Nick Admin:CyBoR
Grad admin:maior
Perioada:nedeterminata
Motiv;vad ca sunt loat de fraier

Absente/Retrageri
Started By
Guest_EduArTz_*
, Oct 24 2010 10:57 PM
Postat 01 June 2011 - 01:28 AM

Nick Admin : Alexx
Grad Admin : General
Perioada : 31.05.2011 - 3.06.2011
Motiv : lipsa de timp cu scoala .. joi dau simulare de examen dar daca e ceva urgent urgent o sa mai fiu si putin pe mess
BACK
Grad Admin : General
Perioada : 31.05.2011 - 3.06.2011
Motiv : lipsa de timp cu scoala .. joi dau simulare de examen dar daca e ceva urgent urgent o sa mai fiu si putin pe mess
BACK

Aceasta postare a fost editata de Alex_x: 03 June 2011 - 09:06 PM
Postat 26 June 2011 - 10:53 PM

Nick Admin : Olle
Grad Admin : Ludacris
Perioada : Nedeterminata
Motiv : Numi convine am luat -1 aiurea cand defapt un admin ma injura si, iam dat lu verde discutia vorbeam cu el pe mess, si pe server era un codat. Cand defapt pe server mai erau 2 admin
cu verde 3 si cu mine 4 .. iar eu am primit -1 aiurea ca, ii dadeam lu verde poze si TXT din consolo "Am incercat sa va fiu de ajutor dar na ... Poate ne mai vedem pe server"
PS: Daca se poate sa primesc Slot Pe Olle Aceias parola multumesc!
Grad Admin : Ludacris
Perioada : Nedeterminata
Motiv : Numi convine am luat -1 aiurea cand defapt un admin ma injura si, iam dat lu verde discutia vorbeam cu el pe mess, si pe server era un codat. Cand defapt pe server mai erau 2 admin

PS: Daca se poate sa primesc Slot Pe Olle Aceias parola multumesc!
Postat 28 June 2011 - 12:45 AM

C3l3brity a primit remove, iar tu cu junior -1 pentru ca era mai mult de 10 minute de cand s-a schimbat harta si nici unul dintre voi nu s-a incumetat sa fie atent putin pe server. As you wish, remove, fara slot 
Urmatoarea data cand vrei sa o faci pe nevinovatul fii mai atent la topucuri. Cred ca am fost destul de explicita la staff only, cu ceea ce tine de inceputul hartii, v-am avertizat verbal, daca tu nu ai putut citi, e problema ta. (PS: Nu esti singurul care a luat -1 pentru "activitatea" de pe server privind codatii)

Urmatoarea data cand vrei sa o faci pe nevinovatul fii mai atent la topucuri. Cred ca am fost destul de explicita la staff only, cu ceea ce tine de inceputul hartii, v-am avertizat verbal, daca tu nu ai putut citi, e problema ta. (PS: Nu esti singurul care a luat -1 pentru "activitatea" de pe server privind codatii)
Aceasta postare a fost editata de Verdeee: 28 June 2011 - 12:47 AM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi