Jump to content

Photo

VOT ADMIN

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15
  • Country: Country Flag

Salutare colegi . Imi cer scuze ca deschid acest topic dar am o curiozitate, CARE ESTE ROSTUL VOTULUI pentru  CERERE ADMIN nou, daca oricum NU conteaza ce votam noi .

Spun asta pt ca de ex, la ultima cerere de admin a lui OLD s-a votat 7 CONTRA si 4 PRO ? Daca oricum nu se tine cont de votul nostru al adminilor, atunci propun sa nici nu ma votam ! Ce rost are "modelul cerere admin" cand oricum NU se completeaza corect ci doar poate la misto sau in graba, fara a se citii regulamentul si totusiiiii SE DA PRO pe motiv ca "e vechi, a mai fost, il cunosc eu,etc " si fara a se tine cont de ULTIMA ACTIVITATE din ultimele luni .

EDIT 1 . Mada, nu e vb de experienta sau de altceva caci nici eu nu am experienta si eu am fost (si poate ca mai sunt "habarnist" ) in multe vis-a-vis de CS sau de acest server doar ca nu inteleg rostul votului daca oricum nu se tine cont de el?! Adica se face cerere si INDIFERENT de PRO sau CONTRA, rezultatul e acelasi ! Pai mai are rost atunci sa mai votam? Oricum "ceea ce trebuie sa se intample" se intampla !

Imi cer scuze daca am fost inteles gresit, NU am nimic cu acea persoana, NU AM NIMIC cu nimeni

EDIT 2: Randy, NU era o "cerere" era mai mult "o curiozitate" despre CE INSEAMNA MAI EXACT votul nostru?! DACA inseamna ceva ! SI DA, nu e normal sa iti dai o parere despre cineva pe care azi il vezi pe server si maine apare cererea si si aia facuta "la misto"? Cat despre "votul automat" stiu despre ce vbesti ca am patit si eu din astea si PERSONAL am dat vot desi eram mai multi admini on, dar NU asta este subiectul postului meu!

Edited by MarianDj, 06 August 2017 - 08:08 PM.

• adriano04, DaR, @cHaZzZ and 3 others like this

Mihaela Andra

Mihaela Andra

Member

• Membru
  • 54 posts
  • 1 topics
  • Joined 03-August 17
Uite.te te rog la banlistul lui si ai sa.ti dai seama ca, atata timp cat a stat pe acest sv si.a facut treaba cum trebuie, uite.te la cererile unban si ai sa vezi cam cate are(daca are)! Cei vechi au dat pro si a primit acces pt faptul ca il cunosc si stiu cum s.a descurcat, ca si.a facut treaba si a fost si este serios.In ultimele luni nu a avut acctivitate pt ca nu a fost in tara si nu a avut nici pc si nici posibilitate sa joace.Daca tot a primit o sansa asteptati si voi sa.l cunoasteti si sa vedeti ce si cum.Cine a dat pro si a acceptat cererea stie ce stie. In caz de alte intrebari apelati la Seba/A4/Mada, o sa va spuna mai multe ei.Valabil si in cazul meu! :) Peace

Edited by Mihaela Andra, 06 August 2017 - 03:10 PM.

• Horst Goebel, sEBARu and Billy the Kid like this

_NVIDIA

_NVIDIA

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 25 topics
  • Joined 29-October 16

Nu e vorba de banlist aici. Ne-am exprimat destul de bine acolo. Se pare ca nu ai inteles ce scrie mai sus. La tine cum am dat pro ???...Dar asa se intampla asta e. Sunt de acord cu Marian sa nu se mai voteze ca si asa nu suntem luati in calcul. Foarte putini dintre noi postam ca sa ne exprimam ceilalti sunt de acord cu noi dar nu posteaza si nu inteleg de ce.

Edit: Pe bune Andra? Ce am zis despre tine ? decat faptul sa citesti cu atentie..........!!!!! Ce am scris eu si ce ai inteles tu....Vai mama mea

Edited by _NVIDIA, 06 August 2017 - 05:01 PM.

