Sper sati rezolvi problemele cat mai curand si sa revii printre noi cat mai repede multa bafta:)

Absente/Retrageri
Started By
Guest_EduArTz_*
, Oct 24 2010 10:57 PM
Postat 01 January 2012 - 02:47 AM

salut ma. la multi ani cu sanatate, un an nou cat mai bun, multa bafta in continuare, aveti grija de voi si mai ales de server. sa ne auzim cu bine...... sunt in continuare absenta.... sper s revin... si mai ales, sper s mai fiu bine primita in comunitatea voastra..
BAFTA!!!!
BAFTA!!!!
Postat 01 January 2012 - 05:40 PM

salut ma. la multi ani cu sanatate, un an nou cat mai bun, multa bafta in continuare, aveti grija de voi si mai ales de server. sa ne auzim cu bine...... sunt in continuare absenta.... sper s revin... si mai ales, sper s mai fiu bine primita in comunitatea voastra..
BAFTA!!!!
Mai traiesti

Postat 04 January 2012 - 12:48 PM

Nick Admin : Cosmin-
Grad Admin : Monster
Perioada : 1-2 Saptamani
Motiv : M-am mutat recent si nu am net inca. Nu imi pot folosii calculatorul sa joc. Prind doar 1 wireless slab si ala, asa ca doar pe forum am sa pot intra intre timp. (Sry, si La Multi Ani!)
Grad Admin : Monster
Perioada : 1-2 Saptamani
Motiv : M-am mutat recent si nu am net inca. Nu imi pot folosii calculatorul sa joc. Prind doar 1 wireless slab si ala, asa ca doar pe forum am sa pot intra intre timp. (Sry, si La Multi Ani!)
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi