Absente/Retrageri
Started By
Guest_EduArTz_*
, Oct 24 2010 10:57 PM
Postat 14 March 2011 - 08:27 PM

Nick Admin : D3v|L^RuLL3s
Grad Admin : General
Perioada : Aici vreau sa precizez ca nu voi mai fii ca inainte .... toata noaptea.... in jur de 2 saptamani , voi fii doar 3-4 ore pe zii .... intre orele 20 - 00
Motiv : Din cauza locului de munca....program incarcat ... de la 07 la 19
PS : daca voi renunta la locul de munca...sau voi fii dat afara .. voi anunta ca revin la programul normal
Grad Admin : General
Perioada : Aici vreau sa precizez ca nu voi mai fii ca inainte .... toata noaptea.... in jur de 2 saptamani , voi fii doar 3-4 ore pe zii .... intre orele 20 - 00
Motiv : Din cauza locului de munca....program incarcat ... de la 07 la 19
PS : daca voi renunta la locul de munca...sau voi fii dat afara .. voi anunta ca revin la programul normal

Postat 21 March 2011 - 12:55 PM

Nick Admin :sera
Grad Admin : Maior sa asa ceva
Perioada : 10-15 zile
Motiv : Din probleme de sanatate (ma intorc)
PS: infee imi cer mii de scuze ca nu pot face meciul cu u da nu am ce face
sper sa ne revedem cu bn peste 10-15 zile
numai bn
Peace and love from sera for all
Grad Admin : Maior sa asa ceva
Perioada : 10-15 zile
Motiv : Din probleme de sanatate (ma intorc)
PS: infee imi cer mii de scuze ca nu pot face meciul cu u da nu am ce face
sper sa ne revedem cu bn peste 10-15 zile
numai bn
Peace and love from sera for all
Postat 24 March 2011 - 11:07 PM

Nick Admin : Spik3
Grad Admin : Colonel
Perioada : Cat mai scurta, Inca nu stiu
Motiv : am avut o mica problema cu calculatorul.. Mi-au puscat memorile.. si acuma trebuie sa astept dupa altele noi.. Am sa mai apar din cand in cand pe CS insa nu pot garanta ca voi fi prezent in fiecare zi..
Sper sa imi intelegeti problema..
Grad Admin : Colonel
Perioada : Cat mai scurta, Inca nu stiu
Motiv : am avut o mica problema cu calculatorul.. Mi-au puscat memorile.. si acuma trebuie sa astept dupa altele noi.. Am sa mai apar din cand in cand pe CS insa nu pot garanta ca voi fi prezent in fiecare zi..
Sper sa imi intelegeti problema..
Postat 17 April 2011 - 03:27 PM

Nick Admin :qwerty
Grad Admin :colonel
Perioada :10 zile max dar osa revin cu edit cand ma intorc.
Motiv :ma duc la tara si e praff calculatorul... dar osa fiu pe forum:) revin cu edit cand vin
AM venit
Grad Admin :colonel
Perioada :10 zile max dar osa revin cu edit cand ma intorc.
Motiv :ma duc la tara si e praff calculatorul... dar osa fiu pe forum:) revin cu edit cand vin

AM venit

Aceasta postare a fost editata de qwerty-ro: 23 April 2011 - 04:43 PM
Postat 01 May 2011 - 03:22 PM

Nick Admin :necuratu
Grad Admin :Maresal
Perioada :cat o da dumnezeu
Motiv : Prea multe suferinte... Lipsesc si eu 2 zile si gata mare tam-tam... V-am zis ca nu o sa pot intra cine stie ce in perioada asta dar vad ca nu intelege nimeni. Decat sa ma luati la rost tot timpu NUMAI pe mine si etc... mai bine asa..
Va pupa necuratu...si spuneti NU drogurilor
P.S: nu va mai rugati de mine sa stau , ca de data asta chiar mi-a ajuns... nu sunt sclavu vostru sa intru de la 8 la 5 ca la servici...va spune omu frumos voi nu intelegeti...
Grad Admin :Maresal
Perioada :cat o da dumnezeu
Motiv : Prea multe suferinte... Lipsesc si eu 2 zile si gata mare tam-tam... V-am zis ca nu o sa pot intra cine stie ce in perioada asta dar vad ca nu intelege nimeni. Decat sa ma luati la rost tot timpu NUMAI pe mine si etc... mai bine asa..
Va pupa necuratu...si spuneti NU drogurilor

P.S: nu va mai rugati de mine sa stau , ca de data asta chiar mi-a ajuns... nu sunt sclavu vostru sa intru de la 8 la 5 ca la servici...va spune omu frumos voi nu intelegeti...
Aceasta postare a fost editata de necuratu: 01 May 2011 - 03:28 PM
Postat 02 May 2011 - 10:24 PM

NICK : SkuLL ;x
Grad : colonel
Perioada : 2-3 sapt
Motiv : m-am mutat chiar dupa 2 zile dupa ce am refacut cererea de admin, sunt cam nesimtit cu faza sta dar ttre sa ma credeti k aici nu am net, va dura 2-3 sapt pana imi vor venii cei de la rds sa imi ma conecteze la retea. O sa fiu cat pot activ pe forum!
Regards, skull!
Grad : colonel
Perioada : 2-3 sapt
Motiv : m-am mutat chiar dupa 2 zile dupa ce am refacut cererea de admin, sunt cam nesimtit cu faza sta dar ttre sa ma credeti k aici nu am net, va dura 2-3 sapt pana imi vor venii cei de la rds sa imi ma conecteze la retea. O sa fiu cat pot activ pe forum!
Regards, skull!
Aceasta postare a fost editata de skull_1603: 02 May 2011 - 10:31 PM
Postat 04 May 2011 - 02:29 PM

Nick:s.c.a.r.
Grad:colonel
Perioada:nedeterminata
Motiv:ma mut si nu stiu cand o sa vina astea sa imi bage netu o sa mai vin pe acasa cand o sa pot...la conferinta o sa fiu prezent dar pe server nu prea o sa pot o periodata!!!sper sa pot si activ macar pe forum...sorry!!!
Grad:colonel
Perioada:nedeterminata
Motiv:ma mut si nu stiu cand o sa vina astea sa imi bage netu o sa mai vin pe acasa cand o sa pot...la conferinta o sa fiu prezent dar pe server nu prea o sa pot o periodata!!!sper sa pot si activ macar pe forum...sorry!!!
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi