Jump to content

Photo

[Acceptat][Romania] Unban YvY

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14
  • Country: Country Flag
# Numele banat : ^hEaD^_By_^**YvY**^
# IP / Steam ID : STEAM_0:0:815418969 
# Varsta : 17
# Motivul : wall
# Dovada :
Era de asteptat.

Ai prins partea de la final... Daca faceai demo de cand am intrat pe server, era si mai rau :P Nu am jucat "extraordinar" oricum.
Pareri :

Ban Information
Name: ^hEaD^_By_^**YvY**^
SteamID: STEAM_0:0:815418969
Reason: Wall
Unban Time: Permanent Ban

Dovada : http://www90.zippyshare.com/v/4aanq5sl/file.html

Edit :

Serios? M-am uitat de cand ai intrat. Si nu doar eu.
Astept si alti colegi sa isi dea cu parerea  :)

Ma refeream la faptul ca la inceput am facut kill-uri mult mai "reusite" si mult mai grele decat cele de la final...La final incepusem sa ma enervez ca aveau cei de la tero spawn fix in spatele meu de fiecare data, ma bucuram daca le prindeai si p-alea :D

Edit x2 :

Contra unban ! Am vazut demo-ul de 2x si e clar wall  :) Faza in care smoke iese din aceea groapa si l-ai asteptat , iti da toata increderea sa incerci cu alti admini , nu pe acest server  :)

Faza de la minutul 28:00:00 (sa stie lumea unde sa se uite) in care smoke iese din groapa a fost una foarte clara si foarte usoara, eu nu am stiut ca este acolo, s-a dat singur de gol cu acel he... Lucrul pe care nu-l ia nimeni in considerare cand se uita la un demo, este faptul ca eu mai am si radar care-mi arata cand in fata mea o sa vina un coleg sau un inamic, iar acolo neavand vreun coleg in fata pe radar, era clar ca o sa iasa cineva, am fost prost ca nu l-am luat. Si mie imi place sa ma uit la demo-uri cu mne, imi da o oarecare satisfactie, m-am uitat de peste 10 ori la demo-ul asta, fara exagerare.

Referitor la incercatul in alta parte, crede-ma ca m-am plimbat pe absolut toate serverele de pe comunitatea asta, din cele 170 de topic-uri ce au fost deschise de mine pe forumu' asta, cel putin 100 sunt de unban iar cele ce nu au fost de unban, au fost pe la demo report.

Am mai gasit un demo cu mne, pe un server normal, cu pasi, demo facut automat de server, cuprinde practic tot jocul meu din acea zi, este de pe 27mai, altele mai vechi sau mai noi nu mai am, asta e singurul, am tot sters cs-ul pt ca am tot luat exterminate-uri

http://www89.zippyshare.com/v/bVs4hnNZ/file.html

Cine are chef, sa se uite, iarasi, nu e un joc grozav, dar e ok, ce pot sa spun, e aproape lfl cu demo-ul de fata, aveti cred ca peste 20 de min sa va uitati, daca vreti sa "analizati" mai mult :))

Edited by YvY, 01 August 2017 - 09:48 PM.

• Bambucha likes this

Cr@Zy-

Cr@Zy-

Untouchable Member

• Membru
  • 1345 posts
  • 4 topics
  • Joined 13-February 17
Serios? M-am uitat de cand ai intrat. Si nu doar eu.
Astept si alti colegi sa isi dea cu parerea :)

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
Pro unban
  • YvY likes this

@cHaZzZ

@cHaZzZ

Platinum Member

• Membru
  • 1172 posts
  • 13 topics
  • Joined 15-August 16

Contra unban ! Am vazut demo-ul de 2x si e clar wall :) Faza in care smoke iese din aceea groapa si l-ai asteptat , iti da toata increderea sa incerci cu alti admini , nu pe acest server :)

• Cr@Zy- likes this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Explica-mi faza in care astepti adversaru' in intervalul minutului 7:48, unde il "vezi" venind din partea drepapta si culmea se auzeau focuri de arma din partea stanga...si respectiv 5:30, unde iara iti astepti adversaru fara sa auzi focuri arma, respawn sau conflict sa observi pe radar asa cum specifici u mai sus!! Exceptand intervalul min 8:40, unde sa spunem ca "recunosti" locurile cu respawn si 7:36 unde iti da respawn, observi un altu afk stanga, dar alegi dreapta pentru cateva frage bune si te reintorci la respectivu' afk sa mai faci un +1 frag dar culmea intervalul min 7:25, din fata stg iti apare un coechipier si te uiti la el de pana sa iasa dupa cutie si observi ca ti-a luat fragul mult asteptat! Astept un raspun cat mai clar si realist!!

• YvY and Cr@Zy- like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

CONTRA!

YvY

YvY

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

Explica-mi faza in care astepti adversaru' in intervalul minutului 7:48, unde il "vezi" venind din partea drepapta si culmea se auzeau focuri de arma din partea stanga...si respectiv 5:30, unde iara iti astepti adversaru fara sa auzi focuri arma, respawn sau conflict sa observi pe radar asa cum specifici u mai sus!! Exceptand intervalul min 8:40, unde sa spunem ca "recunosti" locurile cu respawn si 7:36 unde iti da respawn, observi un altu afk stanga, dar alegi dreapta pentru cateva frage bune si te reintorci la respectivu' afk sa mai faci un +1 frag dar culmea intervalul min 7:25, din fata stg iti apare un coechipier si te uiti la el de pana sa iasa dupa cutie si observi ca ti-a luat fragul mult asteptat! Astept un raspun cat mai clar si realist!!

Am vazut tarziu aseara raspunsul tau, deja oprisem pc si mi-a fost greu sa ma mai ridic asa ca... sa dam un raspuns, nu ?

Minutul 26:20:00 - se aude foarte clar cum baietii trageau din dreapta, l-am luat pe cel ce venea din dreapta, a avut unul spawn in fata, l-am luat si pe ala, si l-am luat si pe al 3-lea ce venea tot din dreapta, dupa am continuat intorcandu-ma tot spre dreapta pentru ca se auzea in continuare focuri, dar am sfarsit prin a fi luat de altul ce tocmai avea spawn in stanga...

Minutul 27:30:00 - se aude respawn, eu crezand ca e jos, dar el era sus pe cutie

Minutul 27:45:00 - se aude frag-ul cu deagle facut de weker, stiam ca o sa vina.

Minutul 27:48:00 (nu exista minutul 7, poate 27) - daca te referi la faza in care am avut spawn, da, l-am vazut in dreapta, nu se auzea absolut nici un foc de arma din stanga, m-am dus dupa el si spre surprinderea mea erau 3 tero acolo, d-asta m-am si dat in spate si am tras pe rand luandu-l pe pubi si pe celalalt afk, in stanga mea s-a auzit doar un sunet de respawn, dar norocu meu a fost ca nu era nimeni acolo.

Minutul 25:30:00 - atunci incepe demo, ce adversar astept ? acolo trag in afk ( si nici nu apuc sa-l iau) si ma intorc pentru ca l-am auzit pe ala ca are spawn in spate, am tras dupa el, dar m-a luat, pt ca am avut colegi care trageau oriunde altundeva mai putin in el... d-asta am si zis lol pe chat, pentru ca al meu tragea in pamant daca o sa te uiti  :-w

Minutul 28:40:00 - am iesit rampa (nu stiu cum se numeste zona, eram prima data pe mapa) si m-am trezit cu 3 tero in fata, m-am panicat, dar spre norocul meu unul era afk, unu a plecat, iar pe celalalt am reusit sa-l iau cu chiu cu vai. Daca o sa te uiti, inainte sa incep sa ma bat cu ala (smoke era ala), s-a vazut foarte clar si foarte bine cum ala statea afk, din cauza asta i-am facut prefire cand m-am dus in stanga dupa smoke, luand afk la 28:45 si pe smoke pe la 28:50 dupa el cu acel fail spray norocos pe care am reusit sa-l redresez pana la urma :P

Minutul 27:36:00 - eu eram in baza tero/ct (nu stiu ce baza era aici, prima data pe mapa) si cauta daca mai e cineva, am sfarsit prin a fi luat de ala ce tocmai avea sapwn acolo, eu eram low, nu cred ca ai zis bine minutul aici

Minutul 29:12:00 (daca la asta te referi) - cand are un tero spawn fix in fata mea, am tras in el, dar avand protectie nu l-am luat, m-am oprit imediat cand i-am auzit pe baieti ca fac mare galagie in baza tero/ct ce era fix langa, m-am intors, i-am luat (eu credeam ca e doar unul, nu ma asteptam sa fie 2) iar dupa m-am intors sa-mi iau si fragul de la afk imediat, dar deja il luasera altii... (nu am avut timp in nici 2 secunde sa ma mai uit iar la radar sa vad daca mi s-au intors colegii acolo)

Minutul 29:30 - se aude foarte clar cum trage cu ak si chiar face si frag cel de la tero, daca poti sa zici ca am facut prefire acolo la ala de dupa cutie

Minutul 29:45 - se aude foarte clar cum smoke apasa e pt parasuta si scoate acel sunet, m-am intors si i-am dat cap iar imediat dupa el a avut respawn tot acolo si s-a auzit, m-am intors si l-am luat si a 2-a oara

Mai multe explicatii nu am ce sa dau, eu zic ca se aude foarte clar la fiecare faza, e alegerea voastra daca vreti sau nu sa-mi dati unban sau nu. La noapte o sa plec la mare si ma intorc intr-o saptamana, cine mai are nelamuriri, este liber sa ma intrebe, dar pana diseara, pentru ca de maine nu o sa mai am pc cu mne si o sa va pot raspunde doar din amintiri.

Ma bucur ca tu macar m-ai intrebat cate ceva, fata de restul...

Edit :

Am zis si mai sus, eu asa joc in general, nu mi se pare nimic "special" la jocul meu, cine mai are chef sa se uite, are aici demo lung sa-i ajunga tot anul.

http://www89.zippyshare.com/v/bVs4hnNZ/file.html

Edit x2 :

Imi place cum la cererile de admin/slot se fac cate 10 reply-uri pe zi ca doar e usor sa zici pro/contra, dar cand e vorba de o cerere de unban, abia primesc un raspuns (adica daca iei ban, mult noroc sa mai intrii pe sv saptamana aia) ... Asta arata cat de multa experienta au adminii si cat de siguri sunt pe raspunsul lor cand vine vorba de un demo. Am urmarit si activitatea la acest topic, multi admini au vazut demo-ul si multi au vazut si topic-ul (dovada si orele la care s-a downloadat demo-ul) doar 2-3 au raspuns  =d>

Edited by YvY, 02 August 2017 - 12:09 PM.

• adriano04 and Cr@Zy- like this

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14

Sa fim mai pe subiect...am facut 3 video cu fazele suspecte dintre care 2 sunt evidente:

1)  

Explica-mi faza in care astepti adversaru' in intervalul minutului 7:48, unde il "vezi" venind din partea drepapta si culmea se auzeau focuri de arma din partea stanga

2)

si respectiv 5:30, unde iara iti astepti adversaru fara sa auzi focuri arma, respawn sau conflict sa observi pe radar asa cum specifici u mai sus!!

3)

7:36 unde iti da respawn, observi un altu afk stanga, dar alegi dreapta pentru cateva frage bune si te reintorci la respectivu' afk sa mai faci un +1 frag dar culmea intervalul min 7:25, din fata stg iti apare un coechipier si te uiti la el de pana sa iasa dupa cutie si observi ca ti-a luat fragul mult asteptat! Astept un raspun cat mai clar si realist!!

- aici te tradeaza reflexul, iti vezi colegul de pana sa iasa dupa cutii...

PS:  Acu poate m-am facut inteles

Edited by sEBARu, 02 August 2017 - 02:58 PM.

• MaDaLiNa.X.O likes this

Horst Goebel

Horst Goebel

Ultras Member

• Membru
  • 582 posts
  • 138 topics
  • Joined 25-March 13

Sunt de parere ca jucatorul respectiv nu s-a folosit de wall pe durata demo-ului prezentat. Nici vorba de wall, doar sunet + radar + skill. Atat si nimic mai mult.

@ Sebaru - In cele 3 faze enumerate de tine mai sus nu are wall. Micile detalii dintr-un demo conteaza foarte mult. Daca avea wall in primul videoclip, nu mai schimba arma exact in momentul cand ii apare adversarul in fata. Daca te uiti atent la primul videoclip vrea sa schimbe pe cutit sau pistol exact in momentul cand ii apare in fata adversarul. Asta ce inseamna ? Ca nu stia cand vine. El se astepta sa apara cineva, pentru ca a vazut acel flashbang care a fost dat in zid. Daca avea wall stia cand vine si facea prefire.

In al 2lea videoclip se aude in stanga sunetul de defuse/parasuta cand apesi pe E. Cum nu avea pe nimeni pe radar, nu e logic ca venea un adversar ?

In al 3lea videoclip nici nu se pune problema de wall, daca stia ca acel afk e acolo se ducea direct pe el.

Cat despre faza aia cu smoke cand il omoara e destul de simpla. El sare in sus, face doublejump, vede cand si de unde vine acel he, si e logic ca o sa vina cineva pe acolo. Putea sa fie si un coechipier de-al lui, dar a fost un adversar. Mai simplu de atat ce vreti ? Fiti atenti la micile detalii dintr-un demo. Nu inseamna neaparat ca are wall daca iese cu tinta fix pe un adversar.

In concluzie: nici o faza clara de wall.

Edited by Horst Goebel, 02 August 2017 - 03:23 PM.

• Bambucha, DaR, Hassan92 and 1 other like this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

CONTRA !

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 496 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

CONTRAAAA

Edited by LostUser, 02 August 2017 - 10:06 PM.
Post-Hunt!

YvY

YvY

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14
1 - Nu stiam ca vine, d-asta am si schimbat arma
2 - Se aude foarte clar parasuta
3 - Ma asteptam sa iasa cineva, nu m-am uitat la radar, crezi ca ma duceam cu tinta pe coleg ? Dc nu m-am uitat la teroristul ce era fix in dreapta atunci
Va mai ziceti adimini... Sunet sunteti 0.

Edited by YvY, 02 August 2017 - 03:35 PM.

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14

Acceptat

T/C

• DaR likes this