REMOVE, vreau slot, atat, nu mai vreau sa am de a face cu chatu de admini sa ma ia toti la rost ,cum imi fac eu treaba si etc.. fiecare isi face treaba cum stie, nu trb sa ma invete nimeni, + ca sunt mai vechi si totusi ma iau astia noi la rost, chiar aiurea.. dupa slay vine kick, si domnu MarianDj ma ia ca dc ii dau kick.. (playeru incercand sa se urce pe mapa), si dupa imi zice ca eu am chef de cearta, iar eu nu ii zic nimic..

[Acceptat] RETRAGERE RAKSONE!
Postat 01 August 2017 - 03:29 PM

Hai sa iti spun ceva, stiu sa fiu calm, stiu sa evit certuri, dar deja cand la om ii place sa ma provoace, e aiurea, nu sunt curios, spre deosebire de ei, eu am stat toata noaptea pe sv, pana la 5 40 si am adminat, si dupa o noapte de oboseala, incearca tu sa fii calm cand unu numa sa iti scoata vorbe stie EDIT: intr-un fel sau altul, din cauza mea ai luat remove, si decat sa stau acolo sa imi aud eu vorbe acuma, si pun pariu ca din cauza asta, mai bine plec si eu sa fie multumiti AIA BUNI care isi fac treaba!
Aceasta postare a fost editata de RAKSONE: 01 August 2017 - 03:30 PM
Postat 01 August 2017 - 03:45 PM

Dragul meu coleg RAKSONE, asa cum spuneam si pe server "azi se pare ca ai chef de cearta cu toata lumea !" Ai trecut de la Teddy la Psihopata, , Craizy si apoi la mine. Hai sa iti spun ceva colegule, faptul ca "+ ca sunt mai vechi " asa cum spui tu, asta NU inseamna si ai MAI MULTA EXPERIENTA, tinand cont ca eu unul care sunt cam zilnic pe server, culmea ca NU TE PREA VAD ON ! DARRRR , NU asta e problema, se pare ca TU ai fost foarte "ofuscat" ca te-am intrebat de ce ai dat KICK la un PLAYER care era inca JOS si DOAR INCERCA SA SARA pe marginea UNUI GEAM ?!!? Inainte anuntasem pe chat ca sunt eu pe el, ca se tot urca pe harta, EU PERSONAL i-am dat SLAY , apoi TUUUU i-ai dat KICK doar pt ca INCERCAAAA sa sara in alta parte, pe un colt de geam si NU REUSEA !! ATENTIE DOAR INCERCA, NU ERA SUS !!!!!!!!! (ceea ce ai recunoscut si TU ca ai dat kick DOAR CA INCERCA ca tu "adminezi cum vrei tu ", asa cum spuneai pe chat). Nu, NU, eu NU ma "dau rotund" pt ca sunt inca novice dar nici daca 'as avea vechime" NU AS ABUZA DE COMENZILE DE ADMIN . Mai departe, discutia completa si inutila cu tine chiar si pana la faptul ca eu NU AM BANLIST, ia fii atent aici..poate de data asta NU ai mai baut asa mult azi noapte si il vezi " http://forum.cs16.ro...list-mariandj/".
In rest, numai de bine dar prieteneste da-mi voie sa te rog...CHIAR DACA ESTI MAI VECHI si chiar daca NU AI prezenta prin zona, NU NE LUA PE TOTI LA 11 metrii ca NU suntem la fotbal, ci doar la un simplu joc de CS
Cu respect, MarianDJ
- DaR, Cr@Zy- and Psihopata. like this
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi