-Nu vreau jigniri , doresc multe sfaturi
x x x x
Foarte frumos , te descurci impecabil , incearca sa adaugi gradient map alb , pe soft light , opacity 70% . KW
Ceva mai recent:
Astept niste sfaturi pentru text ca nu prea ma descurc
Salut, blurul e destul de bunicel, ar mai merge cateva modificari la el, cat despre text, incearca sa eviti sa pui 'stroke' la fiecare, nu da bine. Da-ti fonturi de pe dafont si incearca sa potrivesti fontul cu continutul lucrarii(de ex: la un avatar fashion,girl - pui un font caligraphic, si tot asa). Si sa arate si mai bine textul, te poti juca pe la 'blending option' pe acolo, ai 'texture', 'pattern' , 'inner shadow/glow', etc. si le reglezi astfel incat sa dea bine cu lucrarea.
Astept sa vad cum iti iese
Sa zicem ca e un inceput, incearca sa eviti patternurile pixel/liniile acelea, uite aici niste patternuri, sau pune o textura pe text si poti folosi si brush-uri.KW.
#1 legat de text,incearca ce a spus Oreo,foloseste pattern de tip grunge>blend mode hardlight(te joci cu opacitatea),pentru cele de tip fashion/girl/men incearca fonturi caligrafice,sau handwrite
#2 legat de blur,sincer actualul mie personal nu-mi place,strica calitatea imaginii,sfatul meu e sa ramai la blurul acesta mai vechi:
sunt mult mai ok,luminozitatea,effset(exposure),si satuartie.Astept un outcome,KW!
Nu mai am blurul acela, am incercat sa imi aduc aminte cam cum era, acum am facut 2 diferite vedeti si voi care arata mai bine
x
La blur, prima arata mai bine, insa textul e tot asa, foloseste patternurile pe care ti le-am lasat mai sus, ti-a zis si drago cum sa pe pui.
x
La cea cu fata nu dadea bine cu patternu si am dat opacitatea mai mica si nu se observa (parerea mea)
Edited by Jude., 04 January 2019 - 04:59 PM.
Ti-am facut eu un avatar cu setarile basic,incearca sa adjustezi setarile in functie de stock.
Astept outcome!
0 members, 1 guests, 0 anonymous users