Jump to content

Photo

Abuz MarianDJ

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

Henry

Henry

Banned

• Banned
  • 10 posts
  • 1 topics
  • Joined 14-June 17
  • Country: Country Flag

# Admin : MarianDJ
# Varsta : nu ma intereseaza 
# Motivul : Amenintari peste amenintari...ieri m-a amenintat ca ma zboara, azi la fel.
# Dovada : http://www67.zippysh...33PPS/file.html

Ieri i-am zis ca e degeaba si azi l-am intrebat daca e paliu :) Sta o ora sa dea un ban era unu cu aim, a ajuns la 52 de fraguri,  Marian inca facea demo...ieri l-a deranjat ca l-am pus sa se uite pe niste codati si sa mai dea afara din lagari. 

Daca frate esti paliu si esti degeaba sunt injurii staff atunci nu mai am nimic de zis. si tu chazz lasa-te cu vorbele astea imi pare rau ca nu am facut print screen ieri cand m-ai amenintat ca-mi dai ban fara motiv....Abuzati in continuare baieti. Datii inainte! tot asa!

nu o sa mai anunt codatii ever si nici ca mai comentez ceva. Daca voi asa va faceti treaba cine sunt eu sa comentez?

Edited by Henry, 27 June 2017 - 12:12 PM.

• Bambucha likes this

MarianDJ

MarianDJ

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 19 topics
  • Joined 18-August 15

Ahhh de cand asteptam reclamatia asta prietene ! Iti mai spun si aici ceea ce ti-am tot repetat pe server.. PENTRU INJURRY STAFF, CEEA CE FACI TU IN ULTIMA VREME, SE PRIMESTE BAN PERMANENT ! Asa ca te rog sa iti revizuiesti atitudinea fata de noi si iti spun si aici..NU SE POATE DA BAN FARA DEMMO !Ai anuntat codat, am spus ok si i-am dat BAN dupa ce am facut demmo...dar mai bine hai sa iti arate Marian ceva, poate asa te calmezi in sf

http://imgur.com/a/ksDOv

@cHaZzZ

@cHaZzZ

Platinum Member

• Membru
  • 1172 posts
  • 13 topics
  • Joined 15-August 16

O reclamatie facuta aiurea , tu ai fost cel care ai inceput :)

http://www81.zippysh...3kGek/file.html

Cu asa limbaj , eu nu te-as fii amenintat , ti-as fii dat ban sa te calmezi :)

Regulamentul nu prevede ca , un admin , sa dea unui player ban dupa 5 secunde :) trebuie facut demo , ceea ce nu se face in 5 secunde cum vrei tu sa se dea ban ! Adminul in cauza , da ban doar cand e sigur 100% ca acel player este codat ! Daca stiai sigur ca e codat , mergeai frumos spectator si faceai demo , apoi ziceai ca nu sunt admini `capabili` pe server :)

Si ti-am zis pe server sa te calmezi , ai zis `bine` , dar ai continuat :) Data viitoare cand jignesti un membru din staff , ai ban fara sa te avertizez !

Edited by Marius Matei, 27 June 2017 - 11:51 AM.

• MarianDJ likes this

_NVIDIA

_NVIDIA

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 25 topics
  • Joined 29-October 16

Deja multi dintre playeri au inceput sa se ia de staff dar din pacate nimeni nu ia masuri ca sa nu se mai ajunga in astfel de cazuri. Se pare ca tot playerii au ceva de spus in privinta asta pentru ca nu sunt in regulament sanctiuni mai drastice. Chiar daca e vechi sau chiar daca e nou sa se aplice sanctiunile. Ai adus injurii la staff ban permanent dar se  pare ca unii au cam uitat asa ceva. Reclamatie nefondata atat timp cat el incepe si urla pe chat si nu pe u@ . Mai are rost de comentarii in plus nu cred. Pacat !!! O zi buna

• MarianDJ and Teddiiii like this

Henry

Henry

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 10 posts
  • 1 topics
  • Joined 14-June 17
.

Edited by sEBARu, 28 June 2017 - 08:30 AM.

Henry

Henry

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 10 posts
  • 1 topics
  • Joined 14-June 17
.

Edited by sEBARu, 28 June 2017 - 08:30 AM.

@cHaZzZ

@cHaZzZ

Platinum Member

• Membru
  • 1172 posts
  • 13 topics
  • Joined 15-August 16

Nu mai e loc de comentarii :) Dai dovada de cei 7 ani de acasa , petrecuti in alte parti ;) Rog sa se inchida topic-ul :)

• MarianDJ likes this

MaDaLiNa.X.O

MaDaLiNa.X.O

Untouchable Member

• Membru
  • 1314 posts
  • 7 topics
  • Joined 06-March 16
Henry nimeni nu iti spune sa nu anunți codati odata este suficient dar nici sa jingnesti adminii nu este in regula...Marian tia spus că se uită iar tu ai continuat si ai adus jignire la adresa lui ar fi putut să îți dea ban permanent pentru asta. Sfatul meu este sa încetati cu injurii si comentarii si sa ne comportăm asa cum trebuie. Nu zic ca Marian nu a gresit cand a spus că o sa zbori dar nici tu nu procedezi cum trebuie. Nu este prima dată când jingnesti si ii spui unui admin ca e degeaba etc etc etc. Ce pot sa mai spun...daca pana si aici jugnesti...si ai astfel de comportament...

Edited by MaDaLiNa.X.O, 27 June 2017 - 12:25 PM.

• Randy and MarianDJ like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

reclamatie nefondata ! pentru injurii repetate pe sv eu iti dadeam permanent ! la urmatoarea faza cer ban permanent si pe sv si pe forum !

Edited by Sapoca, 27 June 2017 - 12:32 PM.

• MarianDJ likes this

MaDaLiNa.X.O

MaDaLiNa.X.O

Untouchable Member

• Membru
  • 1314 posts
  • 7 topics
  • Joined 06-March 16
Reclamație nefondată
T/C
  • Randy and Cr@Zy- like this