MaDaLiNa.X.O

MaDaLiNa.X.O

Untouchable Member

• Membru
  • 1314 posts
  • 7 topics
  • Joined 06-March 16

Marian nu va pot intelege...la ce ai facut acest topic...toti sunteti luati in considerare dar toti merita o sansa sau o a doua sansa avand in vedere ca edi a mai fost si-a facut treaba si nu a avut probleme....eu impreuna cu sebaru am considerat ca este ok sa ii mai dam o sansa de a reveni in acest staff...a fost problema cererea? ok ...da a facut-o gresit si a corectat-o...toti meritam o sansa..eu cand am venit aici nici nu stiam ce inseamna adminat/comenzi amx/ cu ce se mananca asta...si am primit o sansa, crazy la fel a revenit in staff a doua oara...nici el nu a avut greseli in trecut de ce sa nu ii mai dam o sansa de a intra in staff, psihopata, k3ran si multi altii au fost la fel ca mine nu au stiu nimic si au primit o sansa si au invatat...de ce judecati asa? de ce aveti atata rautate? de ce nu incercati cu totii sa nu mai fiti asa rai si sa fim unitii? de ce nu incheiati discutiile iesite aiurea si de ce le dati amploare? de ce nu incercati sa intelegeti anumite chesti si sa incercati sa va intelegi cu totii intre voi? de ce dati mereu apa la moara in loc sa aplanati discutiile? Da si Edi a gresit in anumite privinte...nu conteaza ce a facut  in trecut sau banlistul...conteaza ce va face dar haide-ti sa le dam sansa ...nu sa sarim toti cu gura...nu cred ca a gresit emorm incat sa urati un om...pe care nici nu il cusoateti...sfatul meu este nu mai judecati din prima ci sa cunoaste-ti omul...si sa nu mai fiti atat e rautaciosi si sa facem cumva sa fim un STAFF unit  . Nvidia tu faci mai rau tu atati adminii...nu inteleg care e problema ta odata ce nu mai faci parte din staff...ah da stai am uitat tu ai vrut sa pleci :)))) nu ca ti-a luat Sebaru adminul...tu ai vrut tot...la ce mai postezi tu si la ce te mai implici? ca sa ii faci pe toti sa se certe unii cu alti? :))) ca si aseara...:)))

Edited by MaDaLiNa.X.O, 06 August 2017 - 04:58 PM.

• Randy, sEBARu and Billy the Kid like this

Mihaela Andra

Mihaela Andra

Member

• Membru
  • 54 posts
  • 1 topics
  • Joined 03-August 17

Nu e vorba de banlist aici. Ne-am exprimat destul de bine acolo. Se pare ca nu ai inteles ce scrie mai sus. La tine cum am dat pro ???...Dar asa se intampla asta e. Sunt de acord cu Marian sa nu se mai voteze ca si asa nu suntem luati in calcul. Foarte putini dintre noi postam ca sa ne exprimam ceilalti sunt de acord cu noi dar nu posteaza si nu inteleg de ce.

Te rog doar sa nu faci afirmatii aiurea, necunoscandu'ma :) Am inteles foarte bine ce a spus. Eu doar am explicat ce, cum si care au fost motivele in ceea ce.l priveste atat pe el(crede.ma eu stiu cel mai bine situatia), cat si pe mine. Doar atat, in ceea ce priveste parerile si restul, momentan nu sunt in masura sa vorbesc, multumesc de intelegere. :D Mai departe tine de restul, nu de mine, repet eu doar am explicat situatia nimic mai mult! Multumesc pt pro'uri, apreciez. Bafta tuturor :">

Edited by adriano04, 06 August 2017 - 05:09 PM.
Avertisment verbal!ai buton de edit

• Billy the Kid likes this

_NVIDIA

_NVIDIA

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 25 topics
  • Joined 29-October 16

Ce sa faci acum cand spui lucrurilor pe nume ramai fara nimic aici :))) cum zicea A4 ....numai pupincuristi si tin sa ii dau dreptate intr-un final au aparat. Cred ca v-a fi si ultimul post pt ca e posibil sa iau ban si pe forum. E deranjant sa spui adevarul cam doare stii cum e....viata merge inainte. Numai bine va doresc. Pt ceilalti colegi stiti ce spun !!!!!

Edited by adriano04, 06 August 2017 - 06:21 PM.

MaDaLiNa.X.O

MaDaLiNa.X.O

Untouchable Member

• Membru
  • 1314 posts
  • 7 topics
  • Joined 06-March 16

Ce sa faci acum cand spui lucrurilor pe nume ramai fara nimic aici :))) cum zicea A4 ....numai pupincuristi si tin sa ii dau dreptate intr-un final au aparat. Cred ca v-a fi si ultimul post pt ca e posibil sa iau ban si pe forum. E deranjant sa spui adevarul cam doare stii cum e....viata merge inainte. Numai bine va doresc. Pt ceilalti colegi stiti ce spun !!!!!

Pentru mine adevarul nu doare...doar ca tu judeci mult si cand nu trebuie...si nu lasi pe nimeni sa vb...crezi ca rezolvi ceva? :))) facand atata gura?

Edited by adriano04, 06 August 2017 - 06:39 PM.

• Billy the Kid likes this

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13
Marian. Old este un admin foarte vechi. Voi da'ti contra doar ca nu ati văzut o persoană pe server. Edi este un veteran pe acest server. Stiu ce poate. De aceea am inchis tipicul. Avea cel mai mare grad după mine si sebaru. După cum am mai zis mai bine ai un admin bun oe server decat 10 fără interes. Toți stiti ce aveți de făcut, dar sunteti doar niște fragări. Eram pe server eu... Crazy psihopata si alți admini. Le'am zis pe steam sa nu dea nimeni vot sa vad dacă își da cineva interesul. Nimeni nu a facut'o intrand votul automat. Faceți si discriminări. La un jucător care sta afk ii dați kick, la un coleg de al vostru nu. Așa ca terminati cu cererile astea

Edited by Randy, 06 August 2017 - 07:14 PM.

• RAKSONE, Billy the Kid and Teddiiii like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

nu inteleg rostul acestei ....."plangeri" sa zic asa...plangeti si va sariti unu de gatul altuia.... nu e vorba de pro sau contra. cum multi din voi ati primit pro gramada fara atatea discutii si nu aveti nici macar 6 luni pe sv asta... old e edi , este un admin F vechi... nu ma bat cu pumnul in piept ca nu are rost acu sa vedem care cine e mai vechi.... dar ar trebui zis! lui edi i-am dat eu pro in acelasi timp cu AndrA.... adica prin 2014 

am gasit banlistul lui andra nu il gasesc pe al lui edi : http://forum.cs16.ro...hl=[banlist]edi

nu vad dc sariti asa urat toti astia noi omul a fost retras o perioada pt ca nu a fost in tara si asa cum la unii din voi care aveati doar 2-3 luni vechime v-am dat pro fara prea multe discutii si justificari asa si acum multi aveti admin, logic ca o sa dam pro la cei care au pe sv asta 4 ani aproape... ati sarit asa urat pt ca nu cunoasteti si pe baza "cerere gresita" "cuvinte din regulament" bla bla bla ..... chiar daca s-a schimbat intre timp cate cv din modelul de cerere si din regulament , omul totusi stie sv, stie forumul stie mersul asa ca i s-a acordat de catre cei care il cunosc... (nu e vb de pupincurism) expresie tampita care nu isi are rostul ownerul il stie de cand joaca, cei mai vechi din admini (astia f putini care au ramas) il cunosc i s-a acordat punct! ar trebui sa fiti mai toleranti si sa nu mai sariti asa unul la gatul altuia.... inainte era un staff mai unit nu ca acum cu tot felul de polemici si discutii aiurea care nu isi au nici un rost... 

DARIUS ;;

"Omul s-a născut liber și este pretutindeni în lanțuri" - zicea odată J.J. Rousseau

Nu prea am dreptul să postez aici, aveam odată, dar nu înÈ›eleg de ce dezbateÈ›i acest topic , fiecare admin are dreptul de a-È™i dezvolta È™i zice propria părere despre utilizatorul în cauză (cel care depune cererea de admin) , fie că e pro, fie că e contra , spuneÈ›i că nu mai sunteÈ›i uniÈ›i cum eraÈ›i odată, asta se datorează acestor fapte , nu ar trebui să puneÈ›i la îndoială părerea celuilalt , e libertatea lui de exprimare, nu i-o luaÈ›i È™i aici, îi e luată destul în societate . 

Sunt destul de sigur că părerea fiecăruia în parte este luată în considerare înainte de luarea unei decizii definitive (pentru ca văzusem mai sus că vorbeaÈ›i È™i despre asta) .

RespectaÈ›i-vă , cel mai important lucru . Seara faină !

Darius .

• Harris, adriano04, sEBARu and 2 others like this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Si sa inchei acest topic, dupa cum a raspuns si Mada, nu inteleg dc aceasta frustrare pentru un accept la un admin vechi fara abateri de disciplina sau incalcare de regulament! Multi dintre voi sunteti noi si chiar daca ati raspuns cu pro sau contra s-a luat in considerare, chiar daca decizia finala a fost diferita de ce ati votat voi....Eu, Mada si Crazy am decis sa ii acordam o sansa acestuia chiar daca a avut 7 contra si 4 pro...s-a luat in considerare aceste aspecte si le-am pus in balanta:

- fara incalcari regulament

-implicare f buna server/forum in perioada activitati lui

- fara abateri disciplinare (injurii fata de staff sau la adresa serverului)

- fara cod/ sau alt script pentru avantaj fata de alt jucator

-retragere prin cerere

Cei care sunteti si ramaneti in aceasta echipa v-as ruga sa ganditi pozitiv si sa analizati mai bine aceasta decizie...si inca odata vreau sa intelegeti, aici nu se ia acces pe "pile" cum consideara unii....ci doar pe bunl simt, vointa de a invata acest mod_amx, de a face parte dintr-un adevarat staff, fara frustrati si a judeca lucruri marunte, care nu isi iau rostu!

PS: Cei care sunteti nemultumiti, considerati o decizie gresita, +vreti alt staff "iasi.ro"  va astept la sectiunea admin's -> absente ->retragere ...

T/C

• Teddiiii and K3ran like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users