Jump to content

- Advertisement -
Photo

Propuneri

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

F@ntasy

F@ntasy

Member

• Membru
  • 51 posts
  • 8 topics
  • Joined 17-May 17
  • Country: Country Flag

Stiu ca nu am "aparut" de mult pe server/comunitate si abia am facut o cerere de acces dar mi-au sarit in ochi cateva chestii, unele care lipsesc altele care sunt in plus. Asa ca vin si eu cu urmatoarele propuneri(detailate, la fel de serios ca in cererea de acces :))) :

â–º Restrictionarea pustilor semiautomate

â–º Introducerea camp-meter.amxx

E un plugin care in momentul in care un jucator este afk timp de cateva secunde ii da slap, din 5 in 5 secunde sa zicem, dupa mai multe secunde ii da din ce in ce mai repede si mai tare slap-urile pana cand camp-meter-ul ajunge la un maxim(100%) si ecranul se face negru(playerul nu mai vede, in joc) doar in joc si slap-urile repetate il arunca de colo colo pe harta. E versiunea mai "fun"(distractiva) a plugin-urilor "afk kicker" sau transfer spec automat. Cele care ii transfera pe cei afk la spectatori nu ar fi o idee rea, dar camp-meter ar fi mai funny :P

â–º Comanda "amx_showip" e restrictionata doar pentru accese, nu?

Este destul de utila cand vrei sa iei ip-ul cuiva, mai ales pentru ceva ce se numeste "Cereri ban". Am vazut ca in schimb exista un topic comun numit "Banlist Playeri"... ei cum iau ip-ul unui codat?? :-? . Sau poate sunt eu nou pe aici si se foloseste alta comanda.. sau aveti alt sistem

â–º Modificarea modelului pentru cererile de admin:

Cuvintele cheie sunt inutile, (daca vrea) cel ce face cererea se poate uita pe regulament, daca nu doar ia cuvintele de-acolo si atat. Daca stie sau nu regulamentul(si sa il aplice) se va vedea dupa ce primeste acces. Ce se da se poate si lua, de-aia exista reclamatii, staff only si downgrade.

Topicul e model cerere admin, dar doar admin se poate lua?

Ar putea fi mai complex.. mentionati gradele care se pot obtine dintr-o cerere si cele pentru care se doneaza sau care nu se dau nici pe una nici pe alta.. stiu eu.. si pentru fiecare grad de cate ore este nevoie(minim).

Ar fi dragut si o separare a celor non-steam de cei steam on;ma refer la injumatatirea minimului necesar de ore pt cei cu steam.

"Cum te impaci cu forumul?" suna aiurea;eu initial voiam sa raspund la caterinca, ceva de genul "bine, iesim la o bere din cand in cand"..

Ceva mai la obiect... ar fi o idee.. nu cred ca ar fi rau. "Activitate server/forum"..

â–º Plugin-uri respawn:

Ok, acum din ce am mai observat si eu prin subforumul serverului asta(am mai tras cu ochiul pe ici-colo in topic-uri) am vazut ca tindeti sa il lasati clasic si va opuneti instant cand apare o propunere pentru adaugarea unor pluginuri noi(auto-reload, cutite, skinuri) "ca nu e clasic jocul cu ele". Sunt de acord total la partea cu jocul clasic dar omiteti un mic aspect.

Serverul asta nu e CSDM clasic. Cum asa? Pai spawn-point-urile alea random pe toata harta?.. nu sunt clasice, nici dublu-jump-ul. Faptul ca sunt chestiile astea doua dar nu e un plugin care sa dea un numar de gloante la fiecare kill face aproape imposibila crearea unui scor bun si devine iritant chiar si pentru jucatorii mai experimentati.

Era o chestie daca lasati serverul clasic de tot(fara 2xjump, spawn-urile normale) sau macar daca modificati puneti si un plugin care sa dea gloante pe fiecare kill si unul pentru viteza mare pe cutit(900) eventual, ar fi mai "fun" ca tot e omor in masa si lag-ul in floare.

â–º Harti:

AIM

aim_ak-47_colt
aim_aztecplace
aim_map
aim_map_usp
aim_map_deagle

AWP_

awp_dust
awp_india
awp_metro

CS_

cs_747
cs_backalley
cs_deagle5(harta mica)
cs_italy2_32
cs_max(harta mica, maxim 20 playeri)
cs_siege
cs_speedrun(e un fy deja, mini-harta)

DE_

de_amr
de_cpl_mill(32)
de_dawn
(un fel de de_dust doar ca mai "exotic")
de_inferno2
de_inferno2009
de_inferno2x2
de_mirage
de_mjolby6
de_nuke2x2
de_westwood_big

FY_

fy_cluj
fy_dust
fy_duster
fy_dustworld
fy_iceworld2k
fy_inferno
fy_pool_day
fy_poolday_aztec_nude
fy_snow2010
fy_snow_orange

Am observat ca e boost pe server, iar hartile mari prind bine. Am colorat hartile care ar fi foarte potrivite pentru respawn, pe care le-am mai vazut pe servere de respawn si care prindeau bine la jucatori.. Hartile de tip de_ si cs_ sunt mari si bune pentru multi jucatori, mai ales dupa ora 8-9 iar hartile mici sunt in caz ca raman putini jucatori.. iar cel putin in topic-ul cu hartile de pe server sunt doar 2 de awp, 2 fy-uri si un singur 2x2(de_dust2x2) care banuiesc ca se joaca non-stop de fiecare data cand sunt putini playeri(asta daca e un admin on care sa schimbe harta)

â–º RTV(Rock The Vote) si Nominate(in cazul in care nu sunt admini on care sa dea vot si raman putini playeri pe o harta foarte mare sau viceversa.

// Nu vreau sa fiu rautacios dar seara trecuta(23-01) si azi dimineata, pana pe la 2-3 nu am vazut un alt admin on, dupa l-am vazut pe crazy dar in rest..

Si oricum, sunt momente in care nu sunt admini on deloc pe server, dimineata devreme cand poate mai intra un admin sa verifice si seara tarziu. intre 00:00-7:00 nu prea mai intra nimeni oricum..

Edited by F@ntasy, 22 May 2017 - 08:45 PM.

_NVIDIA

_NVIDIA

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 25 topics
  • Joined 29-October 16

Astept sa vad raspunsuri ca si eu am cam zis aceleasi lucruri acum ceva timp in urma

DARIUS ;;

În legătură cu întrebarea "Cum te împaci cu forumul" , această întrebare scoate în evidență faptul că nu orice utilizator/player a folosit forum-ul înainte, sau poate nu are timp pentru forum, întrebarea e bună și la locul ei .

Legat de celelalte propuneri , respawn-uri "fun" găseÈ™ti la tot pasul, dar greu mai găseÈ™ti un respawn clasic, È™i la clasic mă refer la faptul că nu are toate prostiile de plugin-uri sau alte addons-uri , double-jump-ul È™i respawn-ul random e o formalitate , serverul e ok din punctul ăsta de vedere . 

Legat de restricționarea automatelor, jocul e free to play, orice armă poate fi folosită , știm toți că automatele ne enervează, dar e free to play, îndurăm .

Și da, niște mape noi ar trebui adăugate, aici sunt de acord cu tine .

Nu cred că e nevoie de un rock the vote(rtv) pentru că în ultima vreme avem admini activi și mereu este unul prezent pe server .

Cheers .

// De la 00:00 oricum intră programul de noapte, nu e nevoie de admin să schimbe mapa, în timpul zilei este mereu un admin să schimba mapa ! 

Edited by dariuS ;;, 23 May 2017 - 01:44 PM.

• Bambucha, Hassan92 and sEBARu like this

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

in legatura cu camp meterul ala DA!!!!! ar trebui implementat... pe bune e regulamentul de la inceputul serverului si cica e free game...dar in limita bunului simt nu jumate de sv sa stea camp cu awp ...pe RESPAWN....las-o naibii ca asta e nesimtire nu mai e free play....inteleg ca respectivii sunt fragari daia dar nici asa... camp meterul ala ar trebui bagat pe bune.... si awp zig zag aia ar trebui scoasa de tot ...

arian Zeul

arian Zeul

Power Member

• Membru
  • 102 posts
  • 14 topics
  • Joined 17-July 17

Eu zic ca trebuie NEAPARAT sa bagati plugin-ul ala care iti da gloante full dupa ce omori pe cineva. Deoarece este destul de enervant sa vezi ca dai de rupi si la un moment dat , ramai fara gloante ca tu nu esti atent sa dai reload si mori dintr-o prostie ca asta =)) 

De asemenea spun ca trebuie NEAPARAT sa se adauge faza cu amx_showip , eu cand am facut cererea de ban celor 3 jucatori nu puteam sa le aflu IP doar steam ID si in caz ca nu stiati , la VALVE daca descarci alt CS ai alt STEAM ID :D asa ca nu e prea folositor , oricum comanda aia nu influenteaza cu nimic SERVERUL , doar ajuta playerii sa vada IP-ul codatilor 

Luciann1009

Pustile automate nu se restrictioneaza pentru ca este repawn free poti sa joci cu ce vrei.

Camp metter nu are rost sa-l adaugam pentru ca campu face parte din joc pana la urma si tu ca si jucator verifici colturile.

Modelu ramane asa.

Mape: Daca tot vreti mape noi haideti cu mape NOI  nu cu remake-uri. Nu e normal sa avem 5 versiuni de dust, dust2 sau inferno.  DOR MAPE NOI se vor adauga ,

• Cr@Zy- and Teddiiii like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users