[CS16-IT] Problema screenshot [Rezolvat]
Started By
YvY
, Mar 10 2017 01:32 PM
Postat 10 March 2017 - 01:32 PM
Salut
Dupa cum probabil ati vazut din titlu, am o problema cand vine vorba de screenshot-uri in windows 10.
Am incercat mai multe metode si nici una nu a mers
Ce vreau eu mai exact este o modalitate prin care as putea sa fac ss in cs 1.6 ( am doar cs:go pe steam, nu pot sa fac cu steam-ul daca asta ati fi sarit sa-mi spuneti )
Am incercat din tastatura apasand butonul prtscreen sau alte combinatii gen ctrl+prtscreen / alt+prtscreen sau win+prtscreen si nimic
Am gasi niste programe care fac ss, dar nu functioneaza cand vine vorba sa fac asta in cs...
Rog niste sfaturi, daca e cineva care stie sa ma ajute, stiu ca e ceva foarte "simplu" si ca probabil as putea sa gasesc pe net daca as sta sa caut, dar avand in vedere ca e vorba de cs, am zis sa intreb aici
Multumesc
Dupa cum probabil ati vazut din titlu, am o problema cand vine vorba de screenshot-uri in windows 10.
Am incercat mai multe metode si nici una nu a mers
Ce vreau eu mai exact este o modalitate prin care as putea sa fac ss in cs 1.6 ( am doar cs:go pe steam, nu pot sa fac cu steam-ul daca asta ati fi sarit sa-mi spuneti )
Am incercat din tastatura apasand butonul prtscreen sau alte combinatii gen ctrl+prtscreen / alt+prtscreen sau win+prtscreen si nimic
Am gasi niste programe care fac ss, dar nu functioneaza cand vine vorba sa fac asta in cs...
Rog niste sfaturi, daca e cineva care stie sa ma ajute, stiu ca e ceva foarte "simplu" si ca probabil as putea sa gasesc pe net daca as sta sa caut, dar avand in vedere ca e vorba de cs, am zis sa intreb aici
Multumesc
Postat 10 March 2017 - 08:10 PM
Ms de raspuns, dar nu mergebind F12 +snapshot - in consola
Cand vrei sa faci screenshotul apesi F12 . Sper sa te ajute
Am scris fix cum ai scris tu si nu face, am incercat sa pun si in ghilimele si tot nu vrea nu stiu ce sa-i mai fac...
Edit :
Eu vreau sa fac pe cs 1.6 non steam, am zis, daca aveam cs 1.6 pe steam, nu era problema...
Stie cineva un program care sa faca ss ?
Aceasta postare a fost editata de yvy: 10 March 2017 - 11:19 PM
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi