Jump to content

- Advertisement -
Photo

demo report

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

XeroX

XeroX

Untouchable Member

• Membru
  • 1364 posts
  • 117 topics
  • Joined 19-November 13
  • Country: Country Flag

Vreau si eu o parere despre acest demo

Va multumesc

http://www39.zippysh...vVPEj/file.html

• Batranul Give likes this

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

Salut !

Sunt de parere ca playerul / adminul fH s-a folosit de no-recoil pe parcursul acestui demo si am sa va explic si de ce spun asta in cele ce umreaza.

La o prima vizualizare a demo-ului am fost tentat sa spun ca nu s-a folosit de absolut nimic, spray-ul este normal, nu sunt faze suspecte ( in care sa sara tinta sau etc. ) iar de wall nici nu se pune problema, DAR am sa va aduc in vedere urmatoarele momente :

V-as ruga sa urmariti cu atentie demo-ul la minutul 13:50:00 ( cand face acel spray in site pe cutii ) Se vede foarte clar cum tinta ramane perfect fixa tragand cam 3-4-5 gloante intr-un punct fix (el fiind in timpul spary-ului, nu se poate spune ca a tras gloantele pe rand) Am urmarit aceasta faza cam de vreo 15-20 de ori (nu exagerez, chiar nu mi-a venit sa cred dupa ce jucase atata timp fara sa vad absolut nimic) si am ajuns la concluzia ca nu poate fi un alt motiv pentru care sa se fi intamplat acest lucru - lag nu avea, demo-ul merge foarte bine iar la restul fazelor nu s-a pus problema de asa ceva.

Pentru a compara aceasta faza cu "restul" v-as ruga sa va uitati acum la minutul 17:50:00 si o sa vedeti ca acolo spary-ul este unul normal, gloantele nu raman fixe iar arma si tinta au un recul obisnuit in comparatie cu faza de dinainte.

Deci - pot spune ca s-a folosit de un cfg cu no recoil pe parcursul acestui demo, fie este setat pe o valoare foarte mica, fie aprins din greseala de catre el pe parcurs.

Despre restul demo-ului nu am nimic de spus, repet, nu a avut alte faze suspecte.

Multa bafta, imi pare rau daca raspunsul meu nu este unul foarte clar, dar eu doar cu atat va pot ajuta, ramane sa trageti voi o concluzie.

XeroX

XeroX

Untouchable Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1364 posts
  • 117 topics
  • Joined 19-November 13

mai astept pareri ms

Batranul Give

Batranul Give

Advanced Member

• Membru
  • 139 posts
  • 9 topics
  • Joined 09-March 17
Puteti sa va dati cu parerea pana la anu doar stiti ca mereu cand e vorba de fH zuq sau bale spun asa: "Rezolvat".

Edited by adriano04, 12 June 2017 - 08:04 AM.
Avertisment.off topic

Ionut V

Ionut V

Ultras Member

• Membru
  • 382 posts
  • 26 topics
  • Joined 26-May 16

Wall ala la buton ca a stat cateva secunde bune  cu tinta pe jucatoru din groapa el fiind in x.Si iese prea repede pe jucatori am fazut la poarta iar tot asa o faza a iesit direct pe el la scara iar cu seven a tras direct in  el si nu sa oprit pana nu a iesit seven de acolo...

Edited by EST fOrEsT, 11 June 2017 - 09:56 PM.

fH !

fH !

Platinum Member

• Membru
  • 1171 posts
  • 27 topics
  • Joined 20-August 16

@ YvY

Nu iti contest parerea, in schimb daca as fi avut no-recoil, de ce nu am in tot demoul si doar in acea faza din acel minut ? Logic vorbind da ? Am activat norecoil doar pt o anume faza.

Exclud faptul cum se vede pe demo, fata de in-game in timpul spray-ului. Exclud si faptul ca mai intai tinta mi se duce in dreapta , nu pe centru cutiilor, directia gloantelor in forma de T - tipic recoilului , pe urma se blocheaza jumate de secunda , si raman cu tinta pe centru dupa ce am redresat recoilul si imi iau cap.

@ forest

Fii sigur ca tot timpul voi iesi cu stafe si tinta pe cap, de dupa colturi, atat timp cat aud un singur pas. Ies prea repede pe jucatori, buna afirmatie.

Alte pareri ?

// Nu sunt vinovat ca se blocheaza demoul jumate de secunda si ma trezesc cu tinta pe centru , dupa ce am redresat-o din dreapta si in secunda 2 iau cap. Si in plus ma repet, normal ca este o faza dubioasa pentru ca se blocheaza demoul in acea faza. Iar daca as fi avut norecoil, in restul fazelor din demo de ce nu se duc gloantele drept prin centrul tintei , pentru ca despre asta este vorba din moment ce sunt acuzat de la acea faza. Doar nu am activat norecoil pentru acea faza si in restul minutelor din demo , am avut off. Este ilogic :).

Edited by fH !, 11 June 2017 - 11:59 PM.

YvY

YvY

Fost Moderator

• Retired
  • 640 posts
  • 183 topics
  • Joined 12-August 14

@ YvY

Nu iti contest parerea, in schimb daca as fi avut no-recoil, de ce nu am in tot demoul si doar in acea faza din acel minut ? Logic vorbind da ? Am activat norecoil doar pt o anume faza.

Exclud faptul cum se vede pe demo, fata de in-game in timpul spray-ului. Exclud si faptul ca mai intai tinta mi se duce in dreapta , nu pe centru cutiilor, directia gloantelor in forma de T - tipic recoilului , pe urma se blocheaza jumate de secunda , si raman cu tinta pe centru dupa ce am redresat recoilul si imi iau cap.

@ forest

Fii sigur ca tot timpul voi iesi cu stafe si tinta pe cap, de dupa colturi, atat timp cat aud un singur pas. Ies prea repede pe jucatori, buna afirmatie.

Alte pareri ?

Dupa cum am spus, nu am vazut nimic altcv in restul demo-ului. La acea faza parerea mea este ca nu ar avea cum sa se opreasca tinta in felul acela, s-a pus un punct fix exact pe cel de la ct ce era dupa cutie. Oricum ai trage, tinta nu ramane pe loc intr-un punct 100% fix ca in cazul de fata. Motivul pentru care s-a intamplat acest lucru nu il stiu, poate este vina demo-ului sau poate este chiar cod, dar un lucru stiu sigur - niciodata nu ar putea sa ramana tinta in felul acela in mod normal. Am observat si eu faptul ca inainte de asta ai tras si s-a dus atat in dreapta cat si spre stanga, dar felul in care s-a oprit mi s-a parut foarte ciudat.
Daca nu ar fi fost aceasta faza, nu ar fi fost absolut nimic suspect in demo.

* de wall nu cred ca se pune problema, dust este o mapa pe care se aude foarte usor.

Cred ca am spus cam tot ce se putea, evitati sa postati de mai multe ori / sa postati aiurea pentru ca o sa va luati warn, nu e chat aici.
Seara faina.

Edit :

// Nu sunt vinovat ca se blocheaza demoul jumate de secunda si ma trezesc cu tinta pe centru , dupa ce am redresat-o din dreapta si in secunda 2 iau cap. Si in plus ma repet, normal ca este o faza dubioasa pentru ca se blocheaza demoul in acea faza. Iar daca as fi avut norecoil, in restul fazelor din demo de ce nu se duc gloantele drept prin centrul tintei , pentru ca despre asta este vorba din moment ce sunt acuzat de la acea faza. Doar nu am activat norecoil pentru acea faza si in restul minutelor din demo , am avut off. Este ilogic :).

S-a blocat sau nu s-a blocat, eu am spus ce se vede. Daca o sa te uiti in primul meu post am zis " fie setat pe o valoare mica ( si nu s-a activat decat la acea faza ), fie activat din greseala ( si oprit dupa ) "
Cauzele pentru mine sunt irelevante, atata timp cat este ceva " anormal " in demo, eu am sa spun de fiecare data.

Edited by YvY, 12 June 2017 - 01:38 PM.

Armand.

Armand.

Advanced Member

• Membru
  • 199 posts
  • 33 topics
  • Joined 05-January 17

Poate are , poate nu are... Insa cunosc putini player precum fH in 2017 pe 1.6 sa mai joace tehnic , cum joc eu , K1do , ":P" si cine o mai fi. Fac repede diferenta intre cod si experienta. Mie spre exemplu mi s-au facut cred ca cel putin 100 poze pe sv si mi s-au cerut enspe mii de WG-uri pe vremea cand se cereau... Si totusi , eram admin :) Ce-am rezolvat? Nimic , sunt player si totodata admini care ma acuza incontinuu. Asta e , nu am ce sa le fac. Eu in ultimul timp , nici nu prea ma mai complic sa folosesc shift-ul... am invatat sa folosesc sunetul prea bine incat sa-mi dau seama unde trag si cat sa trag. Parerea mea , si este strict parerea mea ,fH e curat :) Sunt multe faze in care daca avea wall/aim nu trebuia sa moara. Sunt faze in care moare din prostie , banalitate , prostie ;) (BaRaKa)

Edited by Armand !, 12 June 2017 - 11:10 PM.

RamBo0o

RamBo0o

Master Member

• Membru
  • 1807 posts
  • 141 topics
  • Joined 24-May 15
  • City:Satu-Mare

ciudat frate asta smr

Edited by Ann Madeline, 14 June 2017 - 07:30 PM.
Ai primit avertisment pentru ca ai postat ca sa te afli in treaba.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users