Salutare colegi . Imi cer scuze ca deschid acest topic dar am o curiozitate, CARE ESTE ROSTUL VOTULUI pentru CERERE ADMIN nou, daca oricum NU conteaza ce votam noi .
Spun asta pt ca de ex, la ultima cerere de admin a lui OLD s-a votat 7 CONTRA si 4 PRO ? Daca oricum nu se tine cont de votul nostru al adminilor, atunci propun sa nici nu ma votam ! Ce rost are "modelul cerere admin" cand oricum NU se completeaza corect ci doar poate la misto sau in graba, fara a se citii regulamentul si totusiiiii SE DA PRO pe motiv ca "e vechi, a mai fost, il cunosc eu,etc " si fara a se tine cont de ULTIMA ACTIVITATE din ultimele luni .
EDIT 1 . Mada, nu e vb de experienta sau de altceva caci nici eu nu am experienta si eu am fost (si poate ca mai sunt "habarnist" ) in multe vis-a-vis de CS sau de acest server doar ca nu inteleg rostul votului daca oricum nu se tine cont de el?! Adica se face cerere si INDIFERENT de PRO sau CONTRA, rezultatul e acelasi ! Pai mai are rost atunci sa mai votam? Oricum "ceea ce trebuie sa se intample" se intampla !
Imi cer scuze daca am fost inteles gresit, NU am nimic cu acea persoana, NU AM NIMIC cu nimeni
EDIT 2: Randy, NU era o "cerere" era mai mult "o curiozitate" despre CE INSEAMNA MAI EXACT votul nostru?! DACA inseamna ceva ! SI DA, nu e normal sa iti dai o parere despre cineva pe care azi il vezi pe server si maine apare cererea si si aia facuta "la misto"? Cat despre "votul automat" stiu despre ce vbesti ca am patit si eu din astea si PERSONAL am dat vot desi eram mai multi admini on, dar NU asta este subiectul postului meu!
Aceasta postare a fost editata de MarianDj: 06 August 2017 - 08:08 PM