Jump to content

Photo

[Acceptat]Retragere.

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

_NVIDIA

_NVIDIA

Banned

• Banned
  • 447 posts
  • 25 topics
  • Joined 29-October 16
  • Country: Country Flag

Nume : _NVIDIA

Grad : GODLIKE

Motiv: citez "sa nu mai sufar de grad" (in concluzia unor player si admin). Se pare ca nimeni nu respecta regulamentul. Cand zic nimeni absolut nimeni. Daca dau ban trebuie sa dau amanunte anumitor admni de ce dau ban(cand in regulament scrie foarte clar). Prea multi iau admin si nu isi fac treaba absolut deloc(aviz amatorilor de admin). Am intampinat si intampin mereu probleme, deci, nu mai vreau sa am de a face cu asa ceva. Daca li se atrage cuiva atentia zic "am uitat"...dar cand pui cerere de admin NU UITI ?. Sunt cativa oameni de treaba dar foarte putini cu care sa porti o discutie. In legatura cu James care se tot ia de noi si ne zice ca ala e codat injura, sau vorbeste urat..un sfat ai anumiti ani ...e doar un joc ..nu are rost sa te comporti asa. Poate sa vorbesc cu Seba sa imi lase un slot sa mai intru din cand in cand ca sa nu am probleme in rest va doresc numai bine.

PS : Va multumesc ca m-ati acceptat in staful vostru si va doresc tot binele din lume.

• Randy, Hassan92 and xDimensioN like this

Smash.Si

Smash.Si

Power Member

• Membru
  • 65 posts
  • 2 topics
  • Joined 30-December 16

Nu cred ca  cazu` sa te retragi, chiar tu ai zis "e doar un joc" nu mai baga asa multe de seama ! :) Oricum, bafta in continuare :D

MaDaLiNa.X.O

MaDaLiNa.X.O

Untouchable Member

• Membru
  • 1314 posts
  • 7 topics
  • Joined 06-March 16
Nu trebuie sa te retragi din aceste cauze nu mai lua in seama nimic doar iti vezo de treaba ta si fa ceea ce ai facut si pana acum ca faci bine ceea ce faci si nu ii mai lua in seama pe restu. Ca nu are rost.
  • Randy likes this

Bambucha

De ce nu stai tu sa arati ca esti mai bun ca acei admini/playeri ? Acu fugi ? Nu are rost stai si aratale ca poti sa fi mai bun decat cred ei si in legatura cu james daca injura banip 120 DACA te injura ban permanent :))

• xDimensioN likes this

=RaW=TuRb@TuL

=RaW=TuRb@TuL

Member

• Membru
  • 32 posts
  • 17 topics
  • Joined 19-October 15

nu are rost sa renunti la admin  .......de fiecare data eu unu cred ca ti-ai facut treb destul de bn 

• MarianDJ likes this

xDimensioN

xDimensioN

Addicted Member

• Membru
  • 292 posts
  • 26 topics
  • Joined 10-January 16

.. ce sa zic.. contra :)))

Hassan92

Hassan92

Platinum Member

• Membru
  • 1035 posts
  • 30 topics
  • Joined 18-May 14

Bogdane, ce-ai ma, te-ai lovit la ceas ?!!! CONTRA. Nu pleci nicaieri :))

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Astept un raspun final cu decizia ta intr-un pm!

T/C

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users