat ti s-ar explica ;)

Edited by Mihaela Andra, 12 August 2017 - 10:43 PM.

• Cr@Zy- likes this

Billy the Kid

Billy the Kid

Master Member

• Membru
  • 1788 posts
  • 23 topics
  • Joined 19-March 15

Prietene  , pana la urma care e problema ta ?  de unde pana unde iti permiti tu sa ne iei la rost ? daca cineva nu respecta regulamentul va fi sanctionat de cei in masura sa faca asta . nu te inteleg unde vrei sa ajungi . esti frustrat ca ti-am dat contra ?  iti dau inca o data tocmai pt comportamentul tau . ti s-a explicat de N ori  ce si cum . nu-ti convine cum ne facem treaba  ? du te pe alt server . nu te obliga nimeni sa joci aici  asa ca termin o cu post-urile astea de 2 lei . nu vezi ca devii penibil ? 

• Cr@Zy- and Mihaela Andra like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12
ba frate ce e aici ma circ pe bune? devine stresant las-o naibii de treaba.... 1 post daca mai vad ai ban si pe forum si pe sv iti promit kavine ! atat ! PUNCT SI T.C. daca nu se poate da direct propun vot cine e de acord la mn in post sa dea pro sau contra si se rezolva !

sapoca - pro

Edited by adriano04, 13 August 2017 - 08:07 AM.

• MarianDJ likes this

Mihaela Andra

Mihaela Andra

Member

• Membru
  • 54 posts
  • 1 topics
  • Joined 03-August 17

ba frate ce p.... mea e aici ma circ pe bune? devine stresant las-o naibii de treaba.... 1 post daca mai vad ai ban si pe forum si pe sv iti promit kavine ! atat ! PUNCT SI T.C. daca nu se poate da direct propun vot cine e de acord la mn in post sa dea pro sau contra si se rezolva ! 

sapoca - pro

Pro, cu flori! :))) =))

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